1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om San Nectarios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Shebly ,
Stockholm

+
Personalen. Bra sängar. Rent och prydligt
-
Det vore grymt bra att ha utförligare information om hur lång tid det tar mellan flygplatsen och hotellet . Om det är över en timme så är det viktigt att veta .

Bekräftad gäst: 2019-07-15


6 av 10

Ingemar,
Lidköping

+
Trevlig personal
-
Vi förstod när vi boikade resan att detta inte var ett 5-stjänigt hotel. Så vi hade rätt förväntan på vad vi skulle få. Och då tycker vi att det var kanske lite bättre än vad vi trodde

Bekräftad gäst: 2019-06-24


8 av 10

Agneta,
Stockholm

+
Trevlig atmosfär och personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Maria,
sundsvall

+
Läget, personalen, städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Göran,
Lessebo

+
Trevlig personal. Rent och fint. Bra läge. Nära till allt.
-
Begränsa mopedtrafiken på den lilla gatan som löper utmed hotellet ner mot hamnen.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


7 av 10

Birgitta,
Täby

+
Välstädat.
-
Bättre utbud på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Pia,
Halmstad

+
Litet och familjärt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Sören,
Katrineholm

+
Bra läge till centrum men utsikten mindre bra
-
Dåligt med torkmöjligheter för badkläder samt svårt att bli av med bagaget i rummet

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

Pernilla,
Norrköping

+
Läget och att det var trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


9 av 10

,

+
Hyggelig betjening!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

67 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
23
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-27

Inlägg av Hbgare Helsingborg, Sverige

Härligt att bo på detta hotell

Hotellet har perfekt läge för besök i Parga. Härligt rum med havsutsikt, bra balkong och queen-bed för en person. Renligt och bra service. Trevligt bemötande. Tyst och lugnt på rum och hotellet. Busstation och taxistation runt hörnet. Bra supermarket rakt över gatan. Gratis wifi, ac och safety-box på rummet.

 
2016-09-14

Inlägg av 700Nala Lund, Sverige

Centralt trevligt hotell

Mycket trevligt hotell. Byte av handdukar varje dag. Frukosten var helt ok, flera sorters bröd och ägg. korv skinka och ost till pålägg Städning varje dag till belåtenhet. Alltid trevligt bemötande i receptionen

 
2019-07-16

Inlägg av NIAVA78 Stockholm, Sverige

Very nice

We stayed av week at this hotel and we really recommend it. Nice, calm and great staff and personal . Easy going. Close to everything. It’s very center it that suits you. Stores and supermarket just in front of hotel. We will come back. Thank you

 
2019-07-07

Inlägg av nayiaa Nicosia, Cypern

Very good choice

We stayed here for a week! This is a very clean hotel, friendly staff, careful, with so much to help about Parga and Epirus in general! Really nice breakfast, anything we asked they helped us. A family business with good price! This is value for money in a great location! In the heart of center and you can get away easily to Preveza or Igoumenitsa. Oposite there is a super market until 1:30 and the bus stop to many places. In just 1 minute you are in a grocery or gyro or at taxi station! In 5 you are at the port for everything! Also the shower is good and the wifi signal also really good instead of other places in Parga which had prob! The only thing is that a/c was really cold for the room, there are only stairs and with a 3 year old and the stroller was a bit tiring. And also no babycot. No pretty port view but the photos of the site are the same as in reality!

 
2019-07-01

Inlägg av stephen s

our Parga stay

Having just reterned from a two weeks stay at San Nectarios Hotel Parga. this is a true gem of a hotel centraly located within Parga town a couple of minutes walk to the Harbour and town beach. The room we stayed in 108 on the first floor at the rear of the Hotel with two balconies one facing the road the other with a partial sea view and full view of Castle.Although the Hotel is located on the junction it is very quiet inside with good soundproofing. The room was cleaned daily and is a fair size as there were three of us.The owners Nectarias and his Brother Fotis are very pleasant and extremely helpful, along with Eleni who,s smile lights up the place, also the two friendly cleaners we saw daily made the room spotless. Nothing is too much trouble for the owners and staff and I would like to thank them for making our stay a memorable one. I recomend this Hotel and woill stay there again, Thank you