1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Dalouda

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
3
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-07

Inlägg av 930camillah Örkelljunga, Sverige

Mysiga, fräscha lägenheter

Fräscha fina lägenheter på promenadavstånd från Parga och genväg till Valtos-stranden. Vi bodde i en studio som låg lite för sig själv (litet parhus) vilket passade oss perfekt. Vänlig och hjälpsam personal. Hit återvänder vi!

 
2015-02-28

Inlägg av Kristina J Göteborg, Sverige

Fantastiskt lugnt

Vi har åkt till Parga varje år sedan 2012 och vi bor på Dalouda pga lugnet. Det är 9 lägenheter och vi har bott i trerumslägenheterna. Fräscha stora lägenheter, tre balkonger, två toaletter med dusch, bra kök med det mesta man vill ha, aircondition i alla rum som stryrs individuellt, genomgående påkostat material i lägenheterna, öppen spis och sängarna är helt ok. Städningen är utmärkt, killen som arbetet på hotellet (och även bor i en av lägenheterna) hjälper till med det mesta. Han är dessutom mycket trevlig. Hotellet ligger en bit ifrån Parga centrum, tar ca 20 minuter att gå. Vi har varit där i början av juni och rört oss mycket i omgivningarna vilka är otroligt vackra och gröna. När det är som varmast kan det nog vara långt att gå in om man inte har bra kondition. Men båtarna går från Valtos stranden. Taxi kostade 4 euro 2014 från centrum till Valtos.

 
2014-07-15

Inlägg av PineapplePatrol Borås, Sverige

Fint hotell i lugnt område

Hotellet är fräscht och rummen är stora och fina. Köket är stort med normalstor spis och ugn. Två balkonger hade vi, som bodde i den mellanstora lägenheten. Ingen trängsel vid poolen. Hotellet ligger i en trädgård med citron och limeträd i ett lugnt område utanför Parga. Tre minuter på en stig så är man framme på valtos beach. Det man bör tänka på är att hotellet ligger ganska långt från parga centrum, ca 30 min att gå. Finns taxibåt ca 10 min gångväg från hotellet. Vill ni ha lugn och ro så ska ni bo här!

 
2013-07-31

Inlägg av Murgurlug Jarfalla, Sverige

Bästa hotellet i Grekland (?)

Bästa hotellet så här långt i Grekland. Fräscht, rent och prydligt. Utmärkt städning och trevlig personal ( ägaren). Ovanligt sköna sängar och kuddar, inte en cementmadrass med kudde som man sjunker igenom som brukligt. En bit från Parga centrum men det går att åka båt eller taxi för en mindre kostnad. Kan verkligen rekommendera.

 
2013-07-13

Inlägg av MadameMim Stockholm

Fint, lugnt, frächt!

Dalouda har den bästa standarden vi har mött när vi har bott i lägenhet i Grekland. Allt är välplanerat, allt finns, allt är frächt. Stora välkomponerade rum, bekväma sängar, vilket är ovanligt i Grekland. Trevlig, hjälpsam personal, gångavstånd tll supermarket och strand. Vi är nöjda och återkommer!