1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aeolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 86 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Hanna ,
Alingsås

+
Läget
-
Bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

M,
Göteborg

+
Närheten till både strand och stad
-
Papperskorgar saknades.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

,

+
Fräscht o lugnt
-
Större kyl, trevligare personal

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Lea,
Göteborg

+
Underbar personal, hjälpsamma och genomtrevliga. Fick exempelvis bärhjälp med vår barnvagn uppför trapporna varje kväll. Jätterent och mycket god frukost. Också väldigt bra läge nära både stranden St George och gamla stan och hamnen.
-
Det enda var vredet i duschen i vårt rum. Det fastnade mär man drog över det till varmvatten och sedan fick ingen av oss tillbaka det till kallvatten. Personalen fick komma och hjälpa oss två gånger och då gick det, men inte när vi gjorde det själva. Och så fungerade det inte att ringa till receptionen från rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Nicklas,
Stockholm

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Karin ,
Strängnäs

+
Det bästa med hotellet är läget. Det ligger relativt centralt i Naxos stad.
-
Jag är nöjd med det mesta men det vore bra om golven kunde dammsuga golven varje dag, eftersom man går till stranden varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Olle,
Järfälla

+
-
Snabbare incheckning på hotellet, tog lång tid då en person skulle bära upp väskorna till varje rum samt checka in samtidigt.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

per,
skövde

+
Centralt lugnt läge God frukost trevlig och hjälpsam personal på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Tommy,
Göteborg

+
Bra frukost, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

130 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
55
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-01

Inlägg av RobinA1613

Bra upplevelse

Vi är nöjda med aeolis! Det som verkligen var utöver det vanliga var hotellchefen(ägaren?) som alltid var tillgänglig och engagerade sig stort i vad man hade problem med. Vi hade blivit av med ett bagage på flyget dit och han ringde runt till alla möjliga, sedan körde oss i hans bil dit vi kunde hämta bagaget. Fixade frukost och var uppe när vi checkade ut vid 4.45 på morgonen. Rummet helt som förväntat, bra skick och de höll rent varje dag. ACn var ganska högljudd men det var inte ett problem för oss. Vi hade rum på bottenplan och gick direkt ut till poolen som var ren och trevlig att svalka sig i. Frukosten är som ofta i sydeuropa en massa godsaker. Men gott bröd med pålägg finns.

 
2018-08-03

Inlägg av WWtravelexperiences

Semester

Ett trevligt litet hotell som lämpar sig bra för familjer med lite större barn. Servicen är god men hotellets utbud är begränsat. Det finns en mindre pool på den lilla bakgården som har både en grund och en djupare del. Har man inte förväntningar om att poolen ska motsvara en större resort så är den fullt tillräcklig och det är underbart skönt att avsluta en dag på stranden med att koppla av vid poolen någon timme. Rummen har ac, balkong eller uteplats. De städas varje dag men dammsugningen kunde vara bättre. Görs tydligen bara när ny gäst flyttar in eller så görs det slarvigt. Det blir ganska mycket sand från stranden på golvet. I övrigt är hygienen god med nya handdukar och lakan varje dag. Läget är mycket bra i centrala Naxos med närhet till allt. Stranden, shopping, restauranger, bil- och mc uthyrning finns allt på bekvämt avstånd och varken eget fordon eller taxi behövs för det dagliga behovet. Hotellet serverar frukost som är ok men inte mer. I övrigt saknar hotellet restaurang men har en bar för förfriskningar. Ett bra och prisvärt hotell där man blir vänligt bemött och man trivs. Ett stenkast från strandens hotell men ändå i ett väldigt bra läge i Naxos lilla stad.

 
2015-08-19

Inlägg av Chassa M

Rent och fräscht

Vi tyckte att det var ett mycket centralt beläget hotell med nära till alla restauranger och stranden. Trevlig personal som fanns tillgängliga dygnet runt. Lite väl lyhört på kvällarna om man har barn som sover lätt. Frukosten var inte bra tyckte vi men funkar. Inget jag skulle betalat för om det inte ingick. Poolen på insidan var bra även om placeringen av den va lite udda.

 
2019-07-31

Inlägg av Michael N Kalifornien

Wonderful Hotel

We had 2 triple rooms and they were comfortable. The hotel has a small pool, which was nice for a fresh water dip some afternoons. The breakfast was great. Local cheeses, fruits, etc. The staff were so amazing! They made us feel like family and were super attentive. They are the reason we will return to Aeolis when we are in Naxos.

 
2019-07-18

Inlägg av Seanie_13 Cork, Irland

Excellent Boutique Hotel

We stayed at the Aeolis Boutique Hotel for 4 nights. The hotel was located about a 7 minute walk from the busy port area where you will find all the night life. We had organised a shuttle to the hotel from the port but the taxi they arranged for us was about 30 minutes late which wasn't a good start. We were welcomed with a complimentary drink and allocated room 104 on the ground floor - one floor below the reception area. Our room was very spacious with a seperate bedroom with double bed and our teenage son who was travelling with us having a comfortable sofa pull out bed. The room had excellent Air conditioning, a safe a small kitchenette and a satellite TV. The bathroom was spacious and had a a fancy shower unit. There were toileteries provided. Just outside our room was our balcony which was only a couple of feet from the small pool. This was awkward as the area was being used by other guests and there were very few sun loungers though the ones that were there were very comfortable - they could do with a few more lounger though the space was limited. We had the use of hotel towels which was handy. Breakfast was excellent indoor or outdoor and the choice was excellent - all the usually stuff and plenty to eat.The location of the hotel is ideal with the Agios Georgios beach only a 7 minute stroll away. Overall i would strongly recommend this hotel. The staff were were friendly and efficient and the cleanliness was excellent. We paid in teh region fo €25 B & B which was excellent value. I hired a car for the day through the hotel and no problems - they have their own car park which was ideal. The have a big dining and bar area which i did't see used much so maybe a few alterations could improve things here. Returning to the port when leaving we decided to walk instead of the shuttle and it was no problem. Overall great four days on a beautiful island.