1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mare Naxia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Yvonne,
Stockholm

+
nyrenoverat, fräscht bytt namn- heter Mare Naxia nu för tiden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Bengt,
Vaggeryd

+
Bättre än väntat
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Marco,
Drammen

+
Service og mat
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Ådne,
Baldersheim

+
Betjeningen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Espen,
Randaberg/Stavanger

+
Tak terrassen med basseng og frokost spiseplass. Det er fin utsikt og kjekt å spise sin frokost her. Grei beliggenhet i byen.
-
Helt grusomt harde madrasser i senger. Like harde som flisene på gulvet. (Du gleder deg til å stå opp igjen) Noen dager litt dårlig rengjøring på rommet. Var ingen møbler på rommet utenom senger. Ingen stoler å sitte på inne på rommet. Hadde 4 sengs rom. Nesten ingen skap plass eller hyller og knagger til klær. Må bare ha alt i kofferten. Dette er for dårlig. Hotellet stemmer nok med 2 stjernes. Men er ganske enkelt. Vi tok dette grunnet at det var det eneste som var ledig når vi bestilte. Hadde ellers ikke godt for slikt hotell valg om det var andre muligheter.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


6 av 10

Roger,
Askøy

+
Bassenget og rene fine rom kort vei til det meste
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Kristina,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


4 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 2,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

21% av resenärerna rekommenderar

33 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
8
Bra
 
7
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2015-06-22

Inlägg av Vivsan Stockholm, Sverige

Ok!

Rent men sliten inredning. Balkong med härlig utsikt. Hotellet arrangera och håller även bröllop så förväntar dig ingen braa morgonservice vid frukosten dagen efter! Promenadavständ till bad, buss och centrum. Helt ok om man inte har så höga krav och vill ha en säng och en dusch.

 
2012-09-13

Inlägg av lotta_de_laval Kungsbaka

Ok!

Rent med något sliten inredning. Bra lungt läge med trevlig personal. Promenadavstånd till buss, strand och centrum. Vill du ha ett hotell där du bara sover och duchar är detta ett bra val.Sängarna i vårat rum va nya så sovkomforten va det inget fel på.

 
2017-07-31

Inlägg av Theo and Ozge S Sydney, Australien

Convenient location

Great location in between St George beach and Naxos town - walking distance to both, friendly staff, and recently renovated rooms. There is air conditioning and rooms have been nicely renovated, although the mattresses were hard and we could feel the springs and there is sometimes loud traffic noise and noise from adjacent rooms. Furthermore, it was difficult to find the hotel as it has the name "Mare Naxia Hotel" all over the building and we didn't really receive an explanation for this but we were advised that we had come to the right place. The breakfast was standard and in general it was a pretty good stay for the price we payed. There is a free parking station right behind the hotel. It was the only the two of us therefore the room was decent size, however if you are going with more people then you'll get a bigger room.

 
2015-07-30

Inlägg av Appeltien Ede, Nederländerna

Excellent

Very good hotel on an excellent location, the rooms were clean, the breakfast was good and the pool on the roof was very nice to cool down. The lady was very nice, she brought us juice and cake before we had time to put our suitcase down! Very nice stay in a very nice town

 
2014-09-01

Inlägg av katerinagks Aten, Grekland

Very good stuff!

Very good stuff and comfortable rooms! excellent location It was comfortable, located in a quiet place 5 minutes walk from the center of the town and 3 minutes from Agios Georgios beach Naxos is a wonderful island