1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Magda's

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Göran,
Blentarp

+
Familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Carin,
Uppsala

+
Magda´s hotell är helt amazing trevlig med så otrolig personal som gör allt för du ska trivas. Kommer helt klart att återvända.
-
Nej

Bekräftad gäst: 2019-07-01


9 av 10

Birgitta,
Läckeby

+
Litet, lugnt och familjärt
-
ägaren upplevdes sur om man beställde annat än förutbestämda val vid frukosten. Hade köpt till frukost på hotellet. Dåligt att inte saftybox ingick i rummet utan man fick hyra boxen för 10 Euro/vecka.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


9 av 10

hans,
skurup

+
vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

Torbjörn,
Vadstena

+
Lite gammaldags stil som är charmigt,
-
Det finns flera olika byggnader och våningsplan på det minst sagt kuperade hotellområdet och man vet inte var man hammnar. Om man ska betala fullpris och bokat i god tid tycker jag att man kan kräva att få välja vart man ska bo av de rum/lägenheter som finns tillgängliga vid bokningstillfället. Det känns fortfarande 2019 som man köper grisen i säcken! Där finns det en del att förbättra,

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Ulf,
Stockholm

+
Läget, lugnet.
-
Golvet i mitt rum (35) såg aldrig riktigt rent ut.

Bekräftad gäst: 2019-06-10


10 av 10

Annakarin,

+
Väldigt rent o fint, mysigt läge och mycket trevlig service
-
Kanske lite variation på frukostbröd om man ska vara petig.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


8 av 10

Magnus,
Jönköping

+
Trevlig personal ,mysigt, rent,
-
Bättre sängar-de var alldeles för hårda Torkställning på rummet att torka kläder/badkläder/handdukar vid dåligt väder

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Maria,
Habo

+
Bästa personalen och servicen! Familjärt och jättetrevligt!
-
I er beskrivning på hemsidan skriver ni en 3-rumslägenhet. Det är 2 rum och kokvrå. Det får plats 4 personer men mkt trångt.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Anna,
Karlstad

+
Väldigt fint rum med fin utsikt då vi bodde i huset högst upp. Väldigt trevlig personal. Hotellområdet var välskött med planteringar o mycket blommor. Bland det bästa o trevligaste hotell jag bott på! Men inte så bra för rörelsehindrade eller kanske barnfamiljer då mycket trappor och backigt.
-
Tyvärr hördes det väl när intilliggande lägenhet spolade i kranar och i toaletten. Något lyhört men tror det kan vara betydligt värre på andra hotell efter att ha läst olika recensioner. Vi hörde prat lite men inte vad de sa.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

126 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
19
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av Mejamamma

Underbart hotell!

Underbart ställe med urmysigt trädgård och fin pool! Personlig service och alldeles underbar personal! Bra läge med gratis shuttlebuss till Valtos Beach om man inte vill promenera. Vill verkligen rekommendera Magdas!

 
2018-08-26

Inlägg av Mejatindra

Semester

Så trevlig personal. Bra frukost. Riktigt fina lägenheter. Härliga sängar! Fin pool. Vi har haft en underbar semester. Älskar det här stället! Trots massor av trappor, som var jobbiga men stärkte benmusklerna, ger jag högsta betyg!

 
2017-09-25

Inlägg av Jimmie H

Semester

Ett härligt familjärt hotell. Första kvällen kom vi fram sent men det var inga problem att servera mat till vilket kändes skönt efter resan. Rummen var mysiga men en uppdatering av interiören hade inte varit fel i rummen vid poolen. Barnen älskade poolområdet och pizzan. Frukosten var bra också och man fick bestjäla från en meny, det är alltså ingen buffé. Värt att nämna är att det är mycket nivåskillnader och trappor. - är att städningen kunde vara bättre. Blir det Parga igen så blir det hit igen!

 
2017-09-16

Inlägg av peka62 Västerås, Sverige

Hemtrevlig hotell

Charmigt hotell med mycket vänlig personal. Ger en grekiskt atmosfär med lite Mama Mia känsla. Många trappor så man måste vara rörlig. Ett mysigt frukost upplägg utomhus i härlig miljö. En bit backig väg att gå till stranden.

 
2016-07-04

Inlägg av 149birgittab Östersund, Sverige

Härlig vistelse

Vi hade en fantastisk vecka på Magdas hotell. Personalen var otroligt gästvänliga. Vi har antagligen stärkt våra benmuskler också (många trappor). Allt gick att ordna bara att fråga. Sista dagen skulle vi resa på EM vi fick låna ett rum där vi kunde göra oss klara för hemfärd. TOPPEN.