1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Spiros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ann Kristin,
Sundsvall

+
nära till stan o bad,fin strand,bra restauranger nära hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Bo,
Uppsala

+
Mycket trevlig ägarfamilj.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Ann,
Stockholm

+
Centralt läge
-
Möjlighet att boka rum med jacuzzi Som fanns i vissa rum

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

,

+
Duschen !
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,

+
Rent o snyggt. Bra bemötande
-
Dålig fart på duschen

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Ulf,
Kungsbacka

+
Utsikt från balkong. Rent o fräscht.
-
Stort rum stämde inte för oss. Var i minsta laget. Funkade men stämmer inte med beskrivningen på Nätet att rummen skulle vara spacy.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Karin,
Furuby

+
Läget
-
Man ska få reda på sin balkong. Väldigg små balkonger. Man ska kunna betala extra för stt få en större balkong.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Hans,
Göteborg

+
Nära till badbuss och till staden. Hotellet ligger i ett lugnt område i Naxos stad med lite eller ingen genomfartstrafik.
-
Det är väldigt lyhört och skrapet från stolar mot stengolvet hörs väldigt väl vilket hade kunnat avhjälpas med tex möbeltassar. Det sitter dörrstängare på dörrarna som smäller igen dörrarna så det ekar. De som stannar 1 vecka går upp kl 4 på avresedagen och väcker därmed alla som stannar 2 veckor.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


6 av 10

Maria,
Linköping

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Britt-Marie,
Stockholm

+
Mycket trevlig ägare, han gjorde allt för att vi skulle känna oss välkomna.
-
Porslin och bestick i köksavdelningen, önskar att det funnits uppsättning av 2 likadana glas mm.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

321 omdömen
Utmärkt
 
205
Väldigt bra
 
88
Bra
 
21
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-18

Inlägg av Mozart-95 Linköping, Sverige

Utmärkt familjehotell

Det är andra gången vi bor på detta hotell. Mycket bra både beträffande läge, service, rum, frukost, bar. Dessutom en härlig pool ute med solstolar. Kan varmt rekommenderas . Dessutom ett extra +för den fantastiska frukosten. Varje dag serverades hembakat eller desserter.

 
2017-10-08

Inlägg av 763marleneg Stockholm, Sverige

Trevligt litet hotell med pool

Bra hotell med pool bara ett stenkast från stranden. Vi hade ett helt nyfixat rum i källaren, vilket var fräscht, modernt och billigt, men lite för mycket källarkänsla, så jag hade valt ett annat rum hellre, men det var klart prisvärt. Poolområdet är jättefint och lugnt, wi-fi helt ok och det ingick frukost i priset. Gångavstånd till Chora men mycket restauranger mm nära hotellet också.

 
2017-07-15

Inlägg av 741minnab

Väldigt bra hotell med för låg ranking.

Vi bodde i en två rums lägenhet. Bägge rummen hade tv och ac. Det kostade 130 euro per natt och var helt nyrenoverade. Det som var annorlunda var att stora sovrummet var där kök och badrum låg och två bäddsrummet var separat med en dragdörr. Det var rent och fräscht och kändes lyxigt. Stor balkong mot gatan men det var ett lugnt läge. Duschen var väldigt stor och kändes underbar, speciellt med den stora tratten, (det fanns även en hand dusch). Poolområdet var skönt med en väldigt djup pool och inte allt för mycket klor. Trevlig service vid poolbaren. Städningen var bra. Vi hade frukost och den var bra. Bor gärna här igen om vi återvänder till Naxos.

 
2016-09-17

Inlägg av ingerstina Umeå, Sverige

Rekommenderas

Jag är mycket nöjd med hotellet. Nära till St George beach, centrum, bageri, supermarket och bussar. Mycket bra WiFi, ac, dusch, sängar och köksutrustning. Städningen var utomordentligt bra. Trevlig och familjär stämning i receptionen. Inga störande ljud utifrån. Det enda negativa var egentligen kuddarna! De var tjocka och alltför hårda.

 
2016-09-11

Inlägg av Traveler427432

Minisemester

Mycket bra läge där man har nära till allt, trevlig personal. Fina rena rum med bra WiFi. Inte mycket som stör nattsömnen. Luftkonditioneringen inte störande och den fungerar bra. Mysig liten bar med det mesta man kan önska sig. Frukosten fixade vi själva så vi kan inte säga annat än att den såg trevlig ut när vi gick förbi på moron. Sture Ångman Umeå