Kundomdömen om Lemon Tree

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 684 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Helene,
Höör

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-14


5 av 10

Solvig,
Östra karup

+
Läget och personalen samt städningen Fin balkong, litet och lugnt hotell
-
Ventilation i duschrummet, låg standard i duschrum och i kök

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Lena-marie,
Lomma

+
Rent & fräscht m trevlig personal &bra centralt läge.
-
Fanns bara 1 spisplatta &ringen ugn el micro. Dåligt m varmvatten.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Kent,
Tistedal

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Kerstin Lisbeth,
Varberg

+
Rent o fräscht trevlig personal. Nära till det mesta
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Roger,
Halden

+
Närhet till centrum
-
När man hämtas kl 7 på morgonen och skall köra så länge i buss borde man få möjlighet till att köpa frukost och eller vatten till resan.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Annica,
Skövde

+
Lugnt och skönt. Rent och fräscht,
-
Tydligare information om kostnad för Wifi, AC och safetybox.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


7 av 10

Pia Agneta,
Helsingborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


9 av 10

Annica Christina,
Ljung

+
Polområdet
-
Lite mer köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

Gun,
Nynäshamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

38 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
17
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-06

Inlägg av madeleinelarsson1960 Linköping, Sverige

Under all kritik

Det klart sämsta hotell jag varit på. Hårda sängar väldig dåligt utrustat kök. Rummet framför allt badrummet var inte städat. Otrevlig personal när man påpekar bristfälligheterna. Fick 50 euro av Apollo som kompensation. Inget hotell jag skulle rekommendera.Bra läge från stan och båtar till stränderna runt om.

 
2017-08-07

Inlägg av caamelas Stockholm, Sverige

Bra läge

Trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Går inte att laga mat i den lägenheten vi hade. En kokplatta som tog 20 min att koka vatten. Bra städning och det finns en mindre bar med lite mat och drinkar. Bra läge i närheten av centrum. Lätt att ta sig till de tre olika stränderna i staden och närliggande supermarket har det mesta.

 
2016-09-20

Inlägg av Markus B

Trevligt ställe

Trevligt lägenhetshotell med ok pool, liten snackar med cocktails och öl. Lagom avstånd till stan/stranden. Något nära stora vägen, men inget som störde i vårt rum. Bristfällig wifi på rummet, och begränsat kök, men annars bra.

 
2015-09-27

Inlägg av Sylvan65 Essvik, Västernorrlands Län, Sweden

Trevligt, rent och fräscht!

Hotellet ligger närmare centrum än vad man tror. Det är fint och välstädat kring poolområdet. Trädgården är mycket mysig. Vi bodde i den lite nyare lägenhetslängan och hade balkong. Rummen var fräscha och nyrenoverade. Hotellet är perfekt för familjer, men kanske blev det lite för många barn för oss som är kring femtio och njuter av att de egna barnen blivit stora och flyttat hemifrån. Vi blev något störd av en galen galande tupp tidigt på morgonen samt en hund som skällde konstant. Detta är dock inte hotellets fel, men det var mycket störande. Jag kan varmt rekommendera detta hotell, främst om man reser med barn. Dock kommer jag att boka ett annat hotell nästa gång jag reser till Parga!

 
2015-06-29

Inlägg av Ulrika R Linköping, Sverige

Enkelt men fint hotell

Lemon tree ligger närmare centrum och hamnen än vad man kan tro när man ser på kartan. Rent, snyggt och med en underbar gård med pool och restaurang/bar. Lugnt och skönt. Trevliga ägare. På minussidan är att man bara byter handdukar två gånger i veckan. De fyller inte på toapapper. Man får betala extra för safety box (20 Euro per vecka), AC (6 Euro per dag) dåligt fungerande wi-fi (5 Euro per vecka).