Kundomdömen om Margarita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 133 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Malin,
Bromma

+
Välstädat, lugnt läge, men ändå nära centrum av Parga.
-
Kändes inte ok att handdukar endast byttes var tredje dag. Efter andra dagen bad vi om nya handdukar, men fick blankt nej av hotellägaren som hänvisade till en broschyr (?) där reglerna stod. Väldigt konstigt att neka en gäst nya handdukar, har aldrig upplevt det tidigare. Var sjuk hela veckan så det var viktigt för mig att få ha det så rent som möjligt. Ingen tvål på toaletten, det får man köpa själv. Toapappret var så dåligt påfyllt att det hann ta slut innan vi fick nytt. Hotellägaren var barsk och inte alls speciellt trevlig. Vid ankomst hälsade han inte välkommen och hjälpte inte heller till med väskor. När det står en gammal kvinna i sällskapet två trappor ned utan hiss så blev jag väldigt chockad över hur ägaren bara tittade ner på oss och gick in till receptionen för att vänta in oss, istället för att erbjuda hjälp. Ägarens attityd drar ner betyget rejält, och kan inte rekommendera det till någon. Synd då hotellet annars är välskött. Har läst om andra med liknande erfarenheter och jag hoppas verkligen Apollo tar tag i detta.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


6 av 10

Irene ,
Värnamo

+
Bra läge
-
Parasoller

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

Margareta,
Kista/Stockholm

+
Trevligt litet familjeägt hotell. Lugn omgivning men ändå nära till både hamn och strand.
-
Jag hade hoppats på en större pool där man hade kunnat motionssimma. Men det är nog svårt att ändra på.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

,

+
Trevlig personal
-
Poolen behöver renoverad

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Pia,
Märsta

+
Hotellägaren Thanassis var mycket serviceminded och hjälpte till med både taxi och utflyktsförslag. Väldigt god och varierande frukost. Städningen mycket bra. Fint ordnat på avresedagen då man kunde förvara väskorna vid receptionen och använda dusch och toaletten vid swimmingpoolen innan vi åkte.
-
Tvål i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Sussi,
Linköping

+
Stora rum, bra personal o mycket trevligt pool ovanför hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


7 av 10

Göran,
Svedala

+
Stor bra lägenhet rent och snyggt.Ägaren var mån om sina gäster frågade flera gånger om allt var ok.
-
En bricka att bära ut mat på balkongen saknades plus en brödrost i stället för smörgåsjärn för varma mackor och en kanna att brygga kaffe i.

Bekräftad gäst: 2019-08-26


9 av 10

Stefan,
Bromölla

+
Det var rent. Stora rum.
-
insekt nät

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Rita,
Mariestad

+
Allt var bara bra
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Anna,
Göteborg

+
Städningen, poolen och den trevliga personalen
-
Att internet inte fungerar på rummen, utan måste komma närmare stan för att det ska funka någotlunda

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
11
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av Guara19 Göteborg, Sverige

Avskilt och lugnt hotell

Mysigt hotell 10 min ifrån ”centrum”. Pool och bar finns i hotellområdet. Även hiss de sista våningarna. Det kostar extra om man vill ha ev AC (8€/dagen) eller cashbox på rummet. Frukost går att köpa på hotellet. Vi valde dock att inhandla detta på egen hand, då det finns gott om butiker i närheten. Bra städning och fin bäddning. Ett minus var att hotellägaren vägrade kortbetalning.

 
2017-10-23

Inlägg av littlemrstupid Halmstad, Sverige

Mysigt hotell!

Fräscht och rent och vi kände oss så välkomna! Vi hade ett litet problem med att madrassena inte var så bekväma men det sa vi till om och fick direkt bäddmadrasser vilket direkt löste problemet. Väldigt serviceinriktade Några minuters promenad så var man inne i centrum. Vi har haft en helt fantastisk vecka!

 
2017-07-23

Inlägg av Helén F Malmö, Sverige

Enkelt men...

...rent och fräscht. På minuskontot kan man bokföra att duschdrapperiet slutar två dm ovanför golvet samt att man bara får en nyckel. Det mest bekymmersamma är dock att man måste låsa lägenhetsdörren och sedan sätta nyckeln på annan plats för att få el.Skulle det bli en brand kan det vara en katastrof. Man kan välja att köpa till frukost och den är liten men bra. Hotellet ligger hyfsat nära strand och centrum och Parga är fantastiskt fint. Men när vi återvänder, för det kommer vi att göra, så väljer vi ett annat hotell.

 
2016-07-14

Inlägg av Pippilina88

Makalös service och fint hotell

Blev otroligt imponerade över det välkomnande vi fick av Thanassis och hans söner. Väldigt hög service med både städning, personal och rum. Man kände sig som en i familjen på detta hotell. Superfint läge med pool med utsikt över bergen och havet, fräscha stora rum med allt man behöver. Frukosten vad prisvärd och tillagad snabbt och fint med utsikt över havet. 3 min till mataffär, 5 min till närmsta stranden. Rekommenderar även restaurangen/baren på taket där vi umgicks och hängde mycket under vår vistelse. Kan varmt rekommendera detta hotell framförallt Thanassis som satte en varm personlig prägel på allt från frukost till pizzan till rummen. Vi var väldigt nöjda och återkommer gärna!

 
2019-09-28

Inlägg av Julie M Oxford

Amazing time

Had lovely relaxing holiday which is what we needed. Location great, quick walk into Parga town with a large choice of restaurants and bars. Hotel facilities good, room very spacious. Weather beautiful too. Owner and son were extremely kind and hospitable. All we had to do was ask. They only do food until 6pm but whatever we ordered was lovely. Never left a morsel. They even left us a few essentials in the fridge and a bottle of wine on arrival as most arrivals are evenings. NO complaints whatsoever. THANK YOU TO THANASSIS (hope spelt correctly).