1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Lichnos Bay Village

Deluxerum

Moderna och ljusa deluxerum med två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och kaffebryggare. Trappsteg och/eller nivåskillnader i lägenheterna. Gratis wifi och luftkonditionering. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med havsutsikt.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter

Moderna enrumslägenheter med minikök. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Trappsteg och/eller nivåskillnader i lägenheterna. Gratis luftkonditionering och wifi. Badrum av varierande storlek med bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong med havsutsikt. Vissa balkonger ligger nära varandra. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med två enkelsängar och extrabädd i bäddsoffa. Tv, kylskåp och kaffemaskin. Gratis wifi och luftkonditionering. Gratis deponering i receptionen. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med havsutsikt.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Trappsteg och/eller nivåskillnader i lägenheterna. Gratis luftkonditionering och wifi. Badrum av varierande storlek med bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Vissa balkonger ligger nära varandra. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-5 personer.