1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Olympic Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mona,
Gävle

+
Nyrenoverat badrum. Bra frukost på takterrassen. Trevlig personal. Gratis safety box och wifi.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


5 av 10

EVA-LISA,
VISBY

+
MYCKET BRA LÄGE
-
KANSKE EN TREVLIGARE PORTIER

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Bra läge. Centralt och ganska nära stranden. Mycket trevligt bemötande. Utsökta sängar
-
Toalettlocket gick inte att fälla upp ordentligt, vilket var irriterande. Krokar i badrummet saknades helt och det fanns heller ingenstans att lägga toalettväska/saker på. Duschen var mycket liten, liksom handfatet.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Patrik,
Alingsås

+
Bästa frukosten vi haft på något hotel I Grekland ..mycket bra...
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


4 av 10

Lars,
Tyresö

+
Läget i staden
-
De rummet vi fick var otroligt trångt och en utsikt mot en grekisk bakgård. Liknar mest en krigszon.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Irene,
Beddingestrand

+
Trevlig personal
-
Större dusch med dörrar,ej duschdrapperi Bredare & längre säng AC som fungerar Stolar på rummet

Bekräftad gäst: 2018-08-27


8 av 10

Petra,
Gävle

+
Jättegod frukost, super trevlig och bra personal, bra läge
-
Inget speciellt

Bekräftad gäst: 2018-08-27


7 av 10

A-K ,

+
Takterassen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Tommy,
Halmstad

+
Trevlig atmosfär och personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-09


8 av 10

Per,
Simrishamn

+
Jätte trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
14
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-15

Inlägg av 365anri Dalby, Sverige

Prisvärt hotell

Överträffade våra förväntningar! Personalen var mycket trevlig och välkomnande, hjälpte gärna till. Frukosten serverades på takterassen med en fantastisk utsikt över Parga. Matmässigt var det inget extraordinärt, men det innehöll ljust och mörkt bröd, grekisk yoghurt, pannkakor och mycket svagt grekiskt kaffe etc. Fri privat parkering erbjöds. Några steg i nedförsbacke hamnade man i början på den mysiga shoppinggatan som ledde ned till hamnen. Stranden i hamnen var inte att hurra för, bättre var det att ta sig över bergskanten till Valtos.

 
2016-09-10

Inlägg av Jonathan S

Värt hotell

Ett hotell med trevlig personal. Man får intrycket att det är lyxigt i de offentliga utrymmena, men rummen är som på vilket annat grekiskt hotell som helst. Air-condition går att ha på hela dagen, och städningen var godkänd. Frukosten var sådär, men ätbar. Billigt internet, vi var 4 killar som fick internet på hela hotellet för 14€ i 2 veckor. Det funkade helt okej.

 
2014-09-23

Inlägg av BosseP49 Gävle, Sverige

Dåligt hotell

Detta var det sämsta hotell vi varit på under alla våra greklandsresor. Det enda positiva var läget i vackra Parga. Personalen tillgjorda, frukost dålig, aircondition centralstyrd så det var ingen mening med att använda den. Städningen okey. Det finns säkert andra hotell som är mycket bättre då Parga verkligen är värt ett besök!

 
2013-10-08

Inlägg av EvaStorsj_ Storsjö

Bra hotell!

Vilket trevligt hotell!! Bra läge i vackra Parga med härlig personal. Från hotellet strosade du lätt ner till hamnen, till den gamla delen av Parga eller till någon av stränderna. Det enda jag saknade var vattenkokare på rummet.

 
2011-08-30

Inlägg av JENNY Ö Linköping, Sverige

Centralt, trevligt hotel

Bra avstånd till allt. Trevlig personal och helt ok frukost. Sängarna var ganska hårda men rummet var välstädat. Inte alltför mycket störande ljud runt i kring.