1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Margarita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Inga-Britt,
Vilhelmina

+
Rent o snyggt. Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Inger,
Norrköping

+
Ägaren och den personliga servicen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


7 av 10

Susanne,
Järfälla

+
Det låg på lagom avstånd till vattnet och staden. Ingen biltrafik. Trevlig personal.
-
Dåligt med köksutrustning. Skaffa kaffebryggare. Förslag på markiser till balkongen då det flesta låg mot solsidan på eftermiddagen. Kunde inte sitta ute förrän efter kl 19.00 på kvällen. Det borde stå i att Ac inte ingår i priset i hotellbeskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


9 av 10

,

+
Trevlig personal. Bra läge. Fin städning.
-
Tydligare att inte air-condition ingick i priset.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Karoline,
Stockholm

+
Bra poolområde, rena rum, trevlig personal.
-
Vi blev tvungna att betala 56 € på plats för att få använda AC. Det borde ha ingått i vår bokning via Apollo, då det stod i rumsbeskrivningen att det bla fanns AC på rummet! Detta tycker jag inte var ok! Det luktade mögel i vissa kökslådor, badrumsmattan i plast på golvet var möglig undertill. Kändes olustigt då vi har en dotter under 1,5 år.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Ove,
Blidsberg

+
Trevlig personal och lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Jeanette ,
Malmö

+
Bra avstånd till stan. Bra service
-
Större pool

Bekräftad gäst: 2018-08-13


5 av 10

M,
Helsingborg

+
Rent och fint rum.
-
Hade varit skönt att få bytt till rena handdukar fler än en gång på en hel vecka. Dyrt att de tar extra betalt för AC, 8 euro per natt.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Inger,
Uppsala

+
Trevlig personal. Att det fanns ett fungerande frysfack i kylen. Bra städning. Att man fick nya handdukar efter halva veckan. Fräsch lägenhet
-
I Apollos information inför val av hotell/resan: Tydligare info om att man på plats behöver betala extra för få använda den tv och luftkonditionering som finns på rummet. Tydligare info om poolens storlek. Bäddmadrass i sängen skulle vara på på ett 4 stjärnigt ställe Vi hade problem m myror som kom in genom dels duschrumsfönstret ( vars stängningsanordning var trasigt och därför inte gick att stänga) och dels under ytterdörren. Det verkade vara ett välkänt problem av ägarna men de gjorde bara temporära åtgärder, typ spreja lite. Det tog ju bort myrorna som krypin in i lägenheten men inget gjordes för att på allvar ta bort källan till myrorna. Så mitt förslag är att ta bort källan t problemet. Kanske mer info hos Apollo vid val av resmål om vilka utflykter som erbjuds på plats.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


7 av 10

Elin,
Lund

+
Mycket trevliga och hjälpsamma hotellägare. Bra städning.
-
Det var lite svårt att sova pga det höga ljudet från kylen. Duschen läckte rejält vilket gjorde att det blev blöt i stora delar av badrummet, hade varit bra om där fanns te.x. en dusch skrapa. Tydligare info att det är ett wi-fi lösenbord vid poolen och ett annat i lägenheten, tog två dagar innan vi förstod det och det var ren tur då vi hörde en annan turist fråga. Wi-fit var annars bra. Utrustningen i köket kan förbättras, vi saknade en ordentlig kniv och en slev att röra med när man tex. lagar pasta. Det borde finnas tvål på toaletten när man kom, det ska man inte behöva köpa själv.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
8
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-10-23

Inlägg av littlemrstupid Halmstad, Sverige

Mysigt hotell!

Fräscht och rent och vi kände oss så välkomna! Vi hade ett litet problem med att madrassena inte var så bekväma men det sa vi till om och fick direkt bäddmadrasser vilket direkt löste problemet. Väldigt serviceinriktade Några minuters promenad så var man inne i centrum. Vi har haft en helt fantastisk vecka!

 
2017-07-23

Inlägg av Helén F Malmö, Sverige

Enkelt men...

...rent och fräscht. På minuskontot kan man bokföra att duschdrapperiet slutar två dm ovanför golvet samt att man bara får en nyckel. Det mest bekymmersamma är dock att man måste låsa lägenhetsdörren och sedan sätta nyckeln på annan plats för att få el.Skulle det bli en brand kan det vara en katastrof. Man kan välja att köpa till frukost och den är liten men bra. Hotellet ligger hyfsat nära strand och centrum och Parga är fantastiskt fint. Men när vi återvänder, för det kommer vi att göra, så väljer vi ett annat hotell.

 
2016-07-14

Inlägg av Pippilina88

Makalös service och fint hotell

Blev otroligt imponerade över det välkomnande vi fick av Thanassis och hans söner. Väldigt hög service med både städning, personal och rum. Man kände sig som en i familjen på detta hotell. Superfint läge med pool med utsikt över bergen och havet, fräscha stora rum med allt man behöver. Frukosten vad prisvärd och tillagad snabbt och fint med utsikt över havet. 3 min till mataffär, 5 min till närmsta stranden. Rekommenderar även restaurangen/baren på taket där vi umgicks och hängde mycket under vår vistelse. Kan varmt rekommendera detta hotell framförallt Thanassis som satte en varm personlig prägel på allt från frukost till pizzan till rummen. Vi var väldigt nöjda och återkommer gärna!

 
2018-06-21

Inlägg av Andrew B

Great view from the roof-top.

Very clean, well run accommodation. The owner, Thianasis is always around paying attention to the running of the hotel and talking to guests. Great breakfasts with a view over the tree tops to the sea. Short walk to the harbour and lots of restaurants and cafes. Great meals at Castello - fish, Greek specialities and amuse bouche make it memorable.

 
2017-09-11

Inlägg av Jen1983_10 Birmingham, Storbritannien

Fabulous stay in beautiful place.

First visit to Parga and all I can say is it's a beautiful part of Greece. Stopped in the margarita with a group of friends and could not have wished for more. Lovely spacious apartments run by a very friendly father and son who cannot do enough to satisfy or please you. Apartments have everything you need and are a very short walk to the centre of parga and beeches. One observation and not a problem for us is that the margarita is spread out over a number a levels/floors with the pool at the very top. Not ideal if you have mobility issues. There is a lift but this only services part of the complex. I would highly recommend these apartments they were super clean, super spacious, and we would defiantly consider stopping here again should we return to Parga.