1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Asteria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

eleonora,
kvicksund

+
läget, och frukosten överraska oss då det stod enkel frukost, men som hade väldigt mycket gott att bjuda på som färskt bröd två sorters pålägg yoghurt och flingor färsk kokta ägg eller äggröra och bacon färsk frukt och grönsaker kaffe o the, och en trevlig veranda att njuta av frukosten med havsutsikt
-
med vad som fanns att läsa på Apollos hemsida så fanns ju allt ,sakna man något kunde man låna av hotellet,som kaffeskedar glas m.m

Bekräftad gäst: 2018-10-06


6 av 10

,

+
Utsikten och läget
-
Sängarna! Vore toppen med liiite mjukare, kanske en tjock bäddmadrass? Så synd att man oftas sover sämre på sin semester pga dåliga sängar.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Berndt,
Göteborg

+
Läget nära hav och stad
-
Frukosten är inte den bästa men har blivit bättre senare år.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Erik ,
Stenungsund

+
Läget är fantastiskt. Mycket trevlig personal. Jag skall boka nästa år igen. Har försökt boka Asteria den 9 oktober till nästa år. Saknar avgång från Landvetter. Har Apollo slutat erbjuda Asteria? I så fall blir jag mycket besviken!
-
Avgång från Landvetter

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Stig,
Kungälv

+
Läget Personligt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Bosse,
Skellefteå

+
Strandläget Personalen Lagos frukost.
-
Effektivare toaletter. Stor bokhylla i foajen.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


3 av 10

Maria ,
Göteborg

+
Läget !
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Syvonne,
Grödinge

+
Jättetrevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

SolTindrah,
Arboga

+
Trevlig och serviceminded personal och att det var nära till allt!☀️☀️☀️☀️☀️
-
Möjligen införa ngn typ av minibar annars allt toppen

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Leif,
Sundbyberg

+
-
Byt ut receptioisten, som inte passar för sitt jobb.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

89 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
36
Bra
 
19
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-08-03

Inlägg av Daisy797

Bra läge

Litet hotell med väldigt bra läge. Ca 5-10 min gångväg från Naxos stad och hamn. Hade en fantastisk havsutsikt från balkongen. Ganska små och slitna rum och otroligt hårda sängar. Står att det är dubbelsäng men är 2 enkelsängar som dessutom är en bit ifrån varandra och ej går att sätta ihop. Stranden nedanför hotellet är helt ok och flera tavernor finns precis utanför. Vi hyrde cyklar på Mikes bikes nära hotellet för ca 5-7 km bort låg flera fantastiska stränder. Gick även bussar till dem var 30e minut. Ett helt ok ställe att bo på om man ska till Naxos stad som är en helt underbar plats.

 
2016-06-27

Inlägg av Karin L Nässjö, Sverige

Perfekt läge

Ett enkelt men trevligt hotell med bästa läge. Stranden alldeles bredvid. Restauranger runt knuten. Närhet till Naxos Old Town. Frukosten på hotellet var ok men lite enformig. Det absolut bästa med frukosten var att kunna sitta ute på en härlig terrass och blicka ut över havet. Det var rent och välstädat på rummen. Skulle gärna bo där igen om vi åker tillbaka till Naxos.

 
2015-09-15

Inlägg av Bjorn08 Puerto del Carmen, Spanien

På stranden

Trevligt hotell med hyfsad standard och trevlig personal. Frukost buffé, inget märkvärdigt men helt okej. Perfekt läge på stranden och därmed närhet till många restauranger som ligger på stranden och även gångavstånd till Naxos stad och hamnen.

 
2010-09-06

Inlägg av Res-Hanna Lindome

Trevligt hotell med perfekt läge till både strand och stad.

Riktigt prisvärt hotell. Havet bara några få steg från dörren med fin sandstrand och fint vatten. Dock långgrunt om man inte gillar det, men en bussbiljett till Plaka kort bit längre söder ut med sitt turkosblå vatten kostade inte mer än ca 3 euro tur och retur. Inte mycket trafik eller ljud utanför på liten väg som finns. Tar bara fem minuter att komma in till staden med sina mysiga gränder och fina hamn. Frukosten var bra. Inte jättestort utbud, men helt klart bra. Modern luftkonditionering. I närheten av hotellet finns utebio som är värd att upplevas. Det enda jag skulle kunna klaga på är det otroligt hårda sängarna. Men de har de nog på de flesta hotell. Jag är nöjd, nöjd, nöjd!

 
2018-09-28

Inlägg av squashplayerjim Vancouver, Kanada

Naxos Hospitality (Filoxenia), second to none.

This hotel was recommended by my Greek friend in Canada as the family has stayed multiple times. My travel agent messed up and booked me at the Esteria hotel on Paros! Katerina the hotel manager and Lefteri the owner scrambled to find me room for the five nights. I got a lovely view room on the beach. Although the room was not 5 star it was comfy, clean and suitable for my needs. This hotel has an incredibly superior location on the lovely beach, great beach bar, attentive staff. The hotel is in the heart of the food and shopping district. Everything is within 1 km walking distance. Great restaurants, bars, shops. I had no car so it was perfect . At night it was nice and quiet. The wifi on beach and hotel was robust. Katherina helped me out a lot when I picked up a flu bug. She arranged for taxi to pick me up and take me to hospital as well as my return. The breakfast food was superior and tasty. I will definitely return as they treated me like family and the value was exceptional. Thank you Katerina and Lefteris for a memorable stay.