1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Naxos Holidays

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Ulla,
Skärhamn

+
Frukosten. mycket gott att väljapå. Trevlig kökspersonal. extra + för frukost 04.30 på hemresedagen.
-
Fler avställningsytor i dusch/toalett och fler krokar för haddukar. Plats för upplägg av resväskor (pall/bänk)

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anna-Karin,
Orsa

+
Poolen, frukosten och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Janne,
Stehag

+
Rent och välskött
-
Bättre utrustning i kökspentryt tex en kniv att skära bröd eller frukt.En vattenkokare . En sophink i köket.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Carin,
Göteborg

+
Härligt pool område lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

,

+
Det var väldigt fint utvändigt, fina miljöer, bra läge, lugn miljö nära både bad och centrum.
-
Gästerna borde informeras om att frukost serveras även avresedagen trots att man reser 06,00. Även reseledare borde ha koll på det tycker jag. Smsade Apollos personal som sa att ingen frukost serverades. MYCKET dålig koll anser jag. Man borde informera om att terasser är i källarplan!

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Hans,
Västervik

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Zandra ,
Trollhättan

+
Närhet till strand, centrum och busshållplats. Fint hotellområde och trevlig personal
-
Badrum var inte fräscha, bytte rum pga av det men det nya rummet var endast ngt bättre. Saknades mkt saker i köksdelen som fick kompletteras allt effersom

Bekräftad gäst: 2018-09-15


6 av 10

Tilda,
Kristianstad

+
Läget, nära centrum och strand.
-
Ha en pool som är ren så att det inte känns hälsofarligt att bada i den. Den var helt grön och man kunde inte se sina egna fötter om man badade i den. Vi fick säga till personalen två gånger att handdukar på rummet saknades. Först en gång när vi kom till hotellet sedan en gång till när de hade städat.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


3 av 10

Anna ,
Göteborg

+
Läget!
-
Städningstiderna var katastrof! Städerskan städade efter 18, trots att vi sa till blev det ingen förbättring på denna punkt. En dag hade hotellet slut pä ha handdukar. Receptionspersonalen var nonchalanta när vi pratade med dem om hjälp. Stod och pratade med andra personer samtidigt på grekiska.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

,

+
Typiskt grekiskt, charmigt. Bra läge. Stort rum med uteplats.
-
Stenhårda sängar och kass frukost.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

170 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
40
Bra
 
51
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2017-08-04

Inlägg av victorzetterstrom Stockholm, Sverige

Bra hotell med enkel standard

Vi bodde 7 nätter på Naxos Holidays. Vi hade ett delux/superior rum som var helt ok med stor kyl och ett litet kök. Sängen var 160cm säng och väldigt hård men helheten av rummet var ok. Tyvärr fick våra vänner ett sämre rum med en kyl och AC som inte fungerade som det skulle. Personalen var inte speciellt serviceminded. Frukosten var bra ganska mycket att välja på. Det som var extra bra var att hotellet ligger precis intill en supermarket samt gångavstånd in till staden (ca 10min)

 
2016-08-21

Inlägg av Marina R

Semester

Bra hotell rent och snyggt,trevlig och hjälpsam personal.Fick först när vi anlände ett trist rum i källar plan men efter att vi påpekat att vi beställt rum med balkong eller terass så fick vi ett rum på naxos studio. Rummet låg på 2a våning modernt och ny renoverat mkt trevligt. Med lagom promenad avstånd till den fina stranden och Naxos stad. För att äta frukost fick vi promenera ca 5min till hotellet-helt ok frukost. Vi kommer tillbaka😎

 
2016-08-10

Inlägg av jesper0lsen Göteborg, Sverige

Rummen är till dels ok, om man har tur att få ett av dem bättre.Men många ligger tex under markytan

Ankommen till hotellet finns ingen ordning om vilket rum vi skulle ha. Får tilldelat 2 olika rum som inte matcher det vi beställt. Tredje blir som beställt lägenhet med kök. I köket finns ingen vattenkokare, kastrull, stekpanna tesked, du kan helt enkelt inte använda köket till att göra mat. När vi la handduken för tvätt, fick vi ingen nya handduk, men fick själv gå till receptionen för att få nya. Städningen är obefintlig, sand och grus var kvar på golvet under hela veckan. Endast poolområdet får godkänt. Wi-Fi funkar bara för att ta mot och skriva SMS. Detta hotell får max 2 **.

 
2015-09-27

Inlägg av Babsan2015 Uppsala, Sverige

Ingen lyx men hyfsat trevligt

Mycket trevlig personal. Bra poolområde. Bra medelklasshotell. Familjär stämning. Ligger lite utanför Naxos centrum men det var skönt att få dagliga promenader i mysig omgivning. En liten promenad så var man nere vid stranden. Minus: ingen bäddmadrass man låg direkt på resåren. Städningen var undermålig. Frukosten riktigt dålig, var visst samma frukost för 15 år sedan enligt annan besökare. Det enda Poolbaren serverade i matväg var toast och grekisk sallad.

 
2015-08-16

Inlägg av Göran N

Trött personal

Vårt rum hade Mögellukt. Vatten stod alltid runt toalettstolen. Kondensvatten från AC rann under balkongmöblerna. Inga krokar att hänga kläder och handdukar på. I specifikationen stod Wi-fi på rummen vilket inte fanns på vårt, ej heller i rummen bredvid vårt. Väl städat dagligen. Fräscha handdukar och sängkläder. Bra frukost. Fint och fräscht poolområde. Dock en högspänningsledning några meter över poolen. En enorm säkerhetsrisk vid olycka. De flesta i personalen verkar allmänt trötta och undviker social kontakt.