Jason

  • Nära strand och stad
  • Familjedrivet

Att bo i lägenhetshotell ger dig friheten att forma din semester som du själv vill ha den. Slappna av i en solstol eller strosa runt i centrum där du hittar grekiska tavernor, butiker och barer. Här har du också nära till bussarna som tar dig till Agios Prokopios och Agia Anna.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenheter för 3 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 2 personer. Tvårumslägenheter för 2-5 personer. Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Bra läge till strand och centrum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 14 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mysigt familjedrivet hotell som är perfekt för dig som vill ha nära till stranden och staden med restauranger, barer och affärer. Lägenheterna ligger i två olika byggnader med en liten gata emellan. På hotellet finns en trevlig pool och gratis solstolar. En liten uteplats med bord och stolar. Receptionen delas med grannhotellet Argo. Gratis deponering för de som bor i lägenhet. Gym, spa, jacuzzi, massage och hamam mot avgift. Gratis wifi. Stationär dator med skrivare kan lånas. Närhet till busshållplats med bussar till Agios Prokopios och Agia Anna. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Läs om transfern till/från Naxos innan du bokar din resa.