1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dimas V. House

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
1,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Django ,
Falkenberg

+
Det lugna läget, vacker utsikt mot naturen och landskapet. Poolen med duschar och solsängar. Vägen till Valtos strand är plan utan branta backar. Mr. Vasili är verkligen mån om sina gäster.
-
Lite mer kökstillbehör i lägenheten Ugnen fungerade inte i vår lägenhet.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


9 av 10

Dick,
Malmö

+
-
Bättre att ha var sitt lakan istället för ett.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


9 av 10

,

+
Bra lägenheter. Välskött. Lugnt och skönt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Pernilla,
Borlänge

+
Personligt
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


9 av 10

Tommy,
Borås

+
Det lugna läget. Välskött och välstädat, fin trädgård trevlig städerska/alltiallo.
-
När vi kom till hotellet fanns ingen info om hur vi skulle få igång AC och värdeförvaring mm. Vi ville gärna få igång luftkonditioneringen. På kvällen kom ägaren och ringde på så det ordnade sig men det hade varit skönt att få det lite svalt när vi kom in i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Lhena,
Stockholm

+
Lungt och skönt läge. Poolen var det underbart att ha tillgång till. Bra att ha nära till stranden också. Städningen var fantastisk. Mr Vasili var verkligen mån om att vi skulle trivas. Har varit i Parga en hel del sedan´95, vill inte bo inne i byn längre. För mycket "party".
-
Tror inte att ni kan påverka detta: när det väl var trafik utanför så kördes det väldigt snabbt, särskilt med mopparna. Om ett barn springer ut efter en boll tex finns det inte en chans till att stanna!

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Ivar,
Sørum

+
Rolig strøk. Veldig ordentlig. Serviceinnstilte folk på hotellet. Gangavstand til stranda
-
Burde absolutt vært et lite bord på skyggesida i andre etage. Blir for varmt på terrassen om ettermiddagen.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

Leif ,
Stavanger

+
Lite og trivelig fred og ro
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


9 av 10

Sanna,
Borås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Bernt,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.