1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bianco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 200 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Bra service, läget, trevlig personal, bra städning.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Malin,
Stockholm

+
Rent o fräsch. Mycket trevlig personal, familjär stämning. Nära stranden och staden. God mat! Fantastisk utsikt från balkongerna mot havet!
-
Jobbigt med alla rökare på stranden som dels förpestar luften men även dessvärre kastar fimparna direkt i sanden! Så tråkigt med alla dessa fimpar! Ser skräpigt ut o inte bra ur miljösynpunkt! Ska det behöva vara så 2019!? Personalen som sköter strandservicen borde dela ut askkoppar till alla rökare inte bara de som ber om en! De borde förbjuda fimpande o askande i sanden ev sätta upp skyltar. Allra helst skulle rökning inte vara tillåtet på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Lotta,

+
Familjär stämning med kanonläge!
-
Kanske någon hängare i rummet för kläder/handdukar

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Lasse,
Uppsala

+
Läget är helt fantastikt på alla sätt!
-
Wifi instabilt.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Urban ,
Göteborg

+
Personalen trevliga jätte bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Stefa,
Helsingborg

+
Det är med all säkert Pargas bäst hotell personal, genomtrevliga och service ut i fingerspetsarna. Från personal i servering till de som var på stranden. Absolut bästa hotellet i Parga som vi bott på.
-
Ja en inbokad semester nästa år på samma hotell i början av juli 2 veckor :)

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

susanne,
trelleborg

+
rummen
-
att guiderna följer med till hotellen, de görs inte

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

Maria,
Halmstad

+
Trevligt bemötande, toppläge i Parga. Lugnt och skönt runt poolen. Bara att kunna gå ut till poolen direkt från rummet var värt mycket.
-
Någon mer avlastningsyta på rummet, vi bodde i rum i marklägenhet mot poolen.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


8 av 10

Conny ,
Motala

+
Personalen
-
Ljud isolera rummen! Laga säker som gått sönder. Fixa Wifi så det går att använda.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Susanne,
Gävle(Forsbacka )

+
Att hotellet ligger nära resturanger , bad och affärer.Bra personal,mat och servicen. Rent och snyggt. Roligt att hotellet ordnar underhållning. Kommer absolut åka hit igen.
-
Snabbare wi-fi . Inskaffa madrass till solstolarna.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Atmosfär
  • 4/5 Mat
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard

94% av resenärerna rekommenderar

335 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
92
Bra
 
27
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av 462micaelp Eskilstuna, Sverige

Bra mat och du får det där lilla extra.

Från utsidan ser restaurangen snygg, trevlig, ren och inbjudande ut, och det är den också. Visst, grekerna vill sälja middagar och tjäna pengar men här känns ändå som om det är äkta på nått sätt. Läget och utsikten får 5 stjärnor direkt. Lungt, skönt och utsikt över hamnen. Personalen är genuint trevliga och efter en pasta, kycklingfilé och två moussaka frågar de om vi vill ha kaffe eller dessert. Vi sa Tack men nej tack till det. Då kom ett fat med baklava och lite grädde in plus två ouzo till oss vuxna in efter maten. Det där lilla extra som du inte förväntat dig. Vettiga priser och maten, min moussaka, var kanongod. Rkomenderas.

 
2019-08-08

Inlägg av christianepeterson Eskilstuna, Sverige

Utmärkt

Väldigt god mat med professionell personal och fin utsikt över vatten och solnedgång, rekommenderas starkt.

 
2019-08-07

Inlägg av 200christinau

Bra service och god mat med fantastisk utsikt

Bra vällagad mat från varierad meny där alla kunde hitta något. Servien var god. Möjligen kan man väl säga att stoalrna var något obekväma men det kan man väl leva med.

 
2019-07-02

Inlägg av Maria6903 Hallstahammar, Sverige

Oacceptabelt

Min man beställde en färsbiff med fetaost och jag en linguine med lax, torsk, räkor och kapris. Efter en lång väntan, ca 1 timme så kommer maten in. Jag får då in en helt annan rätt med spaghetti, bläckfisk, musslor och räkor. Jag påpekar att jag har fått fel mat och att jag inte dessutom inte äter bläckfisk och musslor. Servitören säger då att dom hade slut på lax och torsk. Jag frågar då varför han inte sa något när jag beställde maten. Fick inget direkt svar. Uppenbarligen tyckte han att det var helt ok att bara byta ut en rätt mot en annan utan att fråga. Jag beställde då in pasta med räkor istället, och när den väl kom så hade min man redan ätit upp sin mat. Helt oacceptabelt! Vi blev kompenserade för deras misstag, men dom förstörde vår middag totalt. Det är absolut inget ställe jag skulle besöka igen!

 
2019-05-22

Inlägg av marielouisem698 Malmö, Sverige

Mycket gott att äta

Väldigt god mat och förhållandevis prisvärt, trevlig personal och fin utsikt över bukten . Gott eget husvin.