Kundomdömen om Byzantion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 201 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Lennart,
Hovås

+
Lugnt område
-
Fixa toa från avloppslukt. Bättre utrustat pentry.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Bengt Göran,
Götene

+
Mycket servicevänliga, bra avstånd till havet samt skön promenad till Parga centrum.
-
Dålig läsbelysning i sovrum, det står att det skall finnas poolhanndukar men när vi frågade fanns det inte, när vi påpekade att det står på hemsidan fick vi omgående handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Bengt Jan Erik,
Götene

+
Trevlig personal bra service.
-
Poolhandukar fanns ej fast det skulle finnas enligt hemsidan.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


6 av 10

Ulf Arnold,
Hållnäs

+
Lugnet, trevlig personal.
-
Tyckte synd om hunden som stod bunden på gräsmattan hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

Ulf Erik,
Trollhättan

+
Lugnt,fint läge,rent ,vänlig personal,serviceandan,Längre
-
Längre sängar.Frukostmeny, alla ”önskar” inte samma till frukost( för många sötsaker/kakor). Starkare lampor /bättre ljus på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

Jenny,
Katrineholm

+
Den familjära stämningen. Omtänksam och trevlig personal. Genuint och äkta grekiskt!
-
Fortsätt på samma sätt

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Annette,
Askim

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


7 av 10

Anette,
Göteborg

+
Trevlig personal
-
Nya sängar eller lägg på bäddmadrasser

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

Bengt,
Askim

+
Rent och fint, på rum och ute!
-
Internet fungerar dåligt

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Therese,
Vittinge

+
Servicen, vacker miljö, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

214 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
26
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av evmajak

Trevligt hotell

Mysigt familjärt hotell kort promenad till Valtos stranden. Rent och snyggt. Familjen Tsovilis tar väl hand om sina gäster. Ett ställe jag gärna åker tillbaka till. Cirka 20 min promenad in till Parga stad vill man inte gå över berget kan man ta båten in till Parga istället 2.50 euro.

 
2019-06-02

Inlägg av Mamma1949 Gävle, Sverige

mamma49

Trevligt hotell med lugnt och bra läge på Valton Beach sidan i Parga. Lägenheterna är okey men lite för spartanskt utrustade allt uppvägs av otroligt trevlig och servicemind personal ,ett riktigt familjeföretag

 
2018-06-14

Inlägg av eviiabe Malmö, Sverige

Supermysigt hotell och en underbar familj:)

7:e gången i Parga och 4 av dessa har jag bott på Byzantio och kan inte tänka mig ett bättre ställe. Mysig trädgård, lugnt och fridfullt, fågelkvitter, nära till Valtosstranden. Supertrevliga Sakis och Maria med söner för att inte tala om Spiros i baren som alltid fick oss att skratta åt hans ibland lite torra skämt ha ha. Jättegulliga städerskor. Man känner sig riktigt välkommen på detta hotell och därför återvänder man år efter år. Kan verkligen rekommenderas:)

 
2017-09-10

Inlägg av mmmattan Kinna, Sverige

Perfekt semester!

Vi har precis återvänt efter en vecka i Parga och Byzantio Hotel Apartments. Det visade sig vara det perfekta valet av boende. Redan vid ankomsten mottogs vi väl och under hela vår vistelsen bemöttes vi av ärlig vänlighet och bra service. Vår store favorit blev Spiros, en genomsnäll, alltid glad och proffsig bartender. Byzantio ligger perfekt placerad med bara 5 min gångavstånd till Pargas bästa strand Valtos Beach och 20 min in till Parga stad. Vill man inte promenera kan man alltid ta båten in till Parga hamn (2EUR). Eller varför inte tillbringa dagen på hotellets poolområde. Byzantio är ett härligt och avkopplande ställe att vara på och där finns allt du behöver. Parga stad är en liten pärla i sig. En kuperad stad med mysiga gator med många restauranger och barer. Båttur till Paxos och Antipaxos rekommenderas. Bad i härliga laguner och grottor samt stopp i mysiga staden Gáïos. Gillar man vandring kan man ta leden upp genom vackra olivlundar till Ali Pashas borg som ligger på toppen ovanför byn Anthoussa. Det finns så mycket mera att upptäcka i och runt Parga så kanske blir det en tripp tillbaka någon gång. Och då blir det garanterat Byzantio Hotel igen.

 
2017-08-18

Inlägg av 766lisao Löddeköpinge, Sverige

Fantastiskt familjehotell

Detta hotell är något utöver det vanliga. Drivs av en familj som ger personlig service och det lilla extra hela tiden vilket gör att man som gäst känner sig speciell och bekräftad. Jag kan varmt rekommendera detta charmiga personliga familjehotell.