Kundomdömen om Argo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 36 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Monica,
Filipstad

+
Hemtrevligt, centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

mikael,
öregrund

+
trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Jill,
Norrköping

+
Fräscht och mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Ove,
Göteborg

+
FRUKOSTEN
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Maria,
Huskvarna

+
Otroligt bra frukost! Service inriktad personal i receptionen. Trevlig inredning o dekor i hela hotellet.
-
Klent med 2×80cm sängar i superiorrummen. Det framgår heller inte på er hemsida att sängarna är små. Lite mer skugga på innergården vore bra då flertalet av balkongerna har sol em o kväll. Poolens bakteriedödande medel svider rejält i hud o ögon.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Sonja,
Göteborg

+
Lugnt fräsch o god frukost
-
Fönster i badrummet ut mot rummet kanske inte så bra Verkar inte som att alla rum hade det

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Kenny,
Göteborg

+
När stad. bad pool frukosten
-
Kolla av rummen del av rummen har fukt skador . illa lukt man kan inte bara måla över mögel

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Brita,
Tranås

+
Frukost o trevlig svensktalande värdinna
-
Kolla badrum. Lukt av mögel eller var det golvbrunn som Det behövdes spola i?

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Lennart,
Falkenberg

+
Läge, bra frukost, trevlig personal
-
Garderob på rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Marita,
Lidköping

+
God frukost. Bra läge i staden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

139 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
40
Bra
 
22
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-31

Inlägg av Marema71 Göteborg, Sverige

Fantastisk vistelse

Underbart familjärt och prisvärt hotell, vackra rum och trevlig personal. Frukosten får ni inte missa, gott för både mage och ögon. Perfekt läge nära strand med en lagom promenad till stadskärnan på kvällen för lite mat. Omdömet gäller juni 2017

 
2018-05-09

Inlägg av nilssonulrica Göteborg, Sverige

Stans bästa hotell

Bodde på Argo i april. Så fräscht och mycket hög standard på både service, frukost buffén , rummet , poolen och spa avdelningen !!!! Läget är perfekt, nära stranden och staden mysiga kvarter. Ett trevligt familje drivet hotell som har två generationers kunskap och väldigt vänligt bemötande. Här blir man jättenöjd!!!!

 
2017-06-20

Inlägg av m_rtenn2017 Pargas, Finland

Vd

Trevlig personal . Rent och fräscht , morgonmålet helt ok , urvalet inte så mångsidigt trevlig omgivning med trevlig och ren bakgård. Kan rekommenderas om man semestrar i Naxos Nära till stranden bra med restauranger på promenad avstånd

 
2016-08-18

Inlägg av lotta_de_laval Kungsbaka

Enkelt men helt ok

Enkelt hotell nära stranden och med promenadavstånd till stan. Hotellet är under ombyggnad så vissa rum är renoverade. Vi bodde i en icke renoverad lägenhet. Trevlig och hjälpsam personal. Poolen är en av dom minsta jag sett och det fins bara plats för ett fåtal gäster runt den.

 
2014-09-14

Inlägg av Ben_Hur_12 Stockholm, Sverige

Hyggligt!

Positivt: Hotellet ägs av svenskar och flera ur personalen talar svenska. Bra städning och rgelbundna handduksbyten. Negativt:Toalettdörren kunde inte låsas. Väldigt liten balkong! Frukosten var fattig med tanke på priset! Bara hårdkokta ägg! Bara korv och ost som pålägg. Avresa 5.45 utan så mycket som en kopp kaffe på hotellet. Mycket lyhört!