Rezi

  • Hög kundnöjdhet
  • Grönskande poolområde
  • Nära stranden

Hotell Rezi ligger i gröna omgivningar i Pargas utkant och erbjuder både rum och lägenheter. Här kan du koppla av vid det trevliga poolområdet, eller ta den lilla promenaden ner till Piso Krioneri för bad i det kristallklara havet. När kvällen kommer väntar hamnpromenaden med alla restauranger och sköna takbarer.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2 personer/2-3 personer, varav ett barn. Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer. Tvårumslägenheter 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till hamnen och centrum. Den trevliga tjejen vid frukosten och killen i baren. Rent och fräscht.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 299 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Rezi består av två byggnader som ligger i en härlig trädgård i utkanten av Parga. På hotellet finns ett poolområde där poolen har olika vattennivåer, en del är något grundare. Vid poolen finns gratis solstolar och parasoller samt en pool-/snackbar. Handduksservice mot avgift. Receptionen är öppen från morgon till kväll.

Till Piso Krioneri, som är den närmsta stranden, är det cirka 100 meter. Nära till Pargas mysiga centrum och hamnpromenad där det finns bra butik- och restaurangutbud. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lokal trafik.

Måltider

Dubbelrum: Frukostbuffé. Lägenheterna: Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Superiorrum går endast att boka sommaren 2020.