1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lemon Tree

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 225 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Micke,
Västra

+
Välvårdad trädgård och poolområde
-
Mer stolar. Fanns 2 stolar på terassen till 4 personer. Inne i lägenheten fanns 2 pallar och sitta på. Avgift på ca 70 euro för saftybox, hotelltaxa och AC. Vill man ha WiFi tillkommer ytterligare ca 10 euro.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

P,
R

+
Familjärt, nära stan/stranden, trevlig personal
-
Skaffa brödrost till rummet

Bekräftad gäst: 2019-08-09


6 av 10

Magnus,
Västerås

+
Poolområdet.
-
Köksutrustning, slitna rum som luktade fukt och mögel.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


9 av 10

Sabina ,
Malmö

+
Mycket bra läge men ändå väldigt lugnt. Trevlig personal fina fräscha rena rum
-
Bäddmadrass i sängarna! Dem var ganska hårda

Bekräftad gäst: 2019-07-22


10 av 10

Stefan,
Gävle

+
Läget och den trevliga personalen gör att man återvänder tillbaka.
-
Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


4 av 10

Andreas,
Olsfors

+
-
Nya sängar, fler stolar, bord inne saknas, trasiga handtag,

Bekräftad gäst: 2019-07-08


7 av 10

Jonas,
ALINGSÅS

+
Det centrala läget i Parga. Fint poolområde.
-
Enligt Apollos beskrivning skulle lgh nr 18 ha balkong. Det hade den inte. De hade ställt ett bord och 2 stolar utanför entrédörren, vilket inte gör entrén till en balkong... Detta medförde att det var väldigt trångt vid entrén så möblerna fick flyttas dagligen. Alla övriga lägenheter på övervåningen hade en separat balkong. Deras entréer var dessutom större än vår. Vi kunde inte lämna våra handdukar och badkläder på tork vid entrén då vem som helst som passerade kunnat ta dem. Vi saknade krokar och avställningsplats i lägenheten. Det fanns enbart 3 sängar och inga sittmöbler som stolar etc. Hade velat ha information om att AC, säkerhetsbox och wifi kostade extra. Pentryt var väldigt dåligt/minimalt utrustat för att vara en lägenhet. Lägenhet nr 18 hade ingen TV, vilket övriga lägenheter hade.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


6 av 10

Anders,
Halmstad

+
Trevliga städare som hälsade
-
Trevligare hotell ägare hälsade inte när man mötte dem eller dom gick förbi när man satt utanför på sin altan. Tog en inte på allvar när man klagade på att AC lät som ett reaplan på natten.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


7 av 10

Inger,
Uppsala

+
Litet och mysigt; bra läge
-
Mer stolar fanns ej till alla Längre öppettider i poolen

Bekräftad gäst: 2019-06-10


10 av 10

Kerstin,
Uppsala

+
Lugnt och trevlig miljö. Nära till stranden och Parga innerkärna.
-
Lite dåligt med köksredskap och glas och tallrikar och dåligt med stolar som tillhörde rummen

Bekräftad gäst: 2019-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
17
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-06

Inlägg av madeleinelarsson1960 Linköping, Sverige

Under all kritik

Det klart sämsta hotell jag varit på. Hårda sängar väldig dåligt utrustat kök. Rummet framför allt badrummet var inte städat. Otrevlig personal när man påpekar bristfälligheterna. Fick 50 euro av Apollo som kompensation. Inget hotell jag skulle rekommendera.Bra läge från stan och båtar till stränderna runt om.

 
2017-08-07

Inlägg av caamelas Stockholm, Sverige

Bra läge

Trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Går inte att laga mat i den lägenheten vi hade. En kokplatta som tog 20 min att koka vatten. Bra städning och det finns en mindre bar med lite mat och drinkar. Bra läge i närheten av centrum. Lätt att ta sig till de tre olika stränderna i staden och närliggande supermarket har det mesta.

 
2016-09-20

Inlägg av Markus B

Trevligt ställe

Trevligt lägenhetshotell med ok pool, liten snackar med cocktails och öl. Lagom avstånd till stan/stranden. Något nära stora vägen, men inget som störde i vårt rum. Bristfällig wifi på rummet, och begränsat kök, men annars bra.

 
2015-09-27

Inlägg av Sylvan65 Essvik, Västernorrlands Län, Sweden

Trevligt, rent och fräscht!

Hotellet ligger närmare centrum än vad man tror. Det är fint och välstädat kring poolområdet. Trädgården är mycket mysig. Vi bodde i den lite nyare lägenhetslängan och hade balkong. Rummen var fräscha och nyrenoverade. Hotellet är perfekt för familjer, men kanske blev det lite för många barn för oss som är kring femtio och njuter av att de egna barnen blivit stora och flyttat hemifrån. Vi blev något störd av en galen galande tupp tidigt på morgonen samt en hund som skällde konstant. Detta är dock inte hotellets fel, men det var mycket störande. Jag kan varmt rekommendera detta hotell, främst om man reser med barn. Dock kommer jag att boka ett annat hotell nästa gång jag reser till Parga!

 
2015-06-29

Inlägg av Ulrika R Linköping, Sverige

Enkelt men fint hotell

Lemon tree ligger närmare centrum och hamnen än vad man kan tro när man ser på kartan. Rent, snyggt och med en underbar gård med pool och restaurang/bar. Lugnt och skönt. Trevliga ägare. På minussidan är att man bara byter handdukar två gånger i veckan. De fyller inte på toapapper. Man får betala extra för safety box (20 Euro per vecka), AC (6 Euro per dag) dåligt fungerande wi-fi (5 Euro per vecka).