Kundomdömen om Naxos Holidays

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 130 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
Trevlig personal, bra rum, fint poolområde
-
Stenhårda sängar, men det är ju inget som utmärker detta hotell i Grekland!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Erik,
Säter

+
Behaglig miljö,trevligt med de smala gångarna samt nära till allt reseption, pool, matsal inom behagligt avstånd. Mycket behaglig miljö över lag.
-
Uruselt med utrustning för egen mathållning i pentryt. Saknades kastrull med lock,sam div.atiraljer. Händer faktiskt att man önskar laga till en måltid ”hemma” för sig själv i lugn och ro.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


6 av 10

Lizelott,
Borås

+
Duschen och badrummet
-
Finns ingenstans att hänga badkläder och handduk när man kommer från stranden

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Christina,
Laxå

+
Nära till hav o bad, buss, automat, restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Lena,
Bunkeflostrand

+
Läget till byn, buss o affär
-
Tyvärr var trafiken från vägen lite störande inget ni kan göra åt

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

,

+
Lagomt till fri beach och till centrum
-
Mer köksutrustning, krokar på väggen vid dörren och i badrummet, tätare handduksbyen

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

Marie,
Skene

+
Servicen
-
Borde byta handdukar oftare.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


6 av 10

,

+
Städningen
-
Förbättra info om hemresan.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


6 av 10

Mikaela,
Stockholm/Ludvika

+
Fin pool och bra solstolar. Mysigt hotell.
-
Mjukare sängar och mer än ett lakan till täcke.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Johan,
Örebro

+
Vi fick bra rum med stor uteplats och bort från vägen.
-
Vi fick inte toapapper de tre första dagarna vid städning utan fick säga till. En dag saknades täcke till en person vilket vi uipptäckte på kvällen och vi fick be om ett nytt. Sängarna var nog det hårdaste jag varit med om.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

187 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
45
Bra
 
54
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2017-08-04

Inlägg av victorzetterstrom Stockholm, Sverige

Bra hotell med enkel standard

Vi bodde 7 nätter på Naxos Holidays. Vi hade ett delux/superior rum som var helt ok med stor kyl och ett litet kök. Sängen var 160cm säng och väldigt hård men helheten av rummet var ok. Tyvärr fick våra vänner ett sämre rum med en kyl och AC som inte fungerade som det skulle. Personalen var inte speciellt serviceminded. Frukosten var bra ganska mycket att välja på. Det som var extra bra var att hotellet ligger precis intill en supermarket samt gångavstånd in till staden (ca 10min)

 
2016-08-21

Inlägg av Marina R

Semester

Bra hotell rent och snyggt,trevlig och hjälpsam personal.Fick först när vi anlände ett trist rum i källar plan men efter att vi påpekat att vi beställt rum med balkong eller terass så fick vi ett rum på naxos studio. Rummet låg på 2a våning modernt och ny renoverat mkt trevligt. Med lagom promenad avstånd till den fina stranden och Naxos stad. För att äta frukost fick vi promenera ca 5min till hotellet-helt ok frukost. Vi kommer tillbaka😎

 
2016-08-10

Inlägg av jesper0lsen Göteborg, Sverige

Rummen är till dels ok, om man har tur att få ett av dem bättre.Men många ligger tex under markytan

Ankommen till hotellet finns ingen ordning om vilket rum vi skulle ha. Får tilldelat 2 olika rum som inte matcher det vi beställt. Tredje blir som beställt lägenhet med kök. I köket finns ingen vattenkokare, kastrull, stekpanna tesked, du kan helt enkelt inte använda köket till att göra mat. När vi la handduken för tvätt, fick vi ingen nya handduk, men fick själv gå till receptionen för att få nya. Städningen är obefintlig, sand och grus var kvar på golvet under hela veckan. Endast poolområdet får godkänt. Wi-Fi funkar bara för att ta mot och skriva SMS. Detta hotell får max 2 **.

 
2015-09-27

Inlägg av Babsan2015 Uppsala, Sverige

Ingen lyx men hyfsat trevligt

Mycket trevlig personal. Bra poolområde. Bra medelklasshotell. Familjär stämning. Ligger lite utanför Naxos centrum men det var skönt att få dagliga promenader i mysig omgivning. En liten promenad så var man nere vid stranden. Minus: ingen bäddmadrass man låg direkt på resåren. Städningen var undermålig. Frukosten riktigt dålig, var visst samma frukost för 15 år sedan enligt annan besökare. Det enda Poolbaren serverade i matväg var toast och grekisk sallad.

 
2015-08-16

Inlägg av 466g_rann Lvov, Ukraina

Trött personal

Vårt rum hade Mögellukt. Vatten stod alltid runt toalettstolen. Kondensvatten från AC rann under balkongmöblerna. Inga krokar att hänga kläder och handdukar på. I specifikationen stod Wi-fi på rummen vilket inte fanns på vårt, ej heller i rummen bredvid vårt. Väl städat dagligen. Fräscha handdukar och sängkläder. Bra frukost. Fint och fräscht poolområde. Dock en högspänningsledning några meter över poolen. En enorm säkerhetsrisk vid olycka. De flesta i personalen verkar allmänt trötta och undviker social kontakt.