Kundomdömen om Gogozotos - Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 55 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jan-Olof,
Mellerud

+
Rent och snyggt ,trevlig personal och stort rum.
-
Lite bättre köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

Bo,
Göteborg

+
Städerskorna och läge
-
Laga den mindre toaletten som läckte vatten på golvet, se över köksutrustningen

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Marianne ,
Stockholm

+
Läget absolut !
-
Skulle önska mer utrustning i köket ! För lite kastruller ! Ngn jättestor o ngn jätte liten ingen mittemellan ! Det är ju en lgh man har !

Bekräftad gäst: 2019-09-09


6 av 10

Cecilia,
Göteborg

+
Läget är kanon! Nära till flera stränder och restauranger.
-
Bättre tvätt av lakanen. Alla 4 uppsättningar av sängkläder luktade unket och gammal svett redan innan vi lagt oss i sängarna. Även utrustningen i köket skulle behöva uppdateras.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Örjan,
Göteborg

+
Fick en stor gavel-etagelägenhet med fönster åt två håll med dubbla sovrum, på övervåning, och dubbla soffor i det stora vardagsrummet på nedervåning med 6m takhöjd . Separat WC och separat badrum. Kök med tillhörande utrustning. Dubbla uteplatser dessutom som båda har bord och stolar. Bra skick på ytskikt golv rum och bad. Bekväma lite hårdare sängar Städning+diskning flera dagar veckan,
-
Enstaka bestick och kökskniv saknas samt stekpanna.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Josefine,
Malmö

+
Stort rum, bra av och perfekt placering mellan stränder och stad.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-22


6 av 10

Maria,
Limhamn

+
Läget, städningen
-
Kylen var sönder och lagad med silvertejp inuti och helt för liten för 4 personer, bör bytas ut. Det var för lite bestick, muggar och glas. Spis och ugn var katastrof, rostig och allmänt ofräsch. Det var var avloppslukt på vår ena toalett, när det spolades i andra lägenheterna vilket man hörde så kom doften in i vår.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


5 av 10

Ulrika,
Ljungskile

+
Jag har svårt att svara på frågorna kring hotellet ovan eftersom våra erferanheter inte passar in. Jag har bara skrivit ett medelbetyg och det jag skriver hä är det som gäller. Vi kom till en lägenhet som fullkomligt stank av mögel. Direkt vi öppnade dörren slog lukten emot oss. Vi fattade inte hur vi skulle stå ut där. Vi kontaktade Apollos personal på platsen och de kom dit och luktade. De höll med och rådde oss att packa ner alla våra tillhörigheter i våra resväskor men hade ingen möjlighet att hjälpa oss den kvällen. Vi fick sova i mögellukten. Det var så kraftigt, trots luftavfuktare och luftkonditionering, att när jag andades in på natten vaknade jag av lukten. Vi fick byta till en annan lägenhet dagen efter på samma hotell. Den var helt okej och motsvarade våra förväntningar. Vi lovades 800 kronor som kompensation - jag tycker det är ganska lite egentligen med tanke på alla den oro man också känner kring att man ska behöva fira sin semester i en sådan lägenhet - vi kunde inte koppla av alls. Vi har inte möjlighet pga av jobb och ekonomi att åka så ofta ... Det var sannerligen ingen bra start på resan. Hittills har vi inte heller fått några pengar på kontot som vi uppgav. Vi var också kraftigt förkylda under resan alla tre och det är klart att vi funderade på om mögeldygnet kan ha haft någonting med det att göra, men vem vet ...
-
Att absolut inte hyra ut den mögliga lägenheten till några turister alls!

Bekräftad gäst: 2019-06-24


2 av 10

Anna,
Helsingborg

+
Läget
-
Bör tas ut ur ett sortiment eftersom det här påtagliga problem med byggnaden vilket skapar kraftig och illalultande mögellukt.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


6 av 10

,

+
Stora rum
-
Dålig ac

Bekräftad gäst: 2019-06-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

443 omdömen
Utmärkt
 
293
Väldigt bra
 
107
Bra
 
21
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-06-30

Inlägg av jonasn556

Lunch

Mycket bra lunch, jag tog en kycklingrätt med ris och sallad, barnen åt pizza och frun omelett med klyftpotatis. Vi beställde även in deras fruktsmoothies och allt var välsmakande och restaurangen låg fint beläget ovanför Valta beach.

 
2019-03-05

Inlägg av malinp1974 Nykvarn, Sverige

Mysigt hotell med familjär känsla

Fint hotell med mysiga rum. Tyvärr många slingriga trappor på området, så det blir tufft om man har barnvagn. Hotellet är lugnt och trevligt. Bra mat och bra frukost. Fantastisk havsutsikt från de flesta balkonger.

 
2018-09-10

Inlägg av Ulrika R Västerås, Sverige

Bästa hotellet i Parga

Min 8:e resa till vackra Parga. Denna gång valde vi att bo på Valtos Beach hotell. Vi valde hotellet för det perfekta läget vid havet och närheten in till byn. Vi är otroligt nöjda med vårt val. Fantastiskt hotell med helt underbar personal. Jätte bra hotellfrukost. Klart att det är mycket trappor och backigt.... Men det är ju det som är Parga och som ger oss alla magiska vyer. Vi kommer tillbaka nästa sommar och väljer då självklart detta hotell igen!

 
2018-08-02

Inlägg av tommie j Stockholm, Sverige

Budget boende

Förvänta dig inte det extra här utan du får fixa allt själv. Mysigt ställe ändå med trevliga städare. Wifi nja inte i den lägenheten vi fick som låg högst upp och även kallas studio. Samhället Parga får ett högt betyg.

 
2018-07-21

Inlägg av 537johannal Göteborg, Sverige

Gogozotos residence

Stor lägenhet i två plan. Mycket bra städning varje dag och byte av handdukar varannan dag. Gulliga städerskor som varje dag frågade om allt var till belåtenhet. Två toaletter, varav den ena med badkar. Något lukt av fukt i garderoberna som gränsade till badrummet. Vi hade två uteplatser och på den ena växte ett citronträd. Helt ok köksutrustning i köket. Mitt emot Gogozotos ligger Pargas mysigaste bageri/café. Där kan man äta frukost eller köpa sitt frukostbröd. Flera matbutiker och grönsaksaffärer runt omkring. Gångavstånd till alla stränder i Parga. Bor gärna här nästa gång vi åker till Parga också.