1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maistrali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Monica,
Uppsala

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Ulla,
Köping

+
Toppenläge, städningen, bra frukostbufé, några minuters väg till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

,

+
-
Bättre frukostbuffé

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

,

+
Rent, fräscht. Bra läge. Ovanligt bra frukost för att vara i Grekland.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


7 av 10

Jill,
Norrköping

+
Stort och kallt kylskåp!
-
Fler krokar att hänga ex morgonrock på. Antingen i eller utanför badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Lisbeth,
Göteborg

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Kenneth,
Fårbo

+
-
Stora variationer på varmvattnet

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Susanne,
Göteborg

+
Läget, och den trevliga personalen,rent och snyggt!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Lenita,
Vinslöv

+
Läget
-
Rökfritt vid frukosten

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Stefan,
Västerås

+
Rent och fräscht,trevligt.Trevlig ägare med personal
-
Mjukare sängar!!!!!!

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
38
Bra
 
8
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-13

Inlägg av Johanna G

Helt okej.

Mysigt hotell men en stor nackdel för oss var att det var väldigt lyhört. Bodde längst ner med balkong mot gatan. Hörde ofta dom som bodde i rummet bredvid. Väldigt hårda sängar.. borde även finnas en tekokare på rummet. Frukosten var väldigt bra och mysigt att sitta i deras trädgård:) Jag tror att det är ett bra hotell för att stanna en natt eller två inte en hel vecka.

 
2018-06-11

Inlägg av Anders S

Perfekt läge

Mysigt Hotel med närhet till strand, tavernor och allt övrigt i Parga. Trevlig personal med ett extra plus för Angelique som städade vårt rum och hade hand om frukosten. Hade rum på översta våningen med utsikt över havet. Rent, fräscht och välskött hotel i ett lugnt område av Parga. Mycket bra och välsorterad frukost med allt från ägg & bacon till jordgubbar och kaffebröd. Rekommenderas.

 
2018-05-29

Inlägg av Resenar57 Sweden

Jättefint och välskött hotell som är familjeägt.Bra rum ,vissa med utsikt mot havet.Fri wi-fi och kylskåp på rummet.Fruk

Ett toppenställe som ligger bra till i Parga.Nära till allt.Trevlig personal och bra och varierande frukost.Det går med fördel att sitta i tradgården och dricka något från baren eller bara titta på människor som passerar på gatan utanför

 
2017-09-13

Inlägg av Helge H

Familjär fingertoppskänsla med bästa läge!

Ligger i kanten alldeles ovanför stadsstranden. Underbart trevlig personal!!! Ingenting är omöjligt! Trevliga rum o bra standard. Frukosten klart bättre än beskrivningen. Ngt för alla o man blir rejält mätt. Mysig trädgård mot gatan där man njuter av att spana in förbipasserande samtidigt som man avnjuter frukosten. Då det varma havet ligger blott 100 m bort saknar man aldrig pool. Kommer gärna tillbaka!!

 
2017-08-13

Inlägg av Lotta L

Toppenhotell

Vi var mycket nöjda med service och kvalité. Frukosten var dessutom betydligt bättre än vad vi förväntat oss eftersom det stod kontinental frukost. Det fanns både varma och kalla alternativ såsom ägg, bacon m.m. Närhet till bad och shopping/restauranger. Städning varje dag är också ett plus. Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående.