Kundomdömen om Acropol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 56 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ann-Catrin,
Västervik

+
Lugnt och skönt, trevlig personal, bra frukost, trevlig frukostpersonal. Charmigt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

Ragni,
Kristianstad

+
Bra möblerat. Skön säng. Läget perfekt. Mycket trevlig personal.
-
Att frukosten börjar serveras 07.30. 08.00 är sent med tanke på tidigt uppstigande gäster.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

Nils-Olof,
Ljungskile

+
Städning, sköna sängar
-
Receptionen i princip obemannad. Key-card avmagnetiserades trigger på två veckor. Svårt få tag på någon ansvarig. Internet funkade inte på rummet. Störda av skällande hund i grannhuset upprepade gånger.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


7 av 10

Annette,
Borås

+
familjärt mysigt ligger mysigt i centrum bland gränderna
-
frukosten kunde varit bättre, en liten buffé hade varit mycket trevligare och man kunde tagit vad man önskar istället för att bli serverad sådant som man inte äter.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


6 av 10

Thomas,

+
Pittoreskt, bra läge
-
Frukosten var fantasilös Tjutande AC på utsidan. Stark matos från köket Restaurangen var ibland öppen långt ut på natten med fruktansvärt stojande

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Pia,
Bollebygd

+
Personligt, utmärkt service o inte minst Castello
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Ann-Britt och Kjell,
Borås

+
Lugnt nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

,

+
Placeringen og morgenmaden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


9 av 10

Bodil,
Knäred

+
Läget Alltid liv och rörelse på kvällarna,tack vare baren och restaurangen. Varierande frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Lasse,
Lund

+
Fantastisk frukost! Mycket trevlig frukostvärdinna!
-
Fläkt från restaurangköket var mycket störande under vissa tider. Märktes rejält i rum 18 i varje fall.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

60 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2015-10-01

Inlägg av Sandra O Säffle, Sverige

Romantik!!!

Så Grekiskt som det kan bli! Mysiga rum, jättegullig och kunnig personal, välstädat, god frukost och en väldigt fin och högklassig restaurang!!! Passar nog bäst om man reser som par, man kan liksom inte låtabli att känna sig kär!!! Man bör komma ihåg att detta är ett gammalt hotell men jag saknade inget så det blir ett högt betyg!Hela Parga är en mycket romantisk plats med trånga gränder och många restauranger!Det finns mycket att se i närheten av Parga så jag rekommendera att hyra bil och göra dagsutflykter! Bästa tiden att resa hit är strax före högsäsong för sedan blir det fullproppat med turister! Vi reser sällan till samma ställe två gånger men hit ska vi absolut igen!

 
2015-06-08

Inlägg av AJonny Säffle, Varmlands Lan, Sweden

Nära till det mesta!!

Riktigt charmigt hotell som ligger 50 meter från hamnen! Nära till det mesta! Personlig och bra service när det är få rum/gäster på hotellet! Ett besök på hotellets restaurang, Castello, är ett måste!!! Hit återvänder man gärna!!!

 
2014-09-25

Inlägg av Gundel L Pietarsaari, Finland

Idealiskt hotell för en vistelse i Parga

Bodde på hotel Acropol i juli 2014 och såväl hotell som Parga var en mycket positiv bekantskap. Hotellets läge är helt ypperligt, alldeles intill de små gränderna i gamla stan. Med tanke på att terrängen i Parga är mycket kuperad och hotellen oftast finns uppe längs sluttningarna, var det skönt med hotell Acropol som befann sig på "jämn mark". Motion fick man i alla fall när man skulle ner till stranden Valtos Beach. Servicen, städningen, frukosten, etc., var av första klass!

 
2014-06-05

Inlägg av tommycosmo Marbella, Spanien

Härligt och ombonat

Pargas äldsta hotell lokaliserat i gamla delen av staden. Rummen är små men fina och i samma byggnad ligger också en av Pargas bästa restauranger: Castello. Bra sängar och nya handdukar varje dag. Städning var dessutom bra. Gratis AC och säkerhetsförvaring på rummet. WI-fi är också gratis och fungerar bra. Extra plus att varje rum har en balkong Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående och man känner sig väl omhändertagen som gäst. . Gillar man att bo i stadskärnan så är det här hotellet perfekt. Till strandpromenaden är det 3 minuters promenad.

 
2013-07-30

Inlägg av iakk Västerås

Gästvänliga Hotel Acropol

Hotel Acropol, Pargas äldsta hotell, ligger mitt i Pargas Gamla Stad, och härifrån är det nära till allt - shopping, restauranger, stränder och sevärdheter! Söker du ett hotell med barnaktivteter, och stort poolområde med möjlighet till all-inclusive? Ja, då är det här inte ett hotell för dig, eftersom inget av ovanstående erbjuds. Däremot finns här en av Pargas bästa restauranger "Castello", och personalen är mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Frukosten var en överraskning varje morgon. Rent och snyggt, och städning av rummet sju dagar i veckan. Sängen - typiskt grekisk... Vi har trivts finfint, och kan mycket väl tänka oss att komma tillbaka.