1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lichnos Bay Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 42 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kenneth,
Hörby

+
Att bo i lägenhetsdelen med pool.
-
När man ska bli hämtad efter kl 17.00 så borde man få behålla rummet till minst 2 timmar (gärna längre) innan hämtning. Om man t.ex resor med barn så skulle detta vara till stor hjälp. Vi blev hämtade 19.30 och skulle lämna rummet 12.00 men vi fick behålla till 14.00 eftersom vi själva pratade men receptionen men detta borde redan vara fixat av Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Åsa,
Helsingborg

+
Att det var familjärt, lugnt och trevlig personal.
-
Lite mer specifik beskrivning av hur hotellet fungerar, att man måste gå en bit för att få frukosten, etc.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Lena,
Karlshamn

+
Utsikten
-
Bättre beskrivning att hotellet är ganska slitet, att man är ganska isolerad i Lichnos om man inte hyr bil eller åker taxi. Fler båtavgångar till Parga.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


4 av 10

Jenny,
Nättraby

+
Läget
-
Sängarna var väldigt hårda och det var kallt på nätterna så bara filtar räckte inte.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


6 av 10

Britt-Marie,
Göteborg

+
Maten, läget och mycket trevlig personal.
-
Bättre köksutrustning. Om man är fyra personer ska det finnas glas och porslin till alla av samma sort. Byta ut den elektriska spisplattan som fungerade men var mycket sliten och rostig. När vi skulle gå från restaurangen på kvällen till vår lägenhet var det helmörkt. Gick inte att se något. Som tur var hade vi en ficklampa som visade vägen hjälpligt. Vi påpekade detta flera gånger men det hände inget.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


6 av 10

Tommy,
Våxtorp

+
Utsikten
-
Bättre service

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

,

+
Läget bra rum
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Ewa,
Diö

+
Utsikten, balkongen, närheten till havet, poolen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

,

+
Bra läge med närhet till stranden
-
Hotellet hade wifi, men den fungerade inte under hela veckan, varken på rummet, i receptionen eller någon annanstans. Jag fick personalen att starta om routrar mm. men detta hjälpte inte.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


6 av 10

Carina,
Klippan

+
Utsikten var fantastisk
-
I er beskrivning på webbsidan stod det att stranden var privat. Då förväntade vi oss att det bara skulle vara vi som bodde på hotellet som skulle ha tillgång till den. Men där var hur mycket folk som helst. Tycker också att det är fel att behöva betala 7 euro för hyrning av solstolar och parasoll

Bekräftad gäst: 2018-08-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

174 omdömen
Utmärkt
 
107
Väldigt bra
 
26
Bra
 
17
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av jonasn556

Lunch på tavernan

Överraskande god mat för att va ett beachhak, vi blev alla nöjda och glada. Vi åt gyros, pasta och chicken nuggets sistnämnda kändes hemmagjorda och inget sån tjafs som hemma på hamburgerställena. Enjoy!

 
2019-07-28

Inlägg av THEO S Aten, Grekland

Cute place for holidays

Staying only one night with my family. Was good experience. Very good welcome reception team with smiles lot of Balkans people very good beach with very small rocks Rooms big but we have a problem with AC use. Have to close all doors and windows and this was problematic for us because we have problems with nose and AC use. With Open the windows was too hot night and .... good value per services

 
2019-07-20

Inlägg av 202despinas

A quick getaway

The photos tell half the truth!!!! The interiors are modern and quite new and it is very clean. The exteriors are quite a different story. Very poorly kept with no regard to spoiling an amazing view and a great location. A little bit of paint, a gardner and some consideration would elevate this location quite a few notches!!!

 
2019-07-16

Inlägg av nick1345

Amazing camping and hotel

We visit enjoy lichnos bay village camping and apartments for 5 days , we stay at the camping area .The view is amazing is really worth it .The places have shadow and are next to the sea.The beach is really clear without stones and waves .The place as the told as has the cave of Afroditis that you can go or with a boat or bicycle of the sea.The place has souper market that you can buy everythink you need in good prices ,and a taverna with really good food next to the sea .The staff is really friendly and helpful ..I recommend this place

 
2019-07-01

Inlägg av Rania A

Just beautiful

We took the five hours trip from Athens and went there to check if it will suit our family for camping this summer. We stayed in a family room with sea view for two nights. The room itself was very good with all the amenities a family could need. It was extremely clean and room service came for cleaning every morning. The place is pet friendly so we weren't worried about our little dog. The view from our balcony was to die for, but more amazing was the restaurant area, where we enjoyed relaxing and nice meals. As regards our main purpose, the camping looks very nice, so we decided that our camping vacation this year will be there. There is no kitchen area, but we have a kitchen in the caravan, together witb the restaurant, I think we will be covered. The beach is amazong for young kids and liaded with water activities that the whole family can enjoy. Also the supermarket has everything you may need. The camping is near the city of Parga, whi h is very picturesque for a nice afternpon or evening walk, and this is where you can either take a day sea cruise to nearby islands or rent a boat yourself to visit beaches and fish. The showers and toilets of the camping have obviously been recently updated.