Kundomdömen om Alea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 333 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ronny,
Ödåkra

+
Gratis busstransfer till stranden och till stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Elna,
Barsebäck

+
Rent och fräscht. Vacker omgivning. Shuttle service till stranden och byn.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


5 av 10

Kjell,
Norrköping

+
-
Busstiderna stämde dåligt om man inte villa ligga länge på stranden eller mycket korta tider. Samma när det gällde besök i centrum.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


7 av 10

Caroline ,
Västerås

+
Poolen och shuffleservice
-
Rummen motsvarar absolut inte ett fyrstjärnigt hotell, alldeles för låg standard och trasiga saker

Bekräftad gäst: 2019-10-04


4 av 10

,

+
Utsikten. Poolen. Transferbussen till stranden resp centrum.
-
Standarden på rummet/hotellet var knappt 3-stjärnig. Myror på diskbänken och i köksskåpen. Utrustningen i köket utsliten och bristfällig. Fanns ej ny att få. Städningen usel.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


7 av 10

Malin,
Malömö

+
Balkongerna med underbar utsikt samt det fina poolområdet.
-
Rummen. Har inte renoverats på många år och har inte tillräckligt med köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Hans,
Stockholm

+
Rummen, städningen, utsikten, polen.
-
Gladare personal i reception och restaurang. Lite mer variation i frukosten. Air condition borde ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

,

+
Väldigt bra och trevlig personal med hög servicekänsla.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


6 av 10

Alice,
Ling

+
Läget och utsikten. Även att det gick bra bussar ner till stan och stranden.
-
Frukosten var väldigt simpel och aldrig någon variation. Även att vi inte kunde ha kvar rummet trotts att de stod att man kunde ha det.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Elisabeth,
Rpmelanda

+
Fräscha rum, bra städning skön balkong
-
Verkligen ensidig o tråkig frukost, jättetråkigt bröd åt bara för att vi måste få i oss något. Fanns heller inga cornflakes, mycket begränsat urval, ville haft färska frallor, fanns torrt urtråkigt bröd, helt enkel jättetråkig frukost, det fanns flera gäster som uttryckte samma sak

Bekräftad gäst: 2019-09-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
28
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-10-14

Inlägg av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Så vackert

Detta mycket välstädade och trevliga hotell ligger på en hög höjd ovanför Valtosstranden, Parga. Vi var fem som reste och fick tre jättefina enrumslägenheter med havsutsikt. Lägenheterna var väldigt fräscha och välstädade samt rymliga. Köket var välutrustat, det fanns till och med ett toastjärn. Sen är det som i Grekland att det finns inte fyra likadana glas eller kaffekoppar, men vad spelar det för roll? Det fanns grytor och kastruller, kaffekokare och vattenkokare, ugn och plattor. Badrummet var rymligt och fräscht, hårfön och tvål/schampo finns. Nya badlakan varannan dag, och städning varje dag. Poolen var ren och solsängarna väldigt sköna, faktiskt mjukare än sängarna i lägenheterna.Omgivningen är vacker och välskött. Det finns en bar och restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vi testade att äta lunch där en av dagarna och det var väldigt bra. Några fina keliga katter finns det oxå och de finns överallt i hela Parga. Lokalbefolkningen upplevas ta hand om dem. Valtosstranden når man på en kvarts promenad liksom centrum, där det finns en annan strand. Hotellet erbjuder gratis service för den som inte vill promenera, 4 gånger till stranden och fem gånger till centrum. Utmärkt service!

 
2019-06-05

Inlägg av BackPacker302643

Alea resort

Trevligt hotell med mycket hjälpsam personal. Hotellet ligger högt med fin utsikt över gröna omgivningar och havet.Bra med minibuss till stranden och Parga centrum för det kan vara jobbigt att gå upp för backen.Återvänder gärna dit

 
2018-11-08

Inlägg av D8387YFannas Borås, Sverige

Trevligt men många trappor...

Ett trevlig t hotell med trevlig personal. God mat i restaurangen och helt ok lägenheter. Positivt att det är gratis minibuss till stranden och staden. På minussidan är väldigt hårda sängar och jättesupermånga trappor och backar. Inget för den som inte älskar trappor alltså. Vi bod nog inte här igen utan väljer ett hotell närmare staden eller stranden.

 
2018-07-28

Inlägg av no_jrLink Tullinge, Sverige

Nja, det finns bättre

Det stod att det skulle vara fyrstjärnigt men det är det inte. Rummen var okej men ingen av oss var imponerade av maten och wi-fi funkade typ inte. Dessutom försvann min bok från mitt rum och två av min systersons snuttar försvann från hans rum.

 
2017-07-12

Inlägg av SusanneK1471 Uppsala, Sverige

En härlig semesterort

Alea Resort har allt man kan önska sig förutom en supermarket nära tillhands. Trevlig personal, bra restaurang och bra poolområde. Det ligger dock en bit från stan och det kan vara tufft att gå när det är som varmast. Hotellet erbjuder dock gratisbuss till både strand och stad vissa tider. Vill gärna besöka Parga igen men på grund av läget väljer jag kanske ett annat hotell.