1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galaxy

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Hans,
Göteborg

+
Väldigt fina rum om en små. Mycket trevlig personal. Mycket fint läge. En fantastisk poolbar men duktig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

Paul,
Sundsvall

+
-
Läget på rummet vi fick var mycket dåligt, baksida och beläget i källarplan med minimalt fönster. Hyr inte ut detta rum för att hålla ett så lågt pris som möjligt. Resultatet blir besvikna resenärer

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Åsa,
Sandow

+
Underbart läge, vackert hus.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Hans,
Hjärup

+
Rent, lugnt och bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Ivonne,
Stockholm

+
Nära till steanden
-
Bättre variation på frukost

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Ulla,
Visby

+
Trevlig personal, mkt bra städning. Superläge, rent och fräscht på hela hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Kent,
Lerum

+
Läget, alltid fräscht och trevlig personal
-
Vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-05-26


8 av 10

Britt og Roger ,
Drammen

+
Kort vei til Stranden og Naxos By, og servicen på hotellet
-
De kunne servert nybaket brød til frokost.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
-
Frokost var skuffende. Speilegg og generelt egg var ikke godt. Skjønner ikke hvordan klarer og ødelegge speilegg. Salt bøssene fungerte ikke. Så fikk ikke hatt salt på egg. Juice fra kartong. Ikke fersk presset. Til å være et så bra hotell. Var maten meget skuffende.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

,

+
Beliggenhet og service
-
Heve kvaliteten på frokosten (frukt, grønt, grovt brød)

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

475 omdömen
Utmärkt
 
300
Väldigt bra
 
125
Bra
 
33
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2015-02-03

Inlägg av bettMo Kvevlax, Finland

Utmärkt läge, bra hotell!

Galazy Hotell ligger på gångavstånd från centrum och alldeles bredvid stranden. Vi hade ett rum med en liten uteplats omgiven av grönska och alldeles bredvid poolen. Rummet var fräscht men aningen litet. Sängen var bra och badrummet också. Vänlig service. Frukosten typisk kontinental utan speciella höjdpunkter.

 
2019-06-19

Inlägg av rhondammartin cudham kent

Excellent Hotel

Brilliant Stay in this immaculate comfortable hotel. Room smaller then than expected but bed perfect and amazing shower. The staff are extremely friendly and helpful .. everywhere is immaculate including the pool! The breakfast had a good selection . WiFi is a bit spotty in places but manageable. The hotel is 2 minute walk to the beach and 10 minute walk to town to eat at our favourite restaurant Scirocco! Can’t beat it! Altogether a very lovely stay!

 
2019-06-19

Inlägg av lakelandramblers Stockton-on-Tees

Lovely Hotel

We stayed at this hotel for 2 nights and had a lovely room overlooking the pool and beech. The room was spotless and the shower was amazing. The only minor criticism we had was the breakfast. We can only go on the previous hotels we have stayed in as the others had a greater choice and better presentation.

 
2019-06-18

Inlägg av Kelly O Ravenswood, Australien

Stunning pool

We stayed for two nights but wished we could have stayed longer. Great location which is walking distance to town and eateries. Close to an amazing beach which has actual golden sand, a life guard and a view to the sunset which rivals Oia. Waiting staff at the pool were excellent. My only gripe was one of the ladies at reception was not the best person to welcome weary travellers. Younger lady was great and came to get us when our room was ready. Breakfast is basic but nice. Need to do more to control mosquitos especially in the dining area

 
2019-06-15

Inlägg av Stephen C Guldkusten, Australien

Nice Hotel

We stayed in a superior double room, with a view overlooking the pool. The room had a double bed and also had 2 single beds in it, made the room smaller. The bathroom, toilet was on the small side, probably the smallest we had on our holidays The room had a bar fridge and a safe, there was also complimentary Wi-Fi in the room witch I could not get unless I went outside on the balcony, I spoke to the manager about this, did not get a good answer, all I am going to say about this is he has not got good people skills. All other staff were very helpful, especially Martina who was very helpful and always had a smile on her face. The breakfast was good, hot and cold food, cereal, fruit etc. it was fairly close to town, 10 walking to the square, 10 mins to the main town. I think the star rating per value for money was overrated, hence I only give you an average rating