1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bella Vista

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Lena,
Hässleholm

+
Läget och utsikten.
-
Se över vaskskåpen. Det luktade väldigt mycket mögel där.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


5 av 10

,

+
Utsikten
-
Städning vid pool, ta bort att det finns ett gym ( eftersom det inte finns) städa upp runt hotellet skitigt!

Bekräftad gäst: 2018-08-13


2 av 10

,

+
-
Förbättra kvaliten på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-07-30


5 av 10

Frida,
Malmö

+
Utsikten från poolområdet och det strandnära läget. Vi åt och drack inget i hotellbaren.
-
Vi är framförallt missnöjda med städningen av lägenheten. När vi anlände var porslinet smutsigt, så vi var tvungna att diska allt innan användning. I köksskåpen luktade det mögel och flera av köksredskapen av trä var mögliga. Golvet var fullt av svarta hårstrån och det dök upp nya efter varje "städning". Hårstråna fanns även i skåpen på porslinet och i kylskåpet. Takfläkten hade ett tjockt lager damm på sig, som spreds i rummet när vi satt igång den. Även lamporna var dammtäckta. När vi öppnade den kombinerade kyl och frysen första gången stod det en liter vatten under frysfacket, som rann ut på golvet. När vi gick ifrån lägenheten på dagarna låste vi alla dörrar, men när vi återvände var de olåsta igen. Allt detta påtalades första dagen till hotellmanagern, men inga åtgärder vidtogs och vi blev inte kompenserade på något vis. Personalens inställning när vi påtalade felen var nonchalant och vi fick ingen ursäkt. Vi anser inte att Apollos bedömning "plus tre solar" motsvarar hotellets verkliga standard.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


6 av 10

Sanna,
Göteborg

+
Mysigt. Personligt. Trevliga gäster. Trevlig ägare och personal. Fantastisk städerska. Fräscht badrum med duschkabin (om än litet). Fin utsikt. Fin natur. Superfin strand nedanför den mycket branta backen. Skönt att hotellet ligger en bit utanför Parga, även om vi nog trodde att det skulle gå att promenera in. Det gör det inte, åtminstone inte med barnvagn. För trafikerat och kuperat åtminstone för vår smak.
-
Fler bestick. Mjukare sängar. Luktade mögel i utrymmet under kökssinken i vårt rum. Poolen färgade badkläderna gula. De bytte hållplats för minibussen utan att informera gästerna. Underbemannad bar vid lunchen, fick vänta evigheter på mat. Dyr AC. Fläkten i vårt rum var trasig. Inte särskilt barnvänlig miljö pga kuperad terräng och avsaknad av barnstol samt lekutrymmen. Kändes som ett hotell för vuxna med utflugna barn.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


5 av 10

,

+
Utsikten och poolen.
-
Mer porslin, kökssax, bra kniv ej tandad, uppläggningsskål saknades. Det var trångt vid sängen mot balkongdörrarna. Saknade något för myggorna-en elkontakt med tablett? Mat och dryck var dyr-servicen undermålig.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Lena,
Helsingborg

+
Att det var bättre än väntat. Lugnt och skönt. Städningen och bemötandet av personalen var fantastisk! Sköna sängar. Fantastik utsikt! Fräsch lägenhet!
-

Bekräftad gäst: 2018-06-04


8 av 10

Ann,

+
Att det var lugnt o skönt, utsikten var fantastisk.
-
bättre uppsättning med bestick.

Bekräftad gäst: 2018-05-21


10 av 10

Katherine ,
Åhus

+
Lugnet, läget, bar och städ!
-
Barnstol saknades.

Bekräftad gäst: 2018-05-21


8 av 10

Torsten ,
Höllviken

+
Vi blev ombokade till Salvator
-
?

Bekräftad gäst: 2017-10-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

99 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
23
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av magdadevall Långasjö, Sverige

Vi är så nöjda!

Vår bröllopsresa blev två veckor i vackra Parga. Beredda att få reaktioner på vårt samkönade äktenskap gav vi oss iväg, men på Bella Vista har vi varit trygga och blivit väl emottagna. Bra rum, skönt poolhäng, fantastisk strand (Lichnos) och god kommunikation in till Parga med minibussen. Man blir snabbt tjenis med Christos och övrig personal och hjälpsam & god stämning bland hotellgästerna.

 
2015-07-15

Inlägg av Anna R Malmö, Skåne County, Sweden

Välskött lägenhetshotell vid en underbar strand

Jag bodde på Bella Vista en vecka i juli 2015 med mina två tonåringar. Vi hade en liten lägenhet med en extrasäng. Allt var i gott skick och städades mycket ordentligt var dag. Vasilis i baren hade full koll på allt man kunde önska. Poolen var skön att ha ha då det var kokhett och ibland jobbigt att gå ner(eller framförallt upp)till den vackra stranden.. Där nere fanns en camping med en liten butik och några restauranger. För mer utbud tog vi minibussen för 1euro per person in till Parga några kvällar. Jag är glad att vi bodde vid Lichnosstranden och inte i Parga, som är långt mer turistiskt. Jag reser gärna tillbaka hit men kanske när det är lite svalare för att utforska omgivningarna mer.

 
2018-09-17

Inlägg av kellyw1487 Wigan, Storbritannien

Loved Bella Vista

Loved our weeks stay at Bella Vista. The views were amazing & we had a huge balcony that looked down into Lichnos valley. Pool area was lovely & very quiet & peaceful. The walk into Parga took around 30 mins through the Olive groves. Mini bus was handy for getting into town. Only negative was paying for taxis & mini bus service can add extra expense to holiday but would def stay again. Christos was a great host.

 
2018-09-10

Inlägg av dswain2018 Surrey, Storbritannien

Great Holiday

We have just spent a fantastic two weeks at the Bella Vista Apartments and thought that they are very good value for money a little bit out of town but the bus service provided made it very easy to get into Parga. The rooms are very spacious compared to normal Greek standards with plenty of storage space very comfortable and they were cleaned every day. The scenery and outlook to the apartments is very beautiful and natural, Lichnos beach is lovely although it is a long steep walk but well worth it. The swimming pool is a great size and we could always get a sunbed it was very peaceful and relaxing with no loud music. Christos and all off the staff are very friendly and would do anything to help if needed. This is our third visit to Parga and can honestly say that these are the best apartments we have stayed in and we will be back. Thankyou Christos from room 917

 
2018-09-08

Inlägg av margjO186428 Aberystwyth, Storbritannien

Single

I feel that as a solo traveller I get a bad deal. Firstly I pay more for single supplement approx 28% -34% then always get the worse room. Here I love the appartments but sadly again get the worse room ie view room 108 I asked if I could be moved only to be told best rooms are booked or pre booked for Scandinavia guest's.