1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rezi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Milla,
Gävle

+
-
Det fanns en gård bredvid med hundar som skällde konstant. Vi hade myror på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Gun-Britt,
Oviken

+
Upplevdes som litet och familjärt men trevlig personal. Lugnt men ändå ett centralt läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

,
Kungsbacka

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Margareta,
Gotland Visby

+
Lugnt och fräscha rum, fint med alla fruktträd.
-
Lite variation på frukostbrödet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Jonna,
Stockholm

+
Läget, trevlig personal, god mat och dryck i baren
-
Större duschar på rummet. Fler nycklar till rummen. Större utbud av middagsmat i baren på hotellet

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Lena,
Visby

+
Mycket trevlig personal, mycket och god mat.
-
Vi bodde väldigt bra med markterass, dessvärre avloppslukt som kom och gick samt ett väldigt konstigt kök med en pelare så det gick inte att komma in i skåpen.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Karin,
Hässleholm

+
Lugnt och skönt. nära till stan
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

,

+
Läget till både strand och restauranger utan att ligga mitt i allt
-
Bättre kaffe på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Lisbeth,
Trollhättan

+
Närheten till strand och centrum
-
Bättre belysning på toalett och sänglampor

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Eva,
Malmö

+
Rent och trevlig personal.
-
Bättre kaffe!

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

270 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
95
Bra
 
15
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-20

Inlägg av wilmapolviander

Väldigt bra hotell

Jag och min pojkvän bodde här i augusti och vi var supernöjda! Hotellet är väldigt fräscht och fint och perfekt beläget. Rummen var visserligen ganska små men det störde inte oss alls då det är väldigt fräscht och bra städat. Den bästa stranden i Parga, enligt oss, ligger bara några minuters promenad från hotellet och Parga centrum ligger också nära. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Det enda jag var lite missnöjd över var frukosten, då den var lite enkel för min smak. Skulle verkligen rekommendera detta fina hotell och nästa gång vi besöker Parga kommer vi definitivt att bo på Rezi igen!

 
2018-07-10

Inlägg av Helén F Malmö, Sverige

Centralt och nära den bästa stranden

Vi bodde en vecka på Rezi Hotel och blev inte besvikna. 2017 besökte vi Parga men då var tyvärr hotellet fullbokat. Läget är perfekt med tanken på att det är lugnt och att hotellet ligger nära den bästa stranden. Det tar fem minuter att promenera till Pargas absoluta centrum och stranden ligger bara ett stenkast bort. I kvarteret intill finns en supermarket som har det mesta. Vi hade ett dubbelrum med begränsad utsikt mot havet vilket innebar att man såg även vanliga grekiska bostadshus. Mitt i vardagslivet vilket vi uppskattade. Rummet var inte så stort men funktionellt och mycket välstädat. I tidigare omdömen har det klagats på att badrummet skulle vara minimalt men det fungerade alldeles utmärkt och var fräscht och fint. Kylskåpet lät lite väl högt men vi hade inga problem med det. Poolområdet var välskött och fint samt hade väldigt sköna solsängar. Frukosten var helt okej men vi skulle gärna sett något annat än samma skivade bröd varje dag. Personalen var vänlig samt korrekt och en klar fördel var att vi fick tillgång till rummet trots att vi kom ett par timmar före ordinarie incheckning. Blir det ett tredje besök i Parga skulle vi gärna boka Rezi igen.

 
2018-07-01

Inlägg av Madeleine H Sverige

Fint poolområde, hemsk utsikt från rum och oväsen på rummet från kylskåp mm

Hotellet ligger på kort gångavstånd från fin strand. Jag hade mailat hotellet i god tid då jag önskade ett fint rum pga födelsedagsfirande. Vi fick ett "shyffe" där vi stirrade rätt in på en bakgård med rutten husvagn på ett tak!! Hade vi hamnat i slummen någonstans? Jag klagade och fast de sa de var fullbelagda ringde telefonen 5 min senare och vi fick byta. Sura miner och ingen ögonkontakt, men en eloge för att de lyssnade in mig/oss. Detta rum låg på andra våningen med en liknande utsikt fast en liten skymt av havet också. Gillar man simpel miljö, paraboler, stökiga balkonger och ett evigt brummande från badrumsfläkt, aircindition och det hemska ljudet från det lilla kylskåpet, ja åk hit.Vi fick dra ut kontakten varje natt för att kunna sova! Sorgligt med boendet då hotellets frukostmatsal utomhus var fantastiskt fin med en jättetrevlig och serviceminded tjej, Katrine. Killen vid kvällsbaren däremot vägrade ge mig isbitar till en gin/tonic vi skulle hälla upp pga födelsedagsfirande. Ginet hade vi köpt på planet/SAS, taxfree. Den tog jag med mig hem igen då de vägrade vara tillmötesgående. Jag fick inte ens köpa. Hänvisades till supermarket, men de hade ingen is. De i sin tur hänvisade till nästa supermarket mot byn...ja då hade isen smält!!!!!! På Bianco Hotel & Resort där våra vänner bodde var de mer än generösa med en bit is!!!! Dåligt, skitdåligt med tanke på det sunkiga boendet. Dessutom hade ngn varit inne på vårt rum då vi var på stranden. När vi kom tillbaka flera timmar senare stod dörren öppen; ingen i närheten, inte en städerska, ingen....Då klagade jag igen!! Aldrig mer Rezi. Jag har mycket att jämföra med och det håller inte måttet. Trots fina bilder från rätt vinkel i brochyren…….

 
2018-05-21

Inlägg av evaulrika70 Östersund, Sverige

Supermysigt

Förstår inte varför detta hotell är klassat som 2 stjärnor . Vi hade en jättebra vecka . Hotellet hade bra frukost , rena fina rum, sköna sängar , dock liten duschkabin . Kylskåp finns på rummet. Balkongen var lagom stor , saknade dock nåt att hänga blöta badkläder och handdukar på Personalen var supertrevliga , speciellt tjejen på frukosten och killen i baren. Men alla var väldigt trevliga . Hotellet ligger på ett perfekt läge,med bara ett par minuters prommenad till både strand och centrum . Rekommenderar verkligen detta hotell och kanske kommer tillbaka

 
2017-07-22

Inlägg av Ferdinand F

Ny renoverat och nära till bad och centrum

Rezi är nyrenoverat Hotel med fräscha rum och bra sängar. Personalen är helt ok inte överdrivet hjälpsamma men trevliga, tjejen i frukostbuffén är dock mycket hjälpsam. Frukostbuffén finns det inget att klaga på. Kaffe The bröd ägg omelett frukt yoghurt m.m. Rummen är helt ok inte stora men det funkar för en vecka. Städas varje dag. Ganska lyhört men då det är mest äldre här så är det tyst vid 2300. Det som drar ner betyget är badrummet. Det är väldigt litet, man får inte plats att sitta på toaletten. Det känns nästan löjligt. Och enligt personalen är alla rummen likadana? Så är man lite längre eller större så får man backa in. Poolen är bra, inte för varm så den svalkar och lediga solstolar. Kommer inte att välja detta hotel igen det finns säkert andra som har lika bra läge.