1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Salvator Hotel Villas & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ylva,
Stockholm

+
Det bästa med hotellet var den trevliga personalen, att alla utrymmen var ordentligt städade och närheten till stränderna och staden
-
Lite varmare vatten i poolen

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Steve,
Bollnäs

+
lugnet och atmosfären rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Annika,
Visby

+
God mat, bra bussförbindelser till byn.
-
Bättre städning av golven hade höjt betyget

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Rim,
Helsingborg

+
vi har aldrig upplevt ett så bra bemötande av personalen. allt var så perfekt.
-
..

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

,

+
Väldigt bra frukost och lagom med folk för sin storlek! Nära till allt på hotellet
-
Mer bussförbindelser mellan hotellet och staden.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Nichole ,
Goteborg

+
Personnel och servicenivå!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Charlotta,
Kungsbacka

+
Miljön
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Maria,
Göteborg

+
Jättegod frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Mikael,
Sandviken

+
Serviceinriktad personal. Bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Simon,
Solna

+
Frukost, pool och restaurang/bar. Service
-
Flexiblare städning. Ville ofta städa på förmiddagen innan man gått från rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

250 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
48
Bra
 
17
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-07-05

Inlägg av Ia w Stockholm, Sverige

Servicen var super!

Jag skulle vilja ge full pott, men för att göra det måste allt vara perfekt. Den som får hösta betyg av mig är Anna i receptionen. Hennes professionalitet gjorde att jag trodde hon var manager eller ägarinna. Hoppas ägaren verkligen är rädd om henne som anställd. När vi kom till hotellet hade vi glömt tandkräm, Anna såg till att det inhandlades åt oss till följande morgon. Tyvärr fanns inte sådant att köpa på plats. Vi är en stor barnfamilj och hon ordnade specialskjuts för oss när vi skulle iväg på utflykt eller till stranden. Alltid så trevlig och ingenting var till besvär. Övrig personal var också hjälpsamma men Anna var något extra. Maten på hotellet var bra, än om det kunde ta lite lång tid att få in den. Går man ner i god tid så gör det ingenting att vänta lite. Frukosten skulle vara ett plus om de hade scrambled eggs och lite roligare bröd. Annars helt okej. Vi bodde i en villa med egen pool, väldigt fin och vacker utsikt. Jättesköna sängar och två stora kuddar var. Stereon var lite uråldrig och man kunde inte koppla in den mot bluetooth tyvärr. Den spelade fortfarande cd-skivor alt iPod. Poolen hade perfekt temperatur lite ljummen nästan. Den kunde ha städats något bättre på döda insekter. Hade vi haft en hov hade vi tagit bort dessa själva. Men vi var jättenöjda med villa Gaia. Massage tog jag en gång, massörskan kändes lite stressad och jag förstod inte riktigt när den var klar. Hon gick ut ur rummet på direkten så jag trodde först hon skulle hämta något bara. Om man ska träna på löpbandet, var beredd på att bli tillsagd om man springer på för hög hastighet då de dånade för mycket i spat. Det var lite synd att i så fall inte ha det bättre ljudisolerat. Det finns en buss som under dagtid kör ner gästerna till stranden, och till staden på kvällen. Det är bra då det är en bit att gå när hettan är som högst. Reser man med Apollo marknadsför de hotellet som 5-stjärnigt men det är 4-stjärnigt. Åker man som vi gjorde med många barn eller söker lugn och ro skulle jag absolut rekommendera Salvator till andra.

 
2015-10-29

Inlägg av monica630 Rhodos, Grekland

En fantastiskt avkopplande vecka

Jättegod mat och frukosten var gudomlig. Bra variation! Personalen var mycket trevlig men hon som gjorde SPA-behandlingarna var väldigt stressad. Hon kom för sent till behandlingen och kändes stressad. Det var inte en avkopplande stund. Det kändes inte som hon var närvarande i tankarna. Rummen var fina och välstädade. Det var väldigt sköna sängar. Stor balkong med fin utsikt. Frukosten och den övriga maten var fantastisk. Jättebra med transfer till och från staden. Även jättebra att man fick låna handdukar vid poolen. Märkte inte att någon paxade solsängar men det var inte heller så mycket folk och inte heller fint väder alla dagar. Det blir sån hysteri när det tillåts att man får paxa sängar. Ett minus var madrasserna på solsängarna gled av solstolen så man fick ligga på helspänn för att inte skjutsa ner. Dom borde gå att knyta fast eller på något annat sätt.

 
2015-09-25

Inlägg av T-backen

Fint hotell med avslappnad atmosfär

Valde mellan detta hotell och ett mer centralt beläget inne i Parga. Vi ångrar inte valet då Salvator Hotel visade sig vara en pärla. Atmosfären är avslappnad och servicen bra. Frukosten var toppen, mycket att välja på. Vi åt middag vid två tillfällen och även de var av mycket hög kvalitet. Hotellet ligger lite utanför Parga, vi hyrde moped under hela veckan och det kan verlkigen rekomenderas! Många mysiga stränder inom rimligt köravstånd. Hotellet hjälpte oss med bokning av dels moped men även av middagsrestauranger.

 
2015-08-06

Inlägg av Mlindqvist Halmstad, Sverige

Extra fint och serviceinriktat hotell

Har på en sistaminutenresa hamnat här. Det visade sig vara ett lyckokast med lugn och avskildhet som ingredienser. En välsorterad frukost, fina middagsmöjligheter och en conciergeservice som verkligen vill ens bästa för dagarna här har gjort stället till ett uppskattat hotell trots ca 2km till by och strand.

 
2015-05-21

Inlägg av Olof R

Bra hotell

Perfekt läge i stan. Nära till allt. Bra personal, bra frukost och bra rum. Utmärkt städning Ingen trafik hördes i rummet. Lätt att hitta hotellet från centrum. Ingen större kostnad att åka taxi till flygplatsen.