1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paradise (Parga)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,
Rosersberg

+
Läget, storleken på hotellet, servicen
-
En solcell som värmer polen Ett bättre rum för dusch och byte av kläder när man lämnat hotellet för avresa

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Len o Bengt,
Ystad

+
Läget, städning, personalen.
-
Sätt upp ledstång i trappan, skruva fast safetyboxen.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


6 av 10

,

+
Personligt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Helen,
Varberg

+
Läget o trevlig personal
-
Större utbud på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

kenneth,
söderfors

+
läget
-
dörrlåsen till rummen , måste låsa med nyckel från insidan annars var dörren öppen utifrån

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Ingela,
Kävlinge

+
Trevliga Eleni som äger hotellet och hennes övriga personal. Sköna sängar.mysigt hotell och fin innergård med pool.
-
Tekokare och glas på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Camilla,
Göteborg

+
Rent, en go pool, trevlig personal och bra läge
-
Frukosten kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2018-09-10


8 av 10

Lennart,
Hjo

+
Vi har bott på Paradise fem gånger tidigare så vi visste vad som väntade. Jag anser att det är svar på samtliga frågor.
-
Det enda problemet för min del är trappan som är mörk den borde vara mer upplyst.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

åsa,
gävle

+
ligger bra till centralt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-27


8 av 10

Jaana,
Stockholm

+
Läget centralt i Parga. Trevlig personal. Litet gemytligt hotel. Kylskåp på rummet.
-
Mer varierad frukost. Saftyboxen borde ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

83 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
24
Bra
 
11
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-01-11

Inlägg av Annajo61 Stockholm, Sverige

Återvänder för 4:e och 5:e gången 2016

Återvänder till detta hotell varje gång. Eleni och hennes personal tar alltid väl hand om mig och ger mig personliga minnen från min semester. Många kan tycka att läget mitt i centrum kan vara störande med trafik, men jag älskar att vara mitt i folklivet. Nära till allt. Frukostarna i trädgården vid poolen är underbara. Den fantastiska städerskan gör ett utmärkt jobb och hela hotellet skiner. Rara Gianna har börjat ge mig grekiska lektioner varje morgon och är en pärla om man har frågor och behöver hjälp. Söker du ett vänligt,personligt hotell mitt i folklivet är det här du ska bo.

 
2013-09-18

Inlägg av Ida-Mathilda Lysekil

Centralt och otroligt mysigt hotell!

Jag och min sambo kom precis hem efter en en-veckas-vistelse på Paradise hotell och vi är såååå nöjda. Parga är fantastiskt och hotellet likaså - vi kommer definitivt att återvända. Varken jag eller min sambo är speciellt förtjusta i opersonliga stora hotellkomplex utan föredrar små, personliga och mysiga hotell. Och Paradise var precis ett sådant hotell! Hotellet är litet och familjeägt. Supertrevlig personal och alla var väldigt serviceinriktade. Vi fick jättefin kontakt med alla i personalen som gärna gav oss tips och råd på sevärdheter, stränder osv. Dom delade med sig av sina åsikter och tankar om finanskrisen som råder i Grekland, och dom berättade hur det är att leva och arbeta i Grekland. Väldigt personligt och vi uppskattade det enormt! Frukostbuffén är ganska liten, vi saknade äggröra/bacon och kanske lite färsk frukt. Men vi förväntade oss heller inget överdådigt då det som sagt inte är något femstjärnigt hotellkomplex. Olika sorters bröd, kokta ägg, ost, skinka, marmelad, nutella, smör fanns att välja på. Samt olika sorters flingor, grekisk yoghurt, honung, kakor. Juice och kaffe. Kaffet var dock ingen höjdare så vi beställde in gudomligt goda cappuccinos istället så var det problemet löst! ;) Frukosten äter man vid det mysiga poolområdet på bakgården, direkt under apelsinträden. Fantastiskt mysigt! Hotellet är nyligen renoverat. Receptionen och badrummen är helt nyrenoverade. Designen på hotellet är väldigt fräck. Känns modernt mysigt med mycket vackra färger! Vi bodde i ett superior rum och var mycket nöjda med storleken på rummet, även balkongen var stor och fin. Badrummet var nytt och väldigt fräscht, men till ytan ganska litet. Dock är det Grekland, och där brukar badrummen vara ganska små på hotellen så jag är inte förvånad. Det var inget som var ett bekymmer för oss, utan jag var istället nöjd över att det var så nytt och fräscht! Väldigt mysigt också :) Hotellet ligger väldigt centralt, men läget är ändå lugnt. Som en liten oas. Ner till hamnen tar det någon minut och till närmsta strand är det en 3 minuters promenad. Fler stränder finns också inom promenadavstånd från hotellet. Till Valtos Beach tar det ungefär 10 minuter. det ligger biluthyrning, super-markets och cafeér precis vid hotellet. Även hotellet har ett café där dom serverar drinkar/öl/kaffe etc. samt lite olika sorters snacks. Bra priser! Städningen var jättebra, det var alltid snyggt och väldigt rent överallt. Hotellet har ett litet poolområde på bakgården, fantastiskt mysigt. Där finns det en liten pool, några solsängar och flera små cafébord. Här växer det vackra citron och apelsinträd som ger en väldigt exotisk känsla. Hotellet har även jacuzzi och bastu! :) Om ni gillar personliga och mysiga hotell i storlek mindre så är det garanterat bästa valet i Parga! Perfekt för par i alla åldrar! Vi kommer utan tvekan återvända hit! :)

 
2012-09-25

Inlägg av Annajo61 Stockholm, Sverige

Familjärt och personligt

Eleni och hennes familj som driver hotellet och även bor i byggnaden, ger en personlig och avslappnad service. Hotellet är rent och fräscht. Närheten till skolan och kyrkan kan kanske uppfattas som störande av vissa, men jag tyckte det var en del av själva reseupplevelsen att få vara nära vardagslivet. Kommer absolut att välja detta hotell igen om jag återvänder till Parga

 
2018-08-10

Inlägg av filipposkinky Preveza, Grekland

Best vibe ever !

The only choise for the best accommodation ! Nice people , owners and staff . The place is cleen and with good taste. Rooms also cleen comfy and the beeda soooo comforrable ! Also is downtown so you are on foot were ever you want !!

 
2018-07-17

Inlägg av Tone_Jacobsen Oslo, Norge

A wonderful stay!

We went for a 1 week stay with Apollo from Norway. We choosed this hotel because of it´s location. It´s in the middle of Parga town. And it was a nice surprise! Small, but cosy and with a personal touch. Everything was clean and fresh. The owner and her staff was so welcoming and friendly. They have a nice pool in the backyard, good wifi, OK complimentary breakfast and a nice bar with outdoor seating. The pool is open to the public. The superior room with a balcony facing the back yard was perfect for 2 and pretty quiet considering it´s in the middle of town. The balcony was pretty large and you can hang your beach towels to dry there. You can find everything right outside your doorstep; a nice super market, bakery, bars, the taxi stand and a mailbox if you want to send postcards. The best ice cream we had was next to the super market only 50 meters from the hotel. It´s only a 4 min walk to the sea with the seafront promenade and the marina. I recommend this hotel if you want to stay in the middle of everything. And it´s good value for money!