1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bianco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Per-erich,
Västerås

+
Läget
-
Se över dusch vatten ran inte bort dåligt avlopp,rum för små

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Gunnar,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt. Väldigt bra beläget. Trevlig personal. Förvånansvärt bra frukost. Rent och fräscht.
-
Bättre ljudisolering mellan rummen, som det var nu hördes varje ord som sades inne hos grannen. Fler upphängningskrokar i badrummet, saknades nästan helt.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Eva,
Linköping

+
centralt, modernt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Bryan,
Vāmdõ

+
Inte så mångar builder available utsiden
-
Free parasol och light sāngar för er gāster Bättre kaffe och tee facilities

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Monica,
Stockholm

+
Utsikten var fantastiskt
-
Sängarna kunde vara mjukare - en god sömnkvalitet är en del av en bra semester. Fler klädhängare - saknade kjolhängare.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Carina,
Borgafjäll

+
Rent och snyggt på rummet. Jättebra frukost. Lugnt och tyst.
-
Kylen där skinka,ost,yoghert m.m fanns var lite bökig då det var dragdörrrar åt olika håll. Fick vänta tills en var klar. Annars inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

peter,
flatön

+
läget personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Camilla,
Kungälv

+
Läget, restaurangen och personalen
-
Lyhört, städerskorna borde sänka sina röster kl 07.00 på morgonen. Bättre sängar i rummen mot poolen

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Madeleine,
Sverige

+
Läget, personalen
-
Frukosten var ok, kan förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

sonia,
visby

+
bra läge trevlig personal god mat
-
väldigt lyhört från rummet bredvid.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Atmosfär
  • 4/5 Mat
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard

94% av resenärerna rekommenderar

293 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
85
Bra
 
24
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av christiansE6927IX Stockholm, Sverige

Utmärkt bra

Håller till skillnad från många andra restauranger i parga internationell klass. Bra meny, god mat, inte stökigt utan skön loungestämning i delen som kallas bar/café (men som har restaurangmeny). Riktigt bra och välblandade drinkar och dessutom bra service. Jag glömde också att nämna en av de bästa utsikterna i stan.

 
2018-07-21

Inlägg av 537johannal Göteborg, Sverige

Bästa restaurangen i Parga.

Bästa maten, bästa vinet och absolut bästa servicen i Parga. En restaurang som förstått innebörden av trevlig och tillmötesgående personal. Rent, fräscht och modernt men ändå genuint. Underbar utsikt över vattnet. Pröva deras egna vin, jättegott! Goda förrätter (stora) och mycket goda huvudrätter. Vi bjöds på efterrätt och på välkomstdrink. Bra priser. Vi var här två ggr under vår vecka i Parga. Sista kvällen spelade två män musik och sjöng, och de var kanon!

 
2018-07-01

Inlägg av Madeleine H Sverige

Stilrent, Fantastisk personal och Jättegod service. Bra musikuppträdande Blues/Rock

Vi bokade bord här för att se BluesRock uppträdande av två fantastiska grekiska musiker/TWO. Stämningen var på topp, exemplarisk personal (det var det första vi lade märke till när vi skulle boka bord, av Elsa) Man kände sig så väl bemött med ett leende, av en elegant kvinna med stil som få. Kvällen började med god måltid; lax, ris och ananas. Avslutades med goda drinkar och superstämning med otroligt, otroligt skickliga musiker. Detta uppträdande i baren var dessutom gratis. Hög klass. Värt ett besök! Tyvärr bodde vi inte här, men träffade flera som hade bokat in sig här och stortrivdes. Flera stammisar! Bästa kvällen!

 
2018-05-20

Inlägg av evmson Göteborg, Sverige

Förvånande?

Beställde tre rätter, förrätt, sallad o huvudrätt, när maten kom in bad jag att få in olivolja, "det får du beställa extra" blev svaret. Finns på menyn, 1,40€ liten flaska! Har aldrig varit med om detta, dessutom i ett olivproduserande land!? Hoppas att andra inte tar efter detta "oskick". För övrigt var maten god, tzatziki, grekisk sallad o fylld tomat/ paprika. Blev också bjuden på mycket god halvas.

 
2018-05-15

Inlägg av evaulrika70 Östersund, Sverige

God souvlaki

Lite kallt och regnigt , antagligen därför vi va ensamma där. Trevlig personal och god fräsch mat , rekommenderas