Kundomdömen om Mediterraneo Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 91 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Lars,
Helsingborg

+
Personlig service , fräscht och trivsamt
-
Enda negativa var den jättebranta och långa backen upp till hotellbyggnaden. Ej att rekommendera för äldre och rörelsehindrade.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Sonny,
Mölndal

+
Trevligt och lugnt!
-
Se över porslin mm. Saknades lite glas men det var inget vi påtalade eftersom det funkade för oss.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Åsa,
Lidingö

+
Lugnt och tyst fantastiskt utsikt
-
Utan anmärkningar

Bekräftad gäst: 2019-09-23


4 av 10

Leif ,
Sundsvall

+
-
Bättre fungerande rumsluft pga dålig AC

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Svante,
Nacka

+
Lugnt och skönt
-
Ölförsäljning

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Annie ,
Lerum

+
Mysigt. Lagom stort. Lugn atmosfär. Rent och bra ordning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

Nathalie,
Stockholm

+
- Servicen från ägarna. - Gemensam uteplats.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Susanne,
Rimforsa

+
Trevlig personal
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Malin ,
Göteborg

+
Balkongerna och utsikten
-
Mer glas och bestick

Bekräftad gäst: 2019-07-22


10 av 10

Markus,
Huddinge

+
Det var rent och snyggt. Lugnt och tyst.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

21 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Ulrica L Skara, Sverige

Lugnt och stilla

Detta hotell Rekomenderas varmt, välstädat, sköna sängar och är lugnt beläget. Ägaren bjöd på kaffe o kaka mm när vi anlände och i lägenheten fanns en flaska vatten i kylen. Dessutom hade ägaren köpt en tårta till min pappa som fyllde 70 år under vår vistelse + ljus till tårtan, vi blev alldeles överväldigade av denna service...

 
2017-07-25

Inlägg av Yoshi M

week

Brant backe upp, mer än 500 meter till en av stränderna. Ingenting för de som har svårt att gå. Jag fick ett litet rum med utsikt över parkeringen. Trevlig service och bra bemötande ger plus i kanten 👍

 
2017-06-27

Inlägg av 746staffanw

Suverän service och trevligt hotell

Hotellet kändes otroligt nytt och fräscht. Allt inne i lägenheten kändes ganska nytt. Det bästa med hotellet var dock ägaren. Den bästa och trevligaste servicen jag någonsin fått på en resa. Varje dag man tillbringade ett par timmar vid poolen så kom han å bjöd på något. Ena dagen en fruktsallad, yoghurt och honung, nästa en färsk fruktjuice eller en iskaffe. Alltid ett leende på läpparna. Det enda lilla negativa för grabbarna var att poolen inte var tillräcklig djup att dyka från kanten. Men för alla som ska till Parga och kan tänka sig några hundra meters promenad till strand och centrum välj detta. Backen upp är brant men inga problem, det handlar om 30 m.

 
2017-06-06

Inlägg av 438annakarind Samos stad, Grekland

Toppenbra hotell

Gästvänligt och väldigt familjärt hotell med hög service, trevlig personal och städning i toppklass! Ett väldigt fräscht hotell och lugnt och avslappnat! Nära till centrum och stranden med gångavstånd till allt! Rekommenderas verkligen! Jag åker då gärna tillbaka dit!

 
2014-09-03

Inlägg av Airtours1996 England, Storbritannien

Utmärkt

Vi var nyligen i Mediterraneo Resort i Parga med våra två barn, 8 och 4 år gamla, och vi tyckte att det var utmärkt på alla sätt. Ägarna är troligen de trevligaste människor du någonsin kommer att träffa: artiga, alltid uppmärksamma och inget var någonsin för mycket besvär. Vi bokade direkt och de organiserade också vänligen taxitransport från Igoumenitsa Port till Parga då vi kom från Korfu. Då vi anlände till Mediterraneo togs våra väskor snabbt till vår lägenhet och vi ombads sitta och slappna av i trädgården där vi serverades kaffe, kalla drycker och kex. Vilken trevlig touch och verkligen välkommet speciellt då vi hade rest ganska länge och det var extremt varmt. Semesterområdet i sej självt är litet och tyst, vilket var perfekt för oss. Vår lägenhet var modern och välutrustad och hade så gott som allt vi behövde, inklusive gratis WiFi, vilket överraskade mej. Vi var också extremt imponerade av hur ren lägenheten var, faktiskt var hela området, inklusive utomhus, fläckfritt och välskött. Du kan lätt se hur ägarna är stolta över komplexet och alla möbler, fixturer och tillbehör är nya och välskötta. Vi bodde i en lägenhet med två sovrum, som faktiskt rymmer fem, men det finns också lägenheter med en säng och enrummare för mindre grupper. Vår lägenhet hade dessutom en stor balkong med bord och stolar, och vi tyckte om att sitta där på morgonen med vår frukost och på kvällen med utsikten över Parga. Den här gången hyrde vi inte en bil, men lägenheterna har också en parkeringsplats som troligen är nyttigt för alla med en hyresbil. Ute i trädgården finns en underbar och ren simbassäng, med solstolar som vi tyckte om att använda efter en lång dag på stranden. Vi fick faktiskt alltid kämpa för att få pojkarna ur bassängen för de gillade att vara i den så mycket! Summa summarum är det här ett fantastiskt litet ställe för alla som söker ett basläger för en vistelse i Parga. Vi skulle vilja tacka Stelios med familj för att de fick oss att känna oss välkomna i Mediterraneo Resort. Din gästvänlighet uppskattades, och vi ser fram emot att bo hos er igen, inte allt för långt i framtiden.