1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Palatino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
Bra läge
-
Frukosten är under all kritik, det sämsta jag någonsin upplevt

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

,

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-22


8 av 10

,

+
Utsikten
-
Frukosten var katastrof , ruttna tomater och oliver...

Bekräftad gäst: 2019-07-22


8 av 10

,

+
Fantastisk utsikt
-
Frukosten var lite enformig

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

Lena,
Eskilstuna

+
LÄGET.
-
Lite bättre frukost/bröd.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


7 av 10

Kjell-Göran,
Malmö

+
Utsikten
-
Klent frukostbord

Bekräftad gäst: 2019-06-17


7 av 10

Ole,
Helsingborg

+
Läget , väldigt centralt i gamla stan men ändå lugnt o fint, vacker utsikt.
-
Frukosten !!! rätt dålig,

Bekräftad gäst: 2019-06-03


8 av 10

Birgitta,
Skövde

+
Läget och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


4 av 10

Anne-Maj,
Gotland

+
Utsikten
-
Bättre frukost,torrt bröd ägg som gummikulor ,juice ❓❓

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Mikael,
Höganäs

+
Läget och storleken på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
33
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-08-01

Inlägg av Elina A

Enkel standard

Hotellet lever inte upp till sina 4 stjärnor. Förvänta dig ingenting extra, hotellet är enkel grekisk standard. Väldigt lyhört. Varje gång telefonen ringde i receptionen hördes det lika tydligt i vårt rum. Mosade myggor på väggarna i hela rummet. Hotellet ligger väldigt bra i kanten av turiststråket. Tre minuters promenad förbi slottet för att komma till centrum. Frukosten var enkel, men vi blev mätta!

 
2017-09-04

Inlägg av AnnelieC26

Underbart läge i Parga

Underbart hotell . Vi hade ett stort rum med havsutsikt och det var den bästa utsikt du kan ha i Parga . Hotellet ligger i ett lugnt område och nära till stranden som är jätte fin . Underbar familjär personal som verkligen gör allt för dig. En regnig kväll så ordna de paraplyer (småparasoll) så vi kunde ta oss till en restaurang. Rent och fräscht. Om vi åker tillbaka till Parga bokar vi mer än gärna detta hotell igen

 
2017-08-30

Inlägg av alexandrajeriksson Västerås, Sverige

Medelmåttigt hotell..

Det första vi fick göra var att leta efter en reception, vilket visade sig ligga på ovanvåningen. Men fanns inget som indikerade på att man var tvungen att gå upp en trappa... fick nyckeln och gick in på rummet, förväntade oss inte så mycket. Men duschen var fruktansvärt liten, så hela golvet plus toalett blev blött när man duschade. Vi betalade extra för balkong med havsutsikt, vilket vi fick och utsikten var fantastiskt. Dock så hade jag gärna haft någon avskiljare mellan våran och grannens balkong. Man kunde i stort sett bara luta sig över räcket och se rakt in i deras rum. Servicen var väl sådär. De gånger vi ville dricka öl på hotellet så var de flesta gångerna ingen alls i baren och kom inte på ett bra tag så vi tröttnade och gick till rummet istället. Frukosten var väl som de flesta i grekland. Mackor, kaffe, te lite yoghurt, ägg och frukt. Fick bra bemötande av personalen när vi väl såg till dem! Ett stort plus var att sängen var väkdigt skön!

 
2017-08-23

Inlägg av _hymenoptea_europaea Stockholm, Sverige

Fint hotell med sköna sängar och fantastisk utsikt!

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Palatino. Sängarna var sköna, vilket är ovanligt i Grekland. Vi valde till rum med havsutsikt och utsikten var fantastisk. Luftkonditioneringen var bra och fungerade fint. Duschen var bra med duschkabin så att man slapp skvätta ner hela badrummet vilket brukar vara vanligt annars på grekiska hotell. Det enda man skulle kunna anmärka på var frukosten - vilken inte heller brukar vara en höjdare i Grekland. Men de dagar de hade frukt eller grönsaker var det hela tomater eller hela nektariner. De kan dela dem så sparar de mer och det räcker med en bit tomat. Juicen är saft - så ta med egen om du som svensk förväntar dig juice. Kaffet var gott! Men det som störde mig var egentligen att någon i personalen hela tiden stod och vaktade vid frukosten. Först trodde jag det var för att kunna fylla på - men de kom bara när man skulle ta mat och ställde sig bakom liksom. Lite obehagligt, förstår inte varför - är de rädda att någon tar för mycket? Hotellet har ett bra läge - utanför stadskärnan som verkade väldigt stökig och full av turister. Utanför Palatino var det lugnt och bara en backe ner har du Valtosstranden.

 
2017-07-10

Inlägg av marlene n

Personalen och läget

Underbar personal, rent och fräscht, sköna sängar, bra läge till stranden och centrum, gatan utanför är inte så trafikerad så det stör ej. Valtos beach är fin med mycket restauranger. Rekommenderar att göra utflykten till acheronfloden.