1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galaxy

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 21 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
-
Fler solstolar

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Hans,
Göteborg

+
Väldigt fina rum om en små. Mycket trevlig personal. Mycket fint läge. En fantastisk poolbar men duktig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

Paul,
Sundsvall

+
-
Läget på rummet vi fick var mycket dåligt, baksida och beläget i källarplan med minimalt fönster. Hyr inte ut detta rum för att hålla ett så lågt pris som möjligt. Resultatet blir besvikna resenärer

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Åsa,
Sandow

+
Underbart läge, vackert hus.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Hans,
Hjärup

+
Rent, lugnt och bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Ivonne,
Stockholm

+
Nära till steanden
-
Bättre variation på frukost

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Ulla,
Visby

+
Trevlig personal, mkt bra städning. Superläge, rent och fräscht på hela hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Kent,
Lerum

+
Läget, alltid fräscht och trevlig personal
-
Vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Peter,
Eskilstuna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

512 omdömen
Utmärkt
 
320
Väldigt bra
 
138
Bra
 
34
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2015-02-03

Inlägg av bettMo Kvevlax, Finland

Utmärkt läge, bra hotell!

Galazy Hotell ligger på gångavstånd från centrum och alldeles bredvid stranden. Vi hade ett rum med en liten uteplats omgiven av grönska och alldeles bredvid poolen. Rummet var fräscht men aningen litet. Sängen var bra och badrummet också. Vänlig service. Frukosten typisk kontinental utan speciella höjdpunkter.

 
2019-08-16

Inlägg av ronin6050 West New York, New Jersey

Excellent hotel within easy reach of town center, restaurants, bars and the beach

Fantastic service, beautiful grounds, well appointed rooms and very nice pool area with bar. Location is excellent - beach and boardwalk within 1 min walk, and you can walk to the bustling port area in 10 minutes (depends on how much browsing you do...). The owners are super-nice. Highly recommend it - breakfast is pretty good (mix of American and European foods) also, great way to start your day.

 
2019-08-13

Inlägg av Keeny67 Dublin, Irland

Faaaabuuulous

Never been to Greece before but we hit the jackpot staying here. Location to me is everything ye are maybe 3 mins max to beach but also choice of beautiful fresh water pool and never an issue getting a seat! Our room was a bit small but we had the best view in the house and it was spotless and very comfortable. Staff ...I am leaving the best to last they are fantastic. It’s a family run business so they put their hearts into their job! Guys we coming back if ye will have us thank you for helping make it the best holiday!!

 
2019-08-13

Inlägg av Europeansalami Bedfordshire, Storbritannien

Perfect hotel, great location

We stayed at the Galaxy hotel as a family of 3. The staff were friendly and helpful, the hotel was spotlessly clean & always a good choice for breakfast. Plenty of comfortable beds around a good sized pool. Our room had a sea view. The hotel is close to the beautiful beach with plenty of bars & restaurants. Hotel also a short walk from the old town where there are many restaurants to be discovered. We loved our short stay in Naxos and the hotel was perfect for our needs.

 
2019-08-09

Inlägg av KirstynScott25 Adelaide, Australien

Wish we could have stayed longer...

A great hotel with friendly helpful staff (especially Nick and Jana at the bar). Our beds were comfortable. The breakfasts were delicious and we thoroughly enjoyed the pool bar and views. Close to beach and great eating out. Definitely recommend this hotel!!