1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sky

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 54 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jannice,
Bergsjö

+
Nära stranden o nära till city. Ac bra städning nya handdukar varje dag.
-
Bättre sängar bäddmadrass (mjukare), svagare lampor se va så starka.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Niclas,
Lidingö

+
Städningen
-
Köket var lite och köksutrustningen förklen

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Jenny,
Hägersten

+
-
Låt inte barn bemanna receptionen, de kan inte besvara frågor.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Inger,
Stockholm

+
Litet o familjärt
-
Bättre dusch inget fäste utan fick hålla den i handen jobbigt när man skulle tvätta håret Ingen sänglampa i lilla rummet

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Jan,
Tullinge

+
Små men bra rum Sängarna var bra Städningen ....kanon Bra balkong Dusch o toa utrymmet var bra
-
Skulle inte skada o uppdatera bestick,kastrull,sätta in en hylla under diskbänken för nu låg allt i en hög.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Barbro,
Örebro

+
Duschen o städningen. Stort o luftigt rum.
-
Ny vattenkokare. Mera krokar att hänga upp kläder.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

ingmar,
vadstena

+
Rent å frächt
-
Bra nog

Bekräftad gäst: 2019-06-01


7 av 10

Ewa,
Linköping

+
Bra läge till både strand och stadens mest centrala delar.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


6 av 10

Barbro,
Göteborg

+
Bodde inte på Blue skys pga av att vi fick ett rum i källaren med en balkong nedanför gatunivån, Blue skys ordnade ett annat rum snabbt och jättebra.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Lisa,
Harlösa

+
Läget och fräscht samt lugnt
-
Bäddmadrass i alla sängar. Att barn inte behöver sova i soffan.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
25
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-08-20

Inlägg av 1000oliv Göteborg, Sverige

Fantastiskt!

Fräscht och härligt rum med balkong. Toa och rum är nyligen renoverat. Städerskan är five star, städar noggrant, byter lakan och handdukar varje dag. Har råkat lämna disk efter mig på morgonen och då är det diskat och färdigt när man kommer hem från stranden. Ja det är lite dåligt med bestick och dylikt men det är nog ditt största problem i grekland! Njut av livet. Hakuna matata! Cheers

 
2018-10-07

Inlägg av vskmango Göteborg, Sverige

uselt bemötande

Beställt enrumslägenhet som enl uppgift skulle vara 25-30 kvm stort med minikök o enklare köksutrustning samt balkong. Fick ett dubbelrum om ca 18 kvm som utgjorde del av tvårumslägenhet med en enkel och tunn dörr som var låst med enkelt lås mellan vårt rum och den studio som fanns på andra sidan.Ingen balkong men ett liten uteplats där ett mindre bord /stol stod direkt under grannens toalettvädringsfönster.Utsikt över övriga lgh vädringsfönster tillika.Den köksutrustning som fanns var en enkel kokplatta som stod på en hylla tillsamman med övriga köksredskap som utgjordes av en gaffel samt två bordsknivar.Inga glas,koppar kastruller eller annat.Ingen diskho utan diska skulle man tydligen göra på toaletten och det fanns ingen papperskorg förutom bingen på toan där toapappret skulle slängas.Ägaren vidhöll att det utgjorde en sudio/ enrumslgh eftersom det fanns en kokplatta.Flyttade så snart vi kunde!!

 
2018-08-27

Inlägg av lotta_de_laval Kungsbaka

Trivsamt hotell

Vi bodde i en enrums lägenhet. Stort och luftigt rum. Rent och frächt, byte av handdukar dagligen. Trevlig personal , lugnt läge på hotellet men nära till både strand och centrum Minus för den hårda sängen men ett plus till receptionen som snabbt fixade en bäddmadrass. Även ett minus för den dåliga köksutrustningen. Rostiga bestick och en brödkniv som ej gick att använda. Kan trots detta tänka oss att bo dör igen

 
2017-10-07

Inlägg av Cickie Sweden

Mysigt att bo högst upp!

Mycket fräscha rum, byte av handdukar ofta, jättestor altan om man bor högst upp, dålig köksutrustning, saknade en vass kniv och skärbräda. Bra läge, nära till strand och restauranger. Trivsamt! Bekväma sängar.

 
2015-09-15

Inlägg av Kentkar Grästorp, Sverige

Trevlig ägarfamilj..

Välskött lägenhetshotell. Ligger centralt, 5 min. promenad till St. George stranden. 10 min. till hamnen. Många bra restauranger i hotellets närhet.Trevliga, välstädade rum. Byte av handdukar varje dag. Mycket bra sängar med bäddmadrass. Första gången jag får uppleva ett charterhotell utan ryggproblem. Reser jag till Naxos igen, är mitt första val av hotell BLUE SKY.