Kundomdömen om Sappho

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 175 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marianne,
Stockholm

+
Vuxenhotell. Lugnt. Fin pool. Okej frukost. Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

Gunilla ,
Lindome

+
Lugnt ! Trevlig glad personal !
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

Kerstin,
Sölvesborg

+
Trevlig personal alltid tillgänglig med ett leende
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


8 av 10

Anna,
Ludvika

+
Lugnt & skönt! Mysigt <3
-
Lite mer parasoller runt poolområdet att önska, fanns 4st nu, två av dem trasiga. Mer variation på frukosten (finns både varmt o kallt så det är superbra)

Bekräftad gäst: 2019-08-05


10 av 10

Peter,
Örebro

+
Det var fler lågenheter kopplade till hotellet än vad som angavs på hemsidan.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Bernt ,
Västerås

+
Lugnt och stilla. Skötseln och personalen
-
Nån form av markiser till dom två yttre övre balkongerna. Har sol väldigt länge och man sitter bara där när solen gått bort runt 18.00.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

Per,
Frufällan

+
Fint och fräscht rum
-
Den fula utsikten framgick inte i beskrivningen av hotellet. Hotellet saknade handdukar!! en dag.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Titti,
Uddevalla

+
Lugnt och fräscht
-
Påtalade för hotellpersonal att fallet i duschen inte var bra utan det blev vattensamlingar utanför duschen.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


9 av 10

Kennet,
Åstorp

+
Fräscht, bra personal.
-
Räcke i trappan till pool saknades.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


9 av 10

Katarina,
Strängnäs

+
Lätt att koppla av, inga barn, inga lekar i poolen, lugnt läge, ingen stress.
-
När vi kom till hotellet för incheckning (sen kväll) så fanns det ingen personal som kom till receptionen trots att vi ringde i klockan flera gånger. Till sist fick jag gå ut och störa "vaktmästaren" som höll på att vattna i trädgården och han kunde hjälpa oss. Ingen bra ankomst alltså. Det utlovade tysta och lugna läget stämde inte på grund av att det var hundar som skällde morgon, middag, kväll och natt - alltså dygnet runt. Vi påtalade detta till ägarinnan, men hon brydde sig inte om det. Vid en frukost sprang det två stora lösa hundar runt hotellgästerna, vilket var obehagligt. Den ena hunden stannade vid vårt bord och började slicka mig på armen, vilket var väldigt obehagligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

46 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av annagY8113HX Ludvika, Sverige

Superbra!

Vi trivdes jättebra här, lugnt och skönt, mysigt och för vuxna. För oss som ett par som ville komma iväg på en lugn och ro resa så var Sappho helt ypperligt, en liten pärla till hotell. Personalen alla ifrån receptionist, frukostpersonal, städerskor med mera, jättetrevliga och serviceminded. Lägenheten som vi fick på plan två med utsikt in över poolen tyckte vi också var jättebra. Inget att klaga över för våran del.

 
2019-07-28

Inlägg av Kjell B Huddinge, Sverige

Trivsamt hotell med charmig värdinna.

Lugnt, trivsamt och mysigt hotel med jättetrevlig personal. Städning, frukost och bemötande var helt i topp med charmiga Effi i spetsen. Hon såg verkligen till att man kände sig välkommen dit! Ca 5 min promenad ned till Valtos beach, som är den största stranden i Parga. Gott om restauranger med god mat finns i själva byn Parga och även på höjden mellan Valtos beach och Parga by. Ganska så branta backar upp- och nedför vid promenad till själva byn, men det går även taxibåt (2,5 Euro) från Valtos beach för den som ej kan eller vill promenera dit. Birgitta & Kjell

 
2019-07-28

Inlägg av harrar61 Västerås, Sverige

En pärla.

Lugnt och skönt vuxenhotell med endast 16 stora och fina lägenheter med enkel köksutrustning, men framför allt ett riktigt kylskåp. Personalen är helt suverän och otroligt serviceinriktade. Städningen sköts minutiöst, poolen rengörs varje kväll, här finns egentligen ingenting att klaga på. Frukosten är också väl tilltagen. Nära till Valtosstranden och ca 2 km till parga stad. Tar ca en kvart att gå dit, är uppför sista biten och sen nerför till hamnen, men bra vardagsmotion. Här finns massor av bra restauranger att välja på. Som sagt, hotellet är en liten pärla med fantastisk personal med Effi i spetsen, och resten av ”gänget”. Alla ställer upp. Det här kan vi verkligen rekommendera. Bernt och Lena.

 
2018-10-11

Inlägg av elisafson Partille, Sverige

Sappho hotel, Parga

Superfint hotell m familjär stämning. Ett hotell man gärna återvänder till! Jättefin frukost, där absolut ingenting fattades. Suveränt bra personal, som verkligen vet hur de ska ta hand om sina gäster och få oss att trivas! Effi i receptionen är en riktigt pärla!

 
2018-10-03

Inlägg av gunillac2017

Underbart litet lägenhetshotell

Hemma igen efter 3:e vistelsen på detta härliga ställe. Underbar personal, alltid glada och hjälpsamma. Man känner sig verkligen välkommen. Fina rum med en härlig säng, badrockar och tofflor Handdukar och lakan byts ofta, allt diskas och ställs iordning Mycket god frukost med mycket att välja på, och från i med i år även nybakat bröd från bagaren i Parga Vi kommer gärna tillbaka nästa år❤️ Gunilla C