1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Panorama (Parga)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Johanna,
Helsingborg

+
Litet familjehotell (bara 10 rum) där ingenting var "omöjligt", mycket vänligt och familjärt. Barnfamiljer och tonåringar var inte välkomna så detta är ett hotell för vuxna som vill ha lugn och ro... Fantastiskt havsutsikt
-
Hotellet ligger högst uppe på berget och det är bara backar dvs i flera etapper för att komma till bad (Valtos Beach) och hamnen, därtill en brant trappa med höga steg. Backarna består i huvudsak av landsväg utan trottoar och med många kurvor där bilarna kör som om ingen går på vägen.... Detta borde vara mycket tydligt beskrivet i er resekatalog dvs hotellets speciella läge men även Pargas omgivningar bla för om man väljer att bo på uppe på berget.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Ulf,
Mariehamn

+
Den utomordentliga servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Henrik,
Holstebro

+
Service helt i top, betjening var super. Meget god morgenmad. Smuk udsigt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Anna ,
Visby

+
Underbar ägarfamilj samt anställda som verkligen gjorde allt för att vi skulle må bra och trivas på semestern.
-
Sängen var för hård men framförallt var kuddarna stenhårda och tjocka så nacken strejkade ett bra tag även efter hemkomst. Ge gästerna ett par olika kuddalternativ och behåll resårmadrasserna men lägg på en bäddmadrass så krävs det inte så stora investeringar för att få ännu nöjdare gäster.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Kerstin,
Östhammar

+
Den personliga servicen suverän.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

per,
sunnansjö

+
fina rum, bra frukost , trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Mats ,
Stockholm

+
Ägaren och frukosten. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Annika,
Göteborg

+
Så vänlig personal och ägare! Mysigt hotell med fantastisk utsikt. Mycket god frukost.Jag åker väldigt gärna tillbaka!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

,

+
Det lilla formatet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
3
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-20

Inlägg av svenskar2016 Ludvika, Sverige

Bästa hotellet

Det bästa hotellet som vi har bott på. Rummen och hela hotellet är vackert och smakfullt inrett. Personalen är trevlig och hjälpsam. Bästa frukosten med hemlagad mat. Lugnt och skönt. Sköna sängar. Underbar utsikt. Vi kommer tillbaka

 
2018-08-28

Inlägg av Bengt R Österbymo, Sverige

Bra hotell

Trevliga rum o en fantastiskt service minded ägare. Strålande utsikt över Parga stad. Lite jobbig väg till stan men ett bra motionspass får man se det som. Bra o varierad frukost. Stekta ägg o bacon. Vad kan man skriva mer för att få 200 tecken? Kort sagt. Ett utmärkt hotell.

 
2017-06-23

Inlägg av 247p_rj Kinna, Sverige

L&P

Mysigt och personligt litet hotell strax ovanför Valtosstranden och Parga stad. Trevlig personal och fantastisk service. Fina rum, rent och fräscht och god frukost med färskpressad apelsinjuice, ägg & bacon, hemlagade pajer mm. Ligger enskilt en liten promenad från stan/stranden - gör bara att Pargas kallaste öl blir ännu godare!!

 
2019-07-19

Inlägg av ElsybetG Lichfield, Storbritannien

A home from home. Perfect.

We loved everything about this hotel. It was immaculately clean. The owner and staff were always happy to help with any queries and were polite and friendly. They would always go that extra mile to make your stay as comfortable and enjoyable as possible. (Elenie made the most wonderful Aperol Spritz's and Giánnis, the owner, welcomed us to his Italian restaurant in town, Don Camillo) We fully recommend going - delicious food! The breakfast was an absolute delight. The buffet selection contained freshly cooked hot food (bacon, sausage, eggs etc) and a delicious array of pastries, along with cereals, yogurts, fresh juices and great coffee. Our suite was clean, spacious and the view was exceptional. The monsoon shower and air conditioning were perfect after a hot day in the sun. The pool was cleaned every day. It was an enclosed, relaxed, sunny space. Beer would be served freezing cold in super chilled glasses (simple things like this made all the difference). The location of the hotel is about a 20 minute walk in to Parga/Valtos. It's situated at the top of the town so expect your legs to be fully worked-out :) We personally preferred the fact that the hotel was a bit out of town, which can get quite crowded June-August. We stayed at the hotel for 2 weeks. It felt like a home from home quite quickly. We felt very safe there and would be very happy to return again over the coming years. On a personal level I'd like to add that this was one of the most pleasant and comfortable stays I've had at a hotel in quite a while. The owner and staff make you feel so very welcome. They really made our holiday. Thank you!

 
2019-07-16

Inlägg av 778teresa Bedford, Storbritannien

Ground floor studio Room 1

We had the smallest ground floor studio. It was a bit smaller than I had seen in the pictures but it had everything we needed and was perfectly compact. The room was not advertised with a sea view but you could see the sea in the distance from the terrace, which had beautiful outside furniture and felt really private whilst we had breakfast. We also were just a few feet away from a beautiful small swimming pool which we used most days after we returned from our travels. The aircon worked really well. A sandwich toaster instead of a normal toaster but worked well enough for toast. There was an oven that looked like it had never been used. The room was laid out perfectly. The bed was super comfy. An electronic digital safe also included in the room rate. There was no hot water in the kitchen but the cold water was adequate for the little bit of washing up we had. Plenty of hot water in the bathroom though and the shower was very powerful. We had the hotel breakfast on the last day it was adequate with some nice homemade touches. However I prefer to prepare my own food in the morning. Overall we really enjoyed our stay and would stay again if we return to Parga.