1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Adams

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Charlotte ,
Gävle

+
Rent och fräscht, restaurangen hade underbar mat.
-
Bartendern som arbetade under vår vistelse blandade rätt dåliga drinkar.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Lena,
Rönnäng

+
Otroligt fräscht och fint.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Fredrik,
Karlstad

+
Skötsel av trädgården runt hotellet. Mysig restaurang. Mycket trevlig personal. Lätt att med MC ta sig runt i och utanför Parga.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

,

+
Mycket trevlig personal.
-
Öppetider av gym förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Eber,
Varberg

+
Allt var till belåtenhet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Jakob ,
Sundsvall

+
Bra läge, lugnt och skönt, fräscht.
-
-

Bekräftad gäst: 2018-08-27


10 av 10

Gunilla,
Värmdö

+
Väldigt trevlig personal och mycket rent och fint Bra att de hade egen shuttlebuss som gick till centrum
-
Deras egna shuttelbuss skulle kunna ha en tur om dagen till den fina stranden innan Parga

Bekräftad gäst: 2018-08-27


10 av 10

Eva,
Göteborg

+
Maten och servicen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


9 av 10

Amanda,
Stockholm

+
Fräscht, bra service och bra läge. 10 min promenad till centrum eller så kan man ta shuttle bus från hotellet vissa tider. Ca 30 min promenad till den bästa stranden Lichnos, taxi kostar 8 euro/väg.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Liselotte,
Ludvika

+
Lugnt och skönt, snyggt o mycket fräscht hotell, god frukost och fantastisk restaurang, mycket bra service
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

249 omdömen
Utmärkt
 
185
Väldigt bra
 
44
Bra
 
13
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-08-20

Inlägg av uppisarna Malmö, Sverige

Bo på Adams

Adams hotell ligger i en fin vy uppe på en kulle. Ca 1 km från parga centrum. Det är inga problem att promenera till centrum från hotellet. Adams är ett modernt hotel. Men fina fräscha rum. Rummen är rymliga. Vi hade badrum med dusch. Städningen är mycket bra. Frukosten är magisk. Här finns allt du kan önska dig. Rekommenderar att bo på Adams hotel om man är i parga. Ett stort plus till personalen på Adams hotel.

 
2018-07-25

Inlägg av D-Centurion Kristianstad, Sverige

Mycket fint

INLEDNING Hotell Adams är ett mycket fint hotell, allting är nyrenoverat och mycket fräscht. Hotellet ligger ca. 900m från Parga centrum, hotellet erbjuder gratis transport enligt fast turlista. Dock inga problem att gå då det finns bra trottoar hela vägen. Samtliga utrymmen är välstädade och personalen håller efter hotellet noga. Under vårt besök rengjordes poolområdet varje morgon och poolen rengjordes varje kväll/natt. RUM Vi bodde i rum 416, det låg på översta våningen i en byggnad med gavel mot vägen, dock ytterligare två rum mellan oss och vägen. Dagtid och kvällstid kunde trafik höras, dock aldrig störande. Rummet var nyrenoverat och var väl städat, även på utrymmen som är svåra att komma åt. Skön säng som höll svensk hotellstandard. Egen balkong med möbelgrupp och torkställning, utsikt mot hotellområde och mot havet (begränsad sikt mot havet). TV med internationella kanaler. Stort kylskåp med plats för både mat och dricka om man vill. Värdeskåp fanns. Stort badrum med kombinerat badkar/dusch, även här rent och fräscht. AC med hög kapacitet, trots utetemperatur på 34 grader fick vi höja värmen på AC:n då det blev för kallt annars. HOTELLOMRÅDE Hela hotellområdet var mycket fint, välskött och personalen städade och skötte om trädgården under hela veckan vi var där, det odlades till och med örter som sedan användes i restaurangen på hotellet. Hotellet har spa med tillhörande behandlingar (inget vi provade), fint och med hotellmått mätt välutrustat gym med fria vikter, några maskiner, crosstrainer, löpband m.m. Poolen var ca. 10*5 m, med sluttande djup, barnpool i anslutning till stor pool. Solstolar runt poolen, området städades varje morgon och poolen rengjordes varje kväll/natt. Poolbar med bra utbud. Lobby/reception i separat byggnad, mycket fint med bra loungemöbler och AC. MAT På hotellet finns restaurangen The Olive Tree, den omnämns som en av Pargas bättre restauranger vilket vi bara kan hålla med om. Atmosfären är mysigare i Parga centrum, men maten på hotellet håller en klass som räcker för att äta under hela veckan. Vid poolen finns en poolbar med bra utbud av mat och dryck och snacks. Enligt vår uppfattning prisvärt. Personalen höll efter hela tiden med att ta undan disk, tömma askfat om det fanns, ställa i ordning möbler med mera. Frukosten var mycket bra för att vara på ett charterresmål. På frukosten fanns olika sorters bröd och toasts. Pålägget var skinka, ost, salami m.m. Fetaost, tomat, gurka som kalla alternativ så man kunde göra sin egen grekiska sallad, melon. Vidare fanns bacon, prinskorv och olika sorters små pajbitar. Flingor och müsli med tillbehör. Ett bord med sötsaker. Kaffe, té och två sorters juice. PERSONAL Vad ska man säga, personalen gör hotellet. Samtlig personal på hotellet var mycket trevliga och tillmötesgående. Alla ville hjälpa till och hälsade alltid. Om dem inte hjälpte kunder så städade eller fixade dem med annat. WIFI Wi-Fi finns vid lobby och poolområde, kan svikta emellanåt men överlag bra och tillräckligt för att kunna streama film. I beskrivningen nämns att internet endast finns i lobbyn, men vi hade täckning upp till vårt rum trots detta. Dock var den ostabil på rummet. På balkongen var det bra täckning och det gick att ta ner offlinefilmer på Netflix. ÖVRIGT Hotellet ligger cirka 900 m från Parga centrum och närmsta strand, det går daglig transport från hotellet till centrum och tillbaka som kör enligt fast turlista, transporten är gratis. Sista transporten går hem kl. 21:00, vilket kanske är lite tidigt. Men det är inga problem att gå då det finns bra trottoar hela vägen. Vi kan varmt rekommendera hotellet och kan åka hit igen.

 
2017-09-01

Inlägg av aliceevelinal Uppsala, Sverige

Fint hotel, skön säng och trevlig personal!

Jag och min pojkvän var här i en vecka i augusti. Hotellet är mellanstort och fräscht och personalen är väldigt trevlig. Vi hade bokat en junior svit, jag vet inte hur standard rummen såg ut men jag tror att den enda skillnaden vad att vi hade en bäddsoffa i vårt rum(?). Inte så mycket att kalla svit kanske... Rummet var iallafall mycket fräscht och ljust, badrummet likaså. Allt såg nyrenoverat ut och sängen var väldigt skön för att vara en hotellsäng i Grekland! Frukosten serverades på restaurangen olive tree, det var ett lagom utbud på olika bröd, grönsaker, frukt, varm mat och yoghurt. Vi var nöjda! Poolbaren och lunchen var bra och olive tree var våran favoritrestaurang för middag av alla restauranger på hela veckan! Det är en promenad ner till stad och strand men hotellpersonalen kör också en shuttle bus ner och upp från bykärnan 6 gånger om dagen! Poolområdet är ganska litet i förhållande till hotellet. Vill man ha en solstol på förmiddagen bör man vara ute i god tid. Skulle kanske inte rekommendera för småbarnsfamiljer där barnen vill leka och plaska i poolen hela dagen...

 
2017-06-16

Inlägg av MissBenson Västerås, Sverige

Superb!!!

Så glad att vi valde detta hotell trots en bit från stranden. Fint hotell, rent, fräscht, fina omgivningar men framförallt PERSONALEN så fina människor. Vi reser mkt och det är inte ofta man möts av flera som jobbar på hotellet när man ska checka in som kommer och skakar hand och hälsar en välkommen. Stella i receptionen har varit toppen innan resan (då vi ringt ang vissa saker) och under vår vistelse. Adam har varit jättetrevlig och han ska vara stolt tillsammans med familj/personal över hotellet. Har ingenting negativt att säga alls. Keep up the good work!!!

 
2017-06-09

Inlägg av Anton O

Bästa hotellet

Jag måste erkänna att jag ville inte boka detta hotell först utan ha ett närmare beachen. Men nu är jag väldigt glad att min flickvän övertalade mig, underbara rum och helt otroligt trevlig personal. Kände mig välkommen från första dagen! Enda negativa är att poolen ligger precis vid vägen så man hör ibland lite väl mycket trafik när man slappar vid poolen ^^