Kundomdömen om Spiros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 95 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Jan-Ove,
Karlskoga

+
Låg mycket bra till i läge från stan och stranden.
-
Några mer solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Anders,
Lerum

+
Bra läge, rent och fräscht
-
Dåligt med plats att förvara kläder i rummet

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Jeanette ,
Fjärås

+
Mysigt och låg nära stranden.
-
Toalettställ i rummet kändes inte fräscht. Glasdörr med rep till toaletten är en dålig lösning. Kändes som man inte kunde vara privat där. Saknade en helkroppsspegel och förvaring för kläder. Fanns bara hängare för galgar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Lena,
KARLSTAD

+
Närhet till affär , bad, centrum. Bemötande bra
-
Bättre köksutrustning, vi fick köpa själv o komplettera

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Bo,
Uppsala

+
Läget. Bra sängar. Trevlig personal.
-
Vissa stolar vid poolen är slitna.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

,

+
Trevlig ägare och personal och fräscht fint inrett rum Lugnt och tyst Skön säng. Sov jättebra.
-
Handfatet var i vårt rum utanför toaletten och dörren gav inte mycket till avskildhet Fanns ingen helkroppsspegel

Bekräftad gäst: 2019-09-21


5 av 10

Björn,
Göteborg

+
Frächt o nyrenoverat. Läget bra. Nära strand o bad
-
Dåligt med förvaring. Endast en stol att sitta på vid bord. Stor soffa som tog stor plats(Ej anpassad för rummet) Störande trafik från gata. Vi hade hoppats på rum mot pool men fick ej detta. Belysning saknades i trappor på natten. Stor fallrisk. Bör tas med hotellets ägare Vi lämnade hotellet ca 04:45 för att möta buss som anlände ca 05:30.Ingen förklaring eller ursäkt för att buss var sen.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Per,
Mora

+
Familjärt, fräscht, fantastiskt läge!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Marie ,
Göteborg

+
Läget
-
Bättre förvaring i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Olof,
Örebro

+
Nyrenoverad mycket fräsch lägenhet.
-
Opraktiskt med glipande svängdörr till toaletten. Handfatet fanns utanför toaletten i rummet. Opraktisk lösning som drar ner helhetsintrycket, annars hade vi gett 10 poäng!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

359 omdömen
Utmärkt
 
237
Väldigt bra
 
93
Bra
 
22
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-10-04

Inlägg av Nilsson Höllviken, Sverige

Bra hotel med vissa problem.

Trevligt hotel i flera byggnader. Fick vid incheckningen information på dålig engelska av flickan som stod i receptionen. Men bära tunga resväskor kunde hon, hjälpte oss upp med vårt bagage. Rummet var mycket trevligt inrett, i ljusa färger och kändes modernt. Det fanns mycket gott om belysning och det fanns en soffa med plastmadrass och två stolar med ett bord. Kylskåp och möjlighet att värma vatten och en kaffemaskin. Dock inget kaffe eller te. Synd bara att vi inte kunde använda soffan att sitta på vi var tvungna att lägga våra kläder där eftersom det inte fanns lådor eller skåp till förvaring. Det fanns en öppen garderob för klänningar och skjortor som inte var tillräckligt hög utan klänningarna blev skrynkliga i nederkant. Inget stort problem, men ett nyrenoverat hotell kanske borde ha tänkt lite mer på förvaringen. Dusch och toalett mycket fina, handfat och vask i sovrummet bredvid sängen, kan funka, men här rann vattnet ner på golvet bredvid sängen när man tvättade sig och allting ramlade för det var mycket dekorativa stenar ingjutna i vaskbänken, fint men opraktiskt. Inga krokar till hand handdukarna utan de fick vi hänga över hårtorken och spegeln. Sängen väldigt smal. men skön. Vårt förslag, byt ut soffan mot någon mindre sovfotölj, sätt en garderob bredvid och sätt upp krokar till handdukarna så hade det varit fem stjärnor direkt. Polområdet ok, bra med dusch där. Balkongen mycket fin med bra möbler och fint med glasräcke och en ljuvlig solnedgång. Vi är mycket nöjda i det stora hela och hade härliga dagar på detta hotell, men det finns utrymme för att göra det ännu mer praktiskt. Vi bodde på rum nr 9. Nära till stranden som var ok inte mer. Hyr mc och kör till Naxos andra fantastiska stränder. Nära till supermarket, restauranger och barer.

 
2019-09-09

Inlägg av Duregnib Örebro, Sverige

Fräscht hotell.

Nyrenoverade och perfekt städade rum. Mycket lugnt område i utkanten av Naxos stad men nära till centrala staden och gamla delen av staden. Även nära till badstranden med 5 minuters promenad. Hotellpersonal trevliga och hjälpsamma.

 
2019-07-27

Inlägg av Morten_DN Malmö, Sverige

Fantastiskt boende i Naxos

Bra läge i lugnt område nära St George stranden med kort gångavstånd (10 min) till centrala delarna av staden. Nyrenoverade rum med fin utsikt över havet. Sköna sängar och trevlig design i rum & badrum. Väldigt god och varierad frukost. Otroligt vänlig och hjälpsam familj som driver hotellet. Fick fina rekommendationer på allt från restauranger till platser att besöka på ön. När min fru blev sjuk en lördag, fick vi hjälp med att boka ett läkarbesök och fick tid inom en timme (hade aldrig hänt i Sverige). Kan verkligen rekommenderas!

 
2018-06-18

Inlägg av Mozart-95 Linköping, Sverige

Utmärkt familjehotell

Det är andra gången vi bor på detta hotell. Mycket bra både beträffande läge, service, rum, frukost, bar. Dessutom en härlig pool ute med solstolar. Kan varmt rekommenderas . Dessutom ett extra +för den fantastiska frukosten. Varje dag serverades hembakat eller desserter.

 
2017-10-08

Inlägg av 763marleneg Stockholm, Sverige

Trevligt litet hotell med pool

Bra hotell med pool bara ett stenkast från stranden. Vi hade ett helt nyfixat rum i källaren, vilket var fräscht, modernt och billigt, men lite för mycket källarkänsla, så jag hade valt ett annat rum hellre, men det var klart prisvärt. Poolområdet är jättefint och lugnt, wi-fi helt ok och det ingick frukost i priset. Gångavstånd till Chora men mycket restauranger mm nära hotellet också.