Kundomdömen om Bianco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 158 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Bättre utbud till frukosten, faktiskt en av de sämsta frukostar jag fått.

Bekräftad gäst: 2019-10-14


8 av 10

+
Beliggenhed
-
Restauranten manglede de retter som stod på spisekort et. Det kunne tydeligt mærkes at hotellet skulle lukkes for vinteren efter vores afrejse

Bekräftad gäst: 2019-10-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Läget ,personal ,städningen , utsikten, sköna sängar för att vara Grekland
-
Bättre utbud på frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Läget, nära till stranden och till centrum. Hotellets standard och stil Den trevliga personalen, främst Elsa Riklig frukost och goda middagar
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Läget och personalen
-
Det behöver finnas någon stanns att sitta utan att man måste köpa något i baren. Det skulle kunna vara en sittgrupp i ena delen av restaurangen för Hotellets gester. I dag finns det inbgen plats att sätta sig i gatuplanet utan krav på att beställa något.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

38 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
12
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-08-14

Inlägg av 42larsgunnarn

Perfekt för vuxna, men vi vill helst ha det för oss själva!!

Rum 17 är det enda rum som har utsikt mot baksidan, alla andra helt eller delvis havsutsikt, alla har AC och balkong och litet pentry. Har bott här nästan varje år sedan 2013 då hotell Bianco och Parga har allt som vi har sökt hos olika grekiska resmål sedan 2000. Hotell, rum, städning, frukost, restaurang, bar, pool och strand får 4 av 5. All personal mycket trevliga och naturligt familjära. Utbud i restauranger och barer i Parga är stort och internationellt och får också 4 av 5. Senast besöket var 27/7-3/8 2020 som första gäster från Sverige i Covid-19 tider skötte sig alla greker föredömligt på hotell, restauranger och barer, med turister slarvade med distansen men det gjorde inte vi och allt var perfekt. Vi ses igen 2021!!

 
2020-01-01

Inlägg av Agge771 Gävle, Sverige

Bra läge

Ett mysigt hotell med bra läge, stranden på andra sidan vägen. Rummet var ok fast balkongen var liten med utsikt mot parkeringen men om ni väljer pool eller havsutsikt så får ni det bättre. Mat och frukost var mycket bra med svenska Tove som var helt fantastisk med sina tips gällande båtar och stigar till alla guldkorn i Parga. Bra underhållning vissa kvällar. Nära centrum med alla restauranger och barer men ändå inte mitt i smeten.

 
2019-09-23

Inlägg av standuplars osby

Perfekt på alla sätt och vis!

Snyggt och trevligt. Välstädat. Lite små rum kanske men... 10 m till stranden, 0 meter till poolen, 0 meter till stadskärnan!!! Bättre kan man inte få det! Trevlig och omhändertagande ägarfamilj. Fixade det där lite extra!

 
2019-07-29

Inlägg av stefanmalmros Helsingborg, Sverige

The Best Hotel personal in Parga!❤️❤️❤️❤️

Mycket fint och fräscha rum, ett utav de bättre sängar vi sovit i utomlands. Bra städning, och vilken service från personal i lobby, bar, restaurang och på beachen. Lamin,Elsa,Kladdish, Tove,Rania mfl. Ni är fantastiska 🇸🇪❤️🇸🇪❤️🇸🇪❤️

 
2019-07-23

Inlägg av Joakim L Ulricehamn, Sverige

Superservice, perfekt läge

Snabb incheckning och sedan fick vi en rundtur av hotellet. Personalen kom och presenterade sig. Läger är fantastiskt vid stranden och servicen från personalen är perfekt. Vi bodde på Picccolo Blanco ett litet stycke bort. Rummen var fräscha och ett rejält kylskåp. Städningen var mycket bra och dom gör det lilla extra med specialvikta handdukar på sängen när man kom hem efter en stranden. Kan klart rekommenderas och vi kommer säkert tillbaka.