Kundomdömen om Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 261 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Marie,
Sandhem

+
Lugnt och trevligt. Närheten till havet. Mkt fräscht och trevlig personal som gjorde allt för oss.
-
Frukosten var Ok , men jag föredrar frukostbuffe. Svårt att ställa in lagom varmt i duschen, blev kallt eller väldigt varmt.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Sus,
Skåne

+
Helheten, att man verkligen tänkt till med allt. Ex filtrerat vatten, den familjära stämningen mm
-
Rummet vi hade saknade förvaringsmöjligheter.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Sven,
Onsala

+
Läget
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Johann,
Västra Frölunda

+
Frukosten, personalen, atmossfären
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Helena,
Kungsängen

+
Läget och en fantastisk frukost!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Annika,
Sundbyberg

+
Personalen. Läget. Har bott där många gånget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

Ulf,
Uppsala

+
Läget,personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

Christina,
Gävle

+
Läget. Frukost
-
Gärna tidigare frukost, kl 8.00 Saknade ett bord på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

Christer ,
Varberg

+
Närhet till havet. Trevlig personal. Mysigt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


5 av 10

Emi,
Varberg

+
Trevlig personal o läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

246 omdömen
Utmärkt
 
211
Väldigt bra
 
22
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-24

Inlägg av Marie1207904 Landskrona, Sverige

Bästa semestern!

Vilket hotell! Ljuvliga sängar och kuddar gratis ac och safteybox, bästa läget när man åt frukost intill strandkanten. Vattnet i kranen går att dricka då det renas extra och gott var det. Trevlig personal som gjorde allt för man skulle trivas, hit blir det definitivt fler besök

 
2019-09-20

Inlägg av peka62 Västerås, Sverige

Semestervecka

Perfekt läge, nära till strandpromenad, mycket trevligt och serviceinriktad personal, familjär känsla, härlig frukostutsikt, hotellet har egna solstolar direkt vid stranden mot en avgift ifall man inte dricker något eller äter. Små rum men inget som gör omdömet sämre. Återvänder gärna.

 
2019-09-17

Inlägg av FrequentFlier439973

Familjärt och trendigt!

Liten, men bra inredd lägenhet, med mycket sköna sängar. Trinettkök med kylskåp. Vi var tre vuxna, vilket fungerade bra, med observera att det inte går att stänga ute ljud mellan sovutrymmena. Mysig uteplats. Lungt läge i utkanten av staden men ändå nära till allt. Mycket trevlig personal, familjärt och enkelt att bo här. Bra med tips och service från personalen. Vi åker gärna tillbaka!

 
2019-08-28

Inlägg av ztewfan Stockholm, Sverige

Trevligt hotell

Bodde här en vecka under vår bröllopsresa och trivdes toppen! Sviten med dubbla balkonger och havsutsikt var både rymlig och fin. Dock ska det sägas att de flesta andra rummen saknar havsutsikt. Personalen var mycket trevlig och frukosten som är á la carte var god. Att hotellet inte har någon pool tyckte inte vi var några bekymmer eftersom det ligger direkt på stranden. Rekommenderar gärna Villa Rossa för den som vill sätta guldkant på sin vistelse i Parga!

 
2019-08-05

Inlägg av CissiL18

Fantastiska Villa Rossa!

Nu tackar jag fantastiska Villa Rossa för denna gången! Har bott på detta charmiga och mysiga hotell tre gånger och flera gånger kommer det att bli. Personalen på hotellet/restaurangen med Alexandra och Theodore i spetsen, gör allt för att gästerna ska trivas. De kan verligen god service och ingenting är omöjligt! Villa Rossa ligger vackert och idylliskt i änden av stranden, vilket gör läget perfekt. Några få meter till den härliga stranden och bara några minuters promenad till hamnen. Jag rekommenderar även att äta på Villa Rossas restaurang som serverar delikat mat. Utsikten från uteserveringen är magisk då du sitter precis vid havet. I baren kan du sedan avnjuta goda drinkar i en avslappnad atmosfär. Jag kan varmt rekommendera Villa Rossa Hotel och restaurang!