1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Byzantion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Stefan,
Söderhamn

+
Läget lagomt nära Ali Pasha castle
-
Rummets pentry (23) luktade rejält med mögel i skåp och lådor. Toalettborsten bör bytas ut (trasig). Dynor på balkongen platta nersuttna och solkiga bör bytas ut.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

lasse,

+
avstånd strand
-
ac bör ingå i priset

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

,

+
Lugnt och fridfullt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Anders,
Hallstahammar

+
Familjärt och lugnt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Ann-Christin ,
Hemse

+
Rent och fräscht. Trevlig personal med mycket bra service. God mat med bra utbud.
-
Har inga förslag.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Eva,

+
Trevligt bemötande och omhändigt tagande an personalen Det gav det lilla extra av sig själv Bra boende med barn ,nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Christina,
Ystad

+
Lugnt läge, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

,

+
Fin omgivning
-
Trist frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Jonas,
Visby

+
Mycket trevligt, vi är jättenöjda !
-
Inga, underbar personal, lugnt & skönt som vi ville ha det.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Mats,
Lindor / Göteborg

+
Rent och snyggt. Bra skött trädgård. Nära till stranden. Tyst och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

198 omdömen
Utmärkt
 
172
Väldigt bra
 
24
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-06-14

Inlägg av eviiabe Malmö, Sverige

Supermysigt hotell och en underbar familj:)

7:e gången i Parga och 4 av dessa har jag bott på Byzantio och kan inte tänka mig ett bättre ställe. Mysig trädgård, lugnt och fridfullt, fågelkvitter, nära till Valtosstranden. Supertrevliga Sakis och Maria med söner för att inte tala om Spiros i baren som alltid fick oss att skratta åt hans ibland lite torra skämt ha ha. Jättegulliga städerskor. Man känner sig riktigt välkommen på detta hotell och därför återvänder man år efter år. Kan verkligen rekommenderas:)

 
2017-09-10

Inlägg av mmmattan Kinna, Sverige

Perfekt semester!

Vi har precis återvänt efter en vecka i Parga och Byzantio Hotel Apartments. Det visade sig vara det perfekta valet av boende. Redan vid ankomsten mottogs vi väl och under hela vår vistelsen bemöttes vi av ärlig vänlighet och bra service. Vår store favorit blev Spiros, en genomsnäll, alltid glad och proffsig bartender. Byzantio ligger perfekt placerad med bara 5 min gångavstånd till Pargas bästa strand Valtos Beach och 20 min in till Parga stad. Vill man inte promenera kan man alltid ta båten in till Parga hamn (2EUR). Eller varför inte tillbringa dagen på hotellets poolområde. Byzantio är ett härligt och avkopplande ställe att vara på och där finns allt du behöver. Parga stad är en liten pärla i sig. En kuperad stad med mysiga gator med många restauranger och barer. Båttur till Paxos och Antipaxos rekommenderas. Bad i härliga laguner och grottor samt stopp i mysiga staden Gáïos. Gillar man vandring kan man ta leden upp genom vackra olivlundar till Ali Pashas borg som ligger på toppen ovanför byn Anthoussa. Det finns så mycket mera att upptäcka i och runt Parga så kanske blir det en tripp tillbaka någon gång. Och då blir det garanterat Byzantio Hotel igen.

 
2017-08-18

Inlägg av 766lisao Löddeköpinge, Sverige

Fantastiskt familjehotell

Detta hotell är något utöver det vanliga. Drivs av en familj som ger personlig service och det lilla extra hela tiden vilket gör att man som gäst känner sig speciell och bekräftad. Jag kan varmt rekommendera detta charmiga personliga familjehotell.

 
2017-07-12

Inlägg av Kaprifol67 Ulricehamn, Sverige

Som att bli innesluten i en grekisk omfamning..

Litet, personligt och lugnt familjehotell med ca 35 rum. Du blir direkt god vän med såväl städerska som övriga medarbetare på hotellet.Mycket rara och trevliga människor! Här slipper man paxa solstolarna på morgonen, atmosfären är bara avslappnad och skön, för att inte säga rent kärleksfull! Här finns både barnfamiljer och par. Rummen var bra med det lilla pentryt med kylskåp och vattenkokare, vilket var det vi utnyttjade. Städningen utmärkt. Sängarna är inte hårda men fasta. Helt okej och då har jag ändå ryggproblem. Allt är frächt och välordnat. Airkondition fungerar bra, men tillkommer som extra utgift, 5 euro/dag. Vi hade frukost, och vi vuxna gillade den med omelett bland annat. Barnen på 10,16 och 19 hade hellre velat plocka själva i en frukostbuffe. Allt serverades vid vårt bord, av den vänliga personalen. Mycket gott kaffe!! Underbar poolbar under ett stort tak där också frukosten serverades. När du reser därifrån blir det näst intill kramkalas med personalen, och du längtar redan att få komma tillbaka nästa år.

 
2016-08-26

Inlägg av Johanna W Helsingborg, Skåne Län, Sweden

Fortfarande det bästa hotellet i Parga

Andra gången vi är här, och upplevelsen blir bara bättre och bättre. Rena & fräscha rum. Härlig atmosfär. Hotellet drivs av en familj där alla är engagerade och trevliga. Nära till stranden, bra pool och goda drinkar!