1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mediterraneo Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Rose-Marie,
Halmstad

+
Lugnt och bra läge. Stor dusch mjuka sängar och rymligt rum
-
Inga för det priset! Kunde kanske varit lite mer porslin om man vill bjuda in några vänner!

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Ella,
Färgelanda

+
Hela personalen var helt fantastiska och välkomnande.
-
Duschdörrar i alla rum vore bra. Vi hade ett duschdraperi som gjorde att allt vatten flöt ut på golvet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
Trevligt, rent. Bra möbler och sängar.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
Fräscha rum och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Gert,
Kungälv

+
Trevligt med kaffe/juice vid ankomst. Lånade ut strandparasoller samt spel mm.
-
Fler hängare i badrum.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Sara,
Stockholm

+
Jättefina lägenheter! Sköna sängar och riktiga kuddar. Bra utrustat kök. Bra städning. Det va lugnt och skönt. Kan åka hit igen.
-
Lite oklart när vi kom dit, det stod en man nere vid backen och sa han skulle ta våra väskor. Han måste va tydligare varför. Säga att han jobbar för hotellet och han tar väskorna i bilen pga backen upp till hotellet. Vem vill lämna ifrån sig sina väskor till någon bara sådär? Bättre utbud med snacks osv i receptionen. Observera att det är en jobbig backe upp så inget för de med handikapp eller hög ålder osv. Poolen va ganska liten med ca 15 stolar men det var knappt någon där så det gjorde inget, lugnt ändå. Det är fina moderna lgh med fin pool men sen finns det inte så mycket mer.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


10 av 10

Sofia,
Vätö

+
Trevlig personal och hjälpsamma. Utmärkt service!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


6 av 10

Martin,
Malmö

+
Försökte verkligen få en att trivas.
-
Hålla tider som man kommer överräns om . Samt att lyssna när man säger att Acn inte fungerar efter 6 dagar tog dom dit reparatörer för att fixa acn då det saknades köldmedel och var håll i ett rör .

Bekräftad gäst: 2018-07-30


8 av 10

helen,
täby

+
Rymlig lägenhet med tre balkonger vilket gjorde att man kunde välja balkong med skugga under varma em/kvällar. En rymlig balkong med fin utsikt över staden och poolen. Vi hade önskat topfloor och fick det också, mycket bra!
-
Våningssäng i ett av sovrummen hade varit bättre med enkelsängar. Krokar att hänga kläder på.Vi hade morgonflyg så vi behövde inte sitta på och hotellet och vänta på att åka hem men hade man haft kvällsflyg fanns ingen reception med toalett och ev. dusch att tillgå. En enrumslägenhet låg mycket tråkigt till mot parkering i markplan och med minimal "terrass". Det borde framgå i er beskrivning och den borde vara till reducerat pris!

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Johan,
Uppsala

+
Lagom storlek (dvs lugnt och ingen trängsel vid pool och solstolar), modernt, rent och snyggt. Inga hårda "grekiska" sängar. Möjlighet att köpa vatten och dryck av värden.
-
Några småsaker: Kortfattad instruktion för luftkonditionering och säkerhetsskåp. Även om värden gick igenom detta muntligt, kan det vara bra med en kortfattad guide för många resenärer. Några klädkrokar innanför entrén till lägenheten skulle ytterligare förbättra boendet.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

21 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Ulrica L Skara, Sverige

Lugnt och stilla

Detta hotell Rekomenderas varmt, välstädat, sköna sängar och är lugnt beläget. Ägaren bjöd på kaffe o kaka mm när vi anlände och i lägenheten fanns en flaska vatten i kylen. Dessutom hade ägaren köpt en tårta till min pappa som fyllde 70 år under vår vistelse + ljus till tårtan, vi blev alldeles överväldigade av denna service...

 
2017-07-25

Inlägg av Yoshi M

week

Brant backe upp, mer än 500 meter till en av stränderna. Ingenting för de som har svårt att gå. Jag fick ett litet rum med utsikt över parkeringen. Trevlig service och bra bemötande ger plus i kanten 👍

 
2017-06-27

Inlägg av 746staffanw

Suverän service och trevligt hotell

Hotellet kändes otroligt nytt och fräscht. Allt inne i lägenheten kändes ganska nytt. Det bästa med hotellet var dock ägaren. Den bästa och trevligaste servicen jag någonsin fått på en resa. Varje dag man tillbringade ett par timmar vid poolen så kom han å bjöd på något. Ena dagen en fruktsallad, yoghurt och honung, nästa en färsk fruktjuice eller en iskaffe. Alltid ett leende på läpparna. Det enda lilla negativa för grabbarna var att poolen inte var tillräcklig djup att dyka från kanten. Men för alla som ska till Parga och kan tänka sig några hundra meters promenad till strand och centrum välj detta. Backen upp är brant men inga problem, det handlar om 30 m.

 
2017-06-06

Inlägg av Anna-Karin D

Toppenbra hotell

Gästvänligt och väldigt familjärt hotell med hög service, trevlig personal och städning i toppklass! Ett väldigt fräscht hotell och lugnt och avslappnat! Nära till centrum och stranden med gångavstånd till allt! Rekommenderas verkligen! Jag åker då gärna tillbaka dit!

 
2014-09-03

Inlägg av Airtours1996 England, Storbritannien

Utmärkt

Vi var nyligen i Mediterraneo Resort i Parga med våra två barn, 8 och 4 år gamla, och vi tyckte att det var utmärkt på alla sätt. Ägarna är troligen de trevligaste människor du någonsin kommer att träffa: artiga, alltid uppmärksamma och inget var någonsin för mycket besvär. Vi bokade direkt och de organiserade också vänligen taxitransport från Igoumenitsa Port till Parga då vi kom från Korfu. Då vi anlände till Mediterraneo togs våra väskor snabbt till vår lägenhet och vi ombads sitta och slappna av i trädgården där vi serverades kaffe, kalla drycker och kex. Vilken trevlig touch och verkligen välkommet speciellt då vi hade rest ganska länge och det var extremt varmt. Semesterområdet i sej självt är litet och tyst, vilket var perfekt för oss. Vår lägenhet var modern och välutrustad och hade så gott som allt vi behövde, inklusive gratis WiFi, vilket överraskade mej. Vi var också extremt imponerade av hur ren lägenheten var, faktiskt var hela området, inklusive utomhus, fläckfritt och välskött. Du kan lätt se hur ägarna är stolta över komplexet och alla möbler, fixturer och tillbehör är nya och välskötta. Vi bodde i en lägenhet med två sovrum, som faktiskt rymmer fem, men det finns också lägenheter med en säng och enrummare för mindre grupper. Vår lägenhet hade dessutom en stor balkong med bord och stolar, och vi tyckte om att sitta där på morgonen med vår frukost och på kvällen med utsikten över Parga. Den här gången hyrde vi inte en bil, men lägenheterna har också en parkeringsplats som troligen är nyttigt för alla med en hyresbil. Ute i trädgården finns en underbar och ren simbassäng, med solstolar som vi tyckte om att använda efter en lång dag på stranden. Vi fick faktiskt alltid kämpa för att få pojkarna ur bassängen för de gillade att vara i den så mycket! Summa summarum är det här ett fantastiskt litet ställe för alla som söker ett basläger för en vistelse i Parga. Vi skulle vilja tacka Stelios med familj för att de fick oss att känna oss välkomna i Mediterraneo Resort. Din gästvänlighet uppskattades, och vi ser fram emot att bo hos er igen, inte allt för långt i framtiden.