1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på hotell Lemon Tree i Parga

Enrumslägenheter

Enkla och funktionella lägenheter i varierande storlekar och standard. Dubbelsäng eller två separata sängar. Alla lägenheter har kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tillgång till wifi mot avgift. Luftkonditionering och deponering finns mot avgift. Dusch och wc. Balkong eller markterrass i varierande storlekar. Vissa lägenheter har ingång till lägenheten via balkongen/markterrassen. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 23-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenheter superior som är av varierande storlek och standard. Lägenheterna har separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Vissa lägenheter saknar dörr mellan rummen, de avskiljs då med ett draperi. Det finns möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tillgång till wifi mot avgift. Luftkonditionering och deponering finns mot avgift. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Enkla och funktionella lägenheter av varierande storlek och standard. Tvårumslägenheterna har ett separat sovrum med mindre dubbelsäng samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Vissa lägenheter saknar dörr mellan rummen, de avskiljs då med ett draperi. Det finns möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tillgång till wifi mot avgift. Luftkonditionering och deponering finns mot avgift. Dusch och wc. Balkong eller markterrass i varierande storlekar. Vissa lägenheter har ingång till lägenheten via balkongen/markterrassen. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 35-40 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.