1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Lichnos Bay Village

  • Omgivet av oliv- och citronträd
  • Privat strand
  • Havsutsikt från poolen

Vackert inbäddat bland olivträd och citronträd ligger lägehetshotellet Lichnos Bay Village. Från poolen kan du njuta av utsikten över havet, och vill du istället svalka dig i havets vågor ligger Lichnosstranden bara en kort promenad från hotellet.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer. Tvårumslägenhet för 2-5 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 148 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lichnos Bay Village är ett lägenhetshotell som ligger ovanför den fina Lichnosstranden. I hotellets trädgård finns en liten pool och nere på stranden finns solstolar och parasoller att hyra mot avgfit.

Hotellet har också en restaurang som bjuder på fin utsikt från terrassen. Receptionen är öppen dygnet runt och finns på hotellets campingplats nere vid stranden. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis deponering i receptionen. Minimarket. Från lägenheterna till strandområdet, med reception, restaurang och frukostområdet, är det cirka 200 meter i backe. Lokal trafik.

Lichnos Bay Village ligger ca 3 kilometer från Parga och vi rekokmmenderar hyrbil för att lätt kunna ta dig in till Parga och andra närliggande platser.

Måltider

Frukost.

Bra att veta

Nivåskillnader och mycket kuperade omgivningar.