Kundomdömen om Naxos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 92 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Johan ,
Säve

+
Trivsamheten. Frukosten var riktigt smakfull.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Lisa,
Göteborg

+
Den trevliga personalen och de vackra hotellbyggnaderna med den fina trädgården!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Lotta,
Kungsbacka

+
Stort urval till frukost
-
.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Ingrid,
Billdal

+
Frukosten
-
Städa på balkongen, det rann från ac och det fanns ingenstans vattnet kunde ta vägen.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Niklas,
Stora Höga

+
Frukosten och närhet till bad. Miljön runt hotellet var trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Pernilla,
Stockholm

+
Familjärt
-
Vattenkokare på rummen eller tillgängligt någonstans

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Rent, fint, mycket fräsch frukost, familjärt, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Carola,
Lödöse

+
Rummet var lagom stort och altan bra.
-
Variera frukosten litegrann, enformigt att äta samma i 2 veckor. Kuddar som är lite mjukare.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Anders,
Örebro

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Mysigt inrett och lagom stort.
-
Frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

93 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
19
Bra
 
15
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2016-09-16

Inlägg av Ebba L

Mycket bra

Jag tyckte frukosten var bra. Rummet var rent och hotellet var mysigt med bra avstånd till stranden och staden. Dock var poolbaren katastrof, kunde inte göra drinkar eller enklare lunch. Det enda som saknades på rummet var krokar att kunna hänga ex handväska eller dylikt på.

 
2013-10-14

Inlägg av lynnmP7870KI Great Falls, Virginia

Utmärkt Naxos Alternativ

Vi var med en liten grupp, men jag tvivlar vår behandling var annorlunda än oberoende resenärer. Naxosbeach skämmer inte bort på något självklart sätt. Det är dock ganska rent och bekvämt, såvitt vi var oroliga. Frukosten var bra, bättre än de flesta, och matplatsen utanför var lugn och trevlig. Trädgården var vackert anlagd, med skuggiga trädgårdar, alltid trevligt i soliga Grekland. Lobbyn är stort men bekväma nog att tillbringa tid i, och det finns naturligtvis en dator för användning. Vårt rum var mycket stort, badrummet inte någon större än den skulle vara, men återigen, det är så det är i den Egeiska såvida du stöter din prisklass upp lite. Riktigt trevligt att njuta av restaurangen ett halvt kvarter bort på stranden, för att äta middag eller bara drycker. Stranden är det enklaste sättet att promenera från stan till hotellet. Staden är nära byggt, och det kan vara rätt skönt att komma bort och tillbaka till hotellet i slutet av dagen. The swimming var helt underbart i havet, efter vandring runt. Provade Vi inte poolen, men skulle ha om vi hade varit där i mitten av dagen.

 
2019-08-17

Inlägg av Colintheroofer London, Storbritannien

hotel good

stayed her for 10 days in July - bit disappointed when we first arrived as it seemed we had been dropped off in the middle of nowhere but once we explored the area found the beach with all its wonderful bars and the town - lovely 20 minute walk away along the beach - the standard room we had was very small - if you opened the wardrobe door or balcony door you were trapped - but we soon got used to it - bathroom fine - have had far smaller in Greece. Breakfast was great - nothing cooked in front of you but plenty of cereal, fruit, tomatoes, cucumbers etc - lovely start to the day - what did make me laugh though was the staff "expecting" you to clear you own table - and one of them getting quite annoyed when people didn't - funny to watch - I personally don't see why we should but again not a big deal - lastly the pool area - seems people come in from outside and one day the management told off the kids in the pool for making too much noise and one of the parents took offence - only he wasn't a resident, hadn't paid the required 5 euro and had been windsurfing all day by himself leaving his kids there - bloody cheek - as the lady told him - there are other people around the pool - apart from that lovely pool could do with a bit more shade but that's it. Loved Naxos town.

 
2019-08-12

Inlägg av GMRay

Certainly not what you see in the photos

We stayed here for one night on our way back from visiting another island and before catching a flight hotel. Be aware of booking an economy room, as they are certainly not like the rooms shown in the photos on all websites. They are very small and dated in decor. Plus the bathrooms are horrendous: very tiny with a very dated small shower area sectioned off by a horrible shower curtain. Definitely not worth the €90 that we had to pay for the night. Be aware also, that this hotel is s good 20 walk, often along dirt tracks, into Naxos town.

 
2019-07-25

Inlägg av missholmes007 Danville, Kalifornien

6 STARS: Exceptional experience

This was our 5th summer at the hotel. Again, a perfect time. Staff are kind, warm, helpful, welcoming and professional. Breakfast is abundant, home made and delicious. Rooms are perfect for beach folks. The pool and bar are clean and a nice area to take a nap. This is a perfect place for long visits. Secluded, calm, quiet, very relaxing environment. Beach, sport club, supermarket, downtown shopping & restaurants are all within 5-20 minute walk. Eleni, Flora and the entire crew have taken very good care of my daughter and I over the years and we will miss them all very much.