Kundomdömen om Sunny Beach Studios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 29 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
5,9 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Christina,
Eskilstuna

+
Städningen
-
Frosta av frysen, bättre köksutrustning,

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Kerstin,
Örebro

+
Läget med närhet till både strand och centrum. Städningen var jättebra.
-
Kokplattorna bör bytas ut, de fungerade dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Diana,
Mölndal

+
Nyrenoverat, lugnt läge. Mycket bättre än förväntat!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

Marie,
Söderätlje

+
Trevlig personal de gånger de var på plats
-
Tacksam för bättre städning, fick inte rummet städat om man var på plats, trots att man erbjöd sig att lämna rummet. vilket gjorde att vi fick inte städat de antal ggr det var tänkt. Badrumsgolvet var täckt med ca 1 cm vatten hela tiden pga golvet lutade från golvbrunnen.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Catrin,
Göteborg

+
Lugnt, tyst, nymålat, superbra städning o handdukar
-
Det enda negativa var de hårda sängarna där en ny madrass eller bäddmadrass vore bra för kände en och annan fjäder.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

,

+
Nära till strand och stad. Tyst. Rent och trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Rosie,
Nyköping

+
Litet och pool
-
Vart vänder man sig när det inte fanns någon ägare på plats ?

Bekräftad gäst: 2019-07-06


6 av 10

,

+
Närheten till stranden och stor supermarket på gångavstånd. Promenad längs stranden ca 10-15 min in till centrala Naxos stad.
-
”Balkong” till lägenheterna längst ner (halvtrappa ner) borde snarare kallas markterass eller nersänkt markbalkong.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

Helena,
Göteborg

+
Läget, utsikten från de övre våningarna. Skolområdet var härligt. Enkelt lägenhetshotell där du sköter dig själv.
-
Bättre utrustning i köksdörren, ex Micro och vattenkokare mer porslin.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Rum
  • 2,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

34 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
7
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-28

Inlägg av nicklask1965 Kos stad, Grekland

Ok boende i utkanten av Naxos stad

Ett ok boende utan så mycket mer. Ett spartanskt inrett rum med dubbelsäng, två sängbord, ett skåp till kläder, ett litet kök som inte lockade till mer än en lätt frukost då utrustningen var väldigt torftig, ett ordinärt badrum och en skaplig balkong med två stolar och ett bord. Städningen var bra men rummet litet och skulle behöva lite omtanke då det är något slitet. Poolen med tio solsängar som aldrig var fullt upptagna passade oss för en stunds avslappning efter dagarna på stranden som ligger ca fem minuter bort till fots. Vi saknade även något att hänga upp badsaker på för torkning. Personal fanns på plats vardagar mellan ca 9-17.

 
2019-09-10

Inlägg av kurtw865 Sydney, Australien

Small, clean and tidy. Close to beach

My partner and I stayed ar sunny beach for 5 nights. Location was great. Close (5 min walk to beach and 10 mins to supermarket). Room was not huge but was clean. Shower cubicle was a little small, not a lot of room for larger persons. The front desk didn’t have great English but we were able to muddle our way through and achieve the end result. They cleaned the room regularly. We’re very helpful with fresh pillows and small requests. In short, lovely, relaxing place to stay. The pool was nice and close. Paradise. Sunsets every night. Definitely worth a visit.

 
2017-09-13

Inlägg av AshWae Hoek, Nederländerna

Absolutely terrible

Disgusting hotel. Not clean at all. Never again. The pictures tell it all. We booked another hotel ourselves as we didn't want to sleep in this horror hotel. Never book it!!! No booking site should offer this hotel anyway.

 
2017-08-12

Inlägg av StratosATH Athens, Greece

It could have been better

I tried to book a place at Naxos Holidays Hotel at the very last minute. They pleasantly offered Sunny Beach as an alternative. I don't mind the circular pool jammed between the buildings that offered no value to the guests because of the little space around. I wouldn't use it anyway. The place is OK at night but noisy in the morning. Be it guests arriving or departing or the cleaning person moving furniture, the noise comes through your room. I complained a couple of times about the noise to the cleaning person but it's pointless. The place is managed by the Naxos Holidays Hotel, a 10-minute walk from here. For breakfast you have to walk (or drive). Basically there is no service. The room was clean, so we're towels and bedsheets. It's a ten minute walk to the sea. The A/C unit was working but if you wanted to stay on the balcony while it was working you couldn't, because the part of the unit that pushes out the warm air was at the balcony. I was offered a good price give the last minute booking in August, but I wouldn't come back again here if I had to make a choice.

 
2017-08-07

Inlägg av Lucas D

Never again

The location is false it is not there. We spend 2 hour walking around the city looking for it. It is 300 m from the beach and more than 2 km from the town. The same happens with Naxos Holidays Hotel. They are the same owner and both appear with the same location en Google maps what they are not there. The hotel is very bad and there iant a recepcionist there. The swiming pool is nice but the rooms are horrible. Look my pictures. The place is dark to came late.