Kundomdömen om Paradise (Parga)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 61 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Birgitta,
Limhamn

+
Det låg centralt
-
Ett större utbud vid frukosten. Mycket spartansk. Lite andra brödsorter. Mer frukt. Bättre kaffe. Det vi fick var färgat vatten.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


7 av 10

Rauno ,
Torslanda

+
Centralt rent o välstädat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

Charlotte,
Sollentuna

+
Läget. Tyst på nätterna trots att det ligger mitt i stan. Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Ingrid,
Mellerud

+
Bra läge Rent o snyggt Trevlig personal
-
Frukosten -lite variation skulle göra underverk

Bekräftad gäst: 2019-09-09


6 av 10

,

+
Läget.
-
Bättre frukost med frukt och bättre och godare bröd. Nya utemöbler runt poolen. Nuvarande var utslitna och rangliga.

Bekräftad gäst: 2019-08-26


8 av 10

Karin,
Rimbo

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Peter,
Nässjö

+
Läge, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Jack,
Lerberget

+
Värdinnan,medarbetarna
-
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


7 av 10

Therese,
Stockholm

+
Personal och pool
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Peter,
Stockholm

+
Trevlig personal, god frukost, fin dusch, hela tiden nya handdukar, tvål och toapapper, rent och fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
26
Bra
 
12
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av Extraordinary209286

Hotel Paradise Parga

Fräscht hotell med bra läge, välstädat, trevlig personal, bra bär, OK frukost, skön pool. Den vackra staden Parga med sina fina små gränder och många restauranger ligger på armlängds avstånd och nära små supermarket så man saknar inget, i baren går dom till och med ut och handlar citroner till Gin o Tonic!

 
2016-01-11

Inlägg av Annajo61 Stockholm, Sverige

Återvänder för 4:e och 5:e gången 2016

Återvänder till detta hotell varje gång. Eleni och hennes personal tar alltid väl hand om mig och ger mig personliga minnen från min semester. Många kan tycka att läget mitt i centrum kan vara störande med trafik, men jag älskar att vara mitt i folklivet. Nära till allt. Frukostarna i trädgården vid poolen är underbara. Den fantastiska städerskan gör ett utmärkt jobb och hela hotellet skiner. Rara Gianna har börjat ge mig grekiska lektioner varje morgon och är en pärla om man har frågor och behöver hjälp. Söker du ett vänligt,personligt hotell mitt i folklivet är det här du ska bo.

 
2013-09-18

Inlägg av Ida-Mathilda Lysekil

Centralt och otroligt mysigt hotell!

Jag och min sambo kom precis hem efter en en-veckas-vistelse på Paradise hotell och vi är såååå nöjda. Parga är fantastiskt och hotellet likaså - vi kommer definitivt att återvända. Varken jag eller min sambo är speciellt förtjusta i opersonliga stora hotellkomplex utan föredrar små, personliga och mysiga hotell. Och Paradise var precis ett sådant hotell! Hotellet är litet och familjeägt. Supertrevlig personal och alla var väldigt serviceinriktade. Vi fick jättefin kontakt med alla i personalen som gärna gav oss tips och råd på sevärdheter, stränder osv. Dom delade med sig av sina åsikter och tankar om finanskrisen som råder i Grekland, och dom berättade hur det är att leva och arbeta i Grekland. Väldigt personligt och vi uppskattade det enormt! Frukostbuffén är ganska liten, vi saknade äggröra/bacon och kanske lite färsk frukt. Men vi förväntade oss heller inget överdådigt då det som sagt inte är något femstjärnigt hotellkomplex. Olika sorters bröd, kokta ägg, ost, skinka, marmelad, nutella, smör fanns att välja på. Samt olika sorters flingor, grekisk yoghurt, honung, kakor. Juice och kaffe. Kaffet var dock ingen höjdare så vi beställde in gudomligt goda cappuccinos istället så var det problemet löst! ;) Frukosten äter man vid det mysiga poolområdet på bakgården, direkt under apelsinträden. Fantastiskt mysigt! Hotellet är nyligen renoverat. Receptionen och badrummen är helt nyrenoverade. Designen på hotellet är väldigt fräck. Känns modernt mysigt med mycket vackra färger! Vi bodde i ett superior rum och var mycket nöjda med storleken på rummet, även balkongen var stor och fin. Badrummet var nytt och väldigt fräscht, men till ytan ganska litet. Dock är det Grekland, och där brukar badrummen vara ganska små på hotellen så jag är inte förvånad. Det var inget som var ett bekymmer för oss, utan jag var istället nöjd över att det var så nytt och fräscht! Väldigt mysigt också :) Hotellet ligger väldigt centralt, men läget är ändå lugnt. Som en liten oas. Ner till hamnen tar det någon minut och till närmsta strand är det en 3 minuters promenad. Fler stränder finns också inom promenadavstånd från hotellet. Till Valtos Beach tar det ungefär 10 minuter. det ligger biluthyrning, super-markets och cafeér precis vid hotellet. Även hotellet har ett café där dom serverar drinkar/öl/kaffe etc. samt lite olika sorters snacks. Bra priser! Städningen var jättebra, det var alltid snyggt och väldigt rent överallt. Hotellet har ett litet poolområde på bakgården, fantastiskt mysigt. Där finns det en liten pool, några solsängar och flera små cafébord. Här växer det vackra citron och apelsinträd som ger en väldigt exotisk känsla. Hotellet har även jacuzzi och bastu! :) Om ni gillar personliga och mysiga hotell i storlek mindre så är det garanterat bästa valet i Parga! Perfekt för par i alla åldrar! Vi kommer utan tvekan återvända hit! :)

 
2012-09-25

Inlägg av Annajo61 Stockholm, Sverige

Familjärt och personligt

Eleni och hennes familj som driver hotellet och även bor i byggnaden, ger en personlig och avslappnad service. Hotellet är rent och fräscht. Närheten till skolan och kyrkan kan kanske uppfattas som störande av vissa, men jag tyckte det var en del av själva reseupplevelsen att få vara nära vardagslivet. Kommer absolut att välja detta hotell igen om jag återvänder till Parga

 
2019-10-20

Inlägg av Diane S Christchurch, Storbritannien

Was recommended by travel agent so very pleased

The hotel is situated a stones throw from the port. The staff were very friendly and helpful. Breakfast was set up on tables around the pool. The rooms were very comfortable and our executive room overlooked the pool.