1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Spiros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lars,
Hjärup

+
Nära till centrum. Har bott på hotellet i många år och känner därför ägaren och hans familj.
-
Apollo verkar till att sänka nivån på hotellrummen efter varje år. Vi har rest med Apollo till Naxos i 19 år och får numera inte alls samma nivå på rum även om vi har kontaktat hotellägaren direkt via mejl om önskemål får vi besked om att Apollo inte har tillgång till dessa rum längre. Rummet som vi fick denna gång var mycket snyggt men designat för max en till två nätters övernattning och inte för två veckors vistelse. Ingen garderob och ingen förvaringsplats för övriga personliga tillhörigheter. Tvättställ och nattduksbord integrerat :-( till en enhet.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Ulrika,
Brämhult

+
Rent och snyggt. Bra sängar. Centralt läge.
-
Sänka speglarna på rummet. Vi nådde inte upp för att se i dem. Annars sätta dit en liten pall att stå på så man når upp.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Kjell ,
Järfälla Stockholm

+
Det var nyrenoverat, trevliga interiörer. Det är alltid vänligt bemötande receptionen. Mat och dryck har jag inte provat och kan därför inte sätta något betyg. Fint poolområde och hotellet ligger på ett bra avstånd från allt: Strand, gamla´stan, bussar.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


2 av 10

Ebba,
Göteborg

+
Fina nyrenoverade rum, bra poolområde. Perfekt läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Ann Kristin,
Sundsvall

+
nära till stan o bad,fin strand,bra restauranger nära hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Bo,
Uppsala

+
Mycket trevlig ägarfamilj.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Ann,
Stockholm

+
Centralt läge
-
Möjlighet att boka rum med jacuzzi Som fanns i vissa rum

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

,

+
Duschen !
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,

+
Rent o snyggt. Bra bemötande
-
Dålig fart på duschen

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Ulf,
Kungsbacka

+
Utsikt från balkong. Rent o fräscht.
-
Stort rum stämde inte för oss. Var i minsta laget. Funkade men stämmer inte med beskrivningen på Nätet att rummen skulle vara spacy.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

340 omdömen
Utmärkt
 
221
Väldigt bra
 
90
Bra
 
22
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-18

Inlägg av Mozart-95 Linköping, Sverige

Utmärkt familjehotell

Det är andra gången vi bor på detta hotell. Mycket bra både beträffande läge, service, rum, frukost, bar. Dessutom en härlig pool ute med solstolar. Kan varmt rekommenderas . Dessutom ett extra +för den fantastiska frukosten. Varje dag serverades hembakat eller desserter.

 
2017-10-08

Inlägg av 763marleneg Stockholm, Sverige

Trevligt litet hotell med pool

Bra hotell med pool bara ett stenkast från stranden. Vi hade ett helt nyfixat rum i källaren, vilket var fräscht, modernt och billigt, men lite för mycket källarkänsla, så jag hade valt ett annat rum hellre, men det var klart prisvärt. Poolområdet är jättefint och lugnt, wi-fi helt ok och det ingick frukost i priset. Gångavstånd till Chora men mycket restauranger mm nära hotellet också.

 
2017-07-15

Inlägg av 741minnab

Väldigt bra hotell med för låg ranking.

Vi bodde i en två rums lägenhet. Bägge rummen hade tv och ac. Det kostade 130 euro per natt och var helt nyrenoverade. Det som var annorlunda var att stora sovrummet var där kök och badrum låg och två bäddsrummet var separat med en dragdörr. Det var rent och fräscht och kändes lyxigt. Stor balkong mot gatan men det var ett lugnt läge. Duschen var väldigt stor och kändes underbar, speciellt med den stora tratten, (det fanns även en hand dusch). Poolområdet var skönt med en väldigt djup pool och inte allt för mycket klor. Trevlig service vid poolbaren. Städningen var bra. Vi hade frukost och den var bra. Bor gärna här igen om vi återvänder till Naxos.

 
2016-09-17

Inlägg av ingerstina Umeå, Sverige

Rekommenderas

Jag är mycket nöjd med hotellet. Nära till St George beach, centrum, bageri, supermarket och bussar. Mycket bra WiFi, ac, dusch, sängar och köksutrustning. Städningen var utomordentligt bra. Trevlig och familjär stämning i receptionen. Inga störande ljud utifrån. Det enda negativa var egentligen kuddarna! De var tjocka och alltför hårda.

 
2016-09-11

Inlägg av Traveler427432

Minisemester

Mycket bra läge där man har nära till allt, trevlig personal. Fina rena rum med bra WiFi. Inte mycket som stör nattsömnen. Luftkonditioneringen inte störande och den fungerar bra. Mysig liten bar med det mesta man kan önska sig. Frukosten fixade vi själva så vi kan inte säga annat än att den såg trevlig ut när vi gick förbi på moron. Sture Ångman Umeå