Kundomdömen om Bella Vista

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 49 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Carolina,
Blentarp

+
Bästa med hotellet var att de var så himla familjär! Personalen visst ens namn, hälsade alltid, var noga med att man trivdes och hade det bra!
-
Uppdatera sängarna och ha ett tunt täcke ifall de skulle behövas.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Camilla,
Helsingborg

+
Personlig och trevlig service. Rent och fint
-
Inte tydligt hos hotellets personal vad som gäller vid transfern till flygplatsen. Vi blev skjutsade upp till stora vägen men skulle egentligen blivit hämtade vid hotellet. Detta medförde att vi fick vänta en bra stund extra. En hel del missförstånd.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


6 av 10

Sandra,
Göteborg

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Förtydliga att det är längre väg till stranden och staden än vad man får uppfattning om på beskrivningen. Det är begränsade tider för hotellets transport till och från staden och att man måste betala extra för det. Vill man åka till och från staden vid önskade tider bör man hyra en moped eller bil. Förtydliga även att det tillkommer en extra avgift för AC på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Ulrica,
Grillby

+
Utsikten, maten, personalen o minibussen in till Parga, att ingenting är omöjligt.
-
Ugn i köket, beskriva bättre hur kraftig lutning det är ner o upp från stranden. Kanske minibussen även kan åka ner o upp till o från stranden några gånger per dag.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Jenni,
Ängelholm

+
Bra läge och fin utsikt. Vi hyrde moped hela veckan för att enkelt ta oss in till Parga och till olika stränder. Det tyckte vi behövdes för att smidigt ta oss runt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

,

+
Hotellägaren Christos, läget, familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Bertil ,
Klågerup

+
Fin pool, utsikt, välskött, alltid personal 08:00 till midnatt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-17


4 av 10

,

+
Utsikten från balkongen
-
Städningen var urusel,ej fräscht ,min svåger med fru hade en doft av mugg/mögel i din garderob,dom fick byta rum men det var likadant.Slutade med att dom fick hänga kläderna i vår garderob i vår lägenhet. Under o bakom alla sängar hos oss o svågers rum var det jättevanligt, ludet,ej bra. Hoppas hotell Nicholas på Skiathos är bra i Sept när vi kommer dit.Är ej en gnällspik,men detta var för dåligt. Mvh Maria

Bekräftad gäst: 2019-06-03


6 av 10

Bertil,
Åhus

+
Fantastisk utsikt över Lichnos
-
Garderober gick inte att använda pga doften, lådorna i köket detsamma. Mycket smutsigt bakom sängen.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


8 av 10

Ann,
Ekero

+
trivsam och personlig stämning samt det vackra läget!
-
Maten var torftig - särskilt frukosten. Och dyr med tanke på den låga kvaliteten.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

111 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
29
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av magdadevall Långasjö, Sverige

Vi är så nöjda!

Vår bröllopsresa blev två veckor i vackra Parga. Beredda att få reaktioner på vårt samkönade äktenskap gav vi oss iväg, men på Bella Vista har vi varit trygga och blivit väl emottagna. Bra rum, skönt poolhäng, fantastisk strand (Lichnos) och god kommunikation in till Parga med minibussen. Man blir snabbt tjenis med Christos och övrig personal och hjälpsam & god stämning bland hotellgästerna.

 
2015-07-15

Inlägg av Anna R Malmö, Skåne County, Sweden

Välskött lägenhetshotell vid en underbar strand

Jag bodde på Bella Vista en vecka i juli 2015 med mina två tonåringar. Vi hade en liten lägenhet med en extrasäng. Allt var i gott skick och städades mycket ordentligt var dag. Vasilis i baren hade full koll på allt man kunde önska. Poolen var skön att ha ha då det var kokhett och ibland jobbigt att gå ner(eller framförallt upp)till den vackra stranden.. Där nere fanns en camping med en liten butik och några restauranger. För mer utbud tog vi minibussen för 1euro per person in till Parga några kvällar. Jag är glad att vi bodde vid Lichnosstranden och inte i Parga, som är långt mer turistiskt. Jag reser gärna tillbaka hit men kanske när det är lite svalare för att utforska omgivningarna mer.

 
2019-09-20

Inlägg av Clairedov Essex, Storbritannien

Wonderful!

We wanted a quiet relaxing break..pool beach and sunshine and thats exactly what we got! I travelled with 2 older teens and we had read all the reviews ..and this place didnt dissapoint. On arrival Christos greeted us with a drink and info about the bus offered food and showed us our rooms. We had a studio on the upper floor and it was spacious and clean. Lovely bathroom with a huge shower, well equiped kitchen and big bedroom leading onto a balcony with table, chairs, umbrella and dryer. It was perfect. We woke up to a wonderful view of the pool and sea. We spent our days either at the pool when mostly we were the only ones in it, or we walked to Lichnos beach, a five minute walk down and fifteen back up..it honestly wasnt that bad even in 34 degrees and it helped knowing we would jump straight in the pool. The beach was beautiful..we stayed at the campsite end where there is a well stocked shop a bar and toilets. Beds were 7e for 2 and an umbrella and the sea was crystal clear and warm. We went into Parga for a couple of eve nings using the hotel transport. Parga is beautiful with tons of shops and restaurants. Make sure you walk further back up the windy lanes to discover all the amazing shops. We also used the restaurant at the back of the hotel.. ..amazing food and views over Lichnos. Christos and his team are amazing and can't do enough for you..really this man never stops and if he hasnt got something you want he jumps on his bike and goes and gets it! We kept our room on for 15 euros ..well worth it. This place is amazing and if you are thinking of booking...just do it!!

 
2019-09-12

Inlägg av jane01030 Reading, Storbritannien

5* thoroughly recommend!

I appreciate that I maybe repeating others The apartments are very spacious - the beds and pillows were comfortable. The kitchen was well stocked and they provided fairy liquid and a sponge! The bathroom had a nice size glass shower and a hair dryer. The balcony overlooked the pool .The cleaner needs a special mention as she did not stop the place was spotless! The safe and air conditioning were included which is unheard of in Greece. Nothing was too much trouble for Christos, he is lovely and chatty! The food in the bar was great and reasonably priced. If you want your dish tweaked Christos was more than happy to do so! It was great that the guests congregated there at night-sharing stories of the Boers (we did not see) and laughs. The bus ran 4 times while we were there but the times are in your room and remember to be there 10 mins before. We had an evening flight and we were able to keep our room on for 15 euros which made a big difference. Certainly worth asking! We had a fantastic time and thanks to the Parga Posse ! Thanks to the Parga Posse for a week of laughs and fun!

 
2019-09-11

Inlägg av HappyChappy2b Winchester, Storbritannien

Excellent

We (2 adults & 1 teen) had a 1 week stay at end of August, temps in low to mid 30 degrees. Our rooms had aircon (no charge) which we were glad of. It is a small hotel of 16 rooms. Our room was 202 on top floor on the front corner so gorgeous views of Lichnos bay to the front and the pool to the side. The balcony wrapped round. Bathroom (shower etc) kitchen and two rooms with beds so worked well for the 3 of is but as one was double bed and other two singles together ok for 4. Single beds on the firm side but double was ok. Main bedroom had wall mounted tv, mainly Greek channels but bbc tv news channel. Kitchen had 2 ring hob, microwave, coffee percolator, and a table top grill, fridge. Also had crockery, pans etc... Basic but just enough. Tables (2) and chairs on balcony with umbrella shades. Pool is excellent, great size and very well maintained. Good selection of sub bather beds. Pool bar good place to get drinks and snacks all day breakfast as well. You could eat all your meals they but it might be a little boring by the end of a week. Christos and staff great and always there to help with knowledge, advice or an occasional lift off he is able to. The property is on the slopes down to the bay so if you have mobility issues it can be a challenge. I wouldn't hesitate to recommend the hotel and would love to visit again. The official 2 star rating seems low to me. Basic facilities but week kept and cleaned daily. 10 mins from Parga town. Minibus goes from hotel to town and back several times a day for 1.50 euro per person per direction payable at end of the week. Taxi cost 7 euro each way. (Taxi rank in parga is near the church) The walk down to lichnos beach about 15 mins....steep so allow more for return! Small shop about 5 mins ealk diwn riad. Bigger on at beach camping site (cut through campsite if walking down and heading to right end of beach) There us also a restaurant but im afraid we didnt try it