Bella Vista

  • Trivsamt poolområde
  • Perfekt utflyktsläge

På hotell Bella Vista bor du bland olivträd en kort promenad från den fina Lichnosstranden. Med ett läge i en sluttning bjuder poolområdet på härlig utsikt över havet. Till Parga är det inte långt, men enklast är att ta sig dit med hyrbil. Passa då på att upptäcka omgivningarna och de många stränderna i närheten.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer / 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bästa med hotellet var att de var så himla familjär! Personalen visst ens namn, hälsade alltid, v...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 112 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bella Vista är ett fint lägenhetshotell som ligger i gröna omgivningar, ca 800 meter från den fina Lichnosstranden. På hotellet finns ett poolområde med separat barnpool, solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift och deposition. Poolbar som serverar enklare rätter.

Receptionen är öppen kl. 8.00-23.00. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Trafik från närliggande väg kan uppfattas som störande.

Parga ligger ca 3 kilometer från hotellet, och i området finns flera fina platser. Omgivningarna där hotellet ligger är mycket kuperade och hyrbil rekommenderas. Hotellet har också en minibuss som kör till och från Parga stad 5 ggr/dag mot en avgift. Det finns också lokalbussförbindelse med Parga.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.