Kundomdömen om Aeolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 90 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Erika,
Sala

+
Bra frukost, trevlig och hjälpsam personal, centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

,

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Hanna ,
Alingsås

+
Läget
-
Bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

M,
Göteborg

+
Närheten till både strand och stad
-
Papperskorgar saknades.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

,

+
Fräscht o lugnt
-
Större kyl, trevligare personal

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Lea,
Göteborg

+
Underbar personal, hjälpsamma och genomtrevliga. Fick exempelvis bärhjälp med vår barnvagn uppför trapporna varje kväll. Jätterent och mycket god frukost. Också väldigt bra läge nära både stranden St George och gamla stan och hamnen.
-
Det enda var vredet i duschen i vårt rum. Det fastnade mär man drog över det till varmvatten och sedan fick ingen av oss tillbaka det till kallvatten. Personalen fick komma och hjälpa oss två gånger och då gick det, men inte när vi gjorde det själva. Och så fungerade det inte att ringa till receptionen från rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Nicklas,
Stockholm

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Karin ,
Strängnäs

+
Det bästa med hotellet är läget. Det ligger relativt centralt i Naxos stad.
-
Jag är nöjd med det mesta men det vore bra om golven kunde dammsuga golven varje dag, eftersom man går till stranden varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Olle,
Järfälla

+
-
Snabbare incheckning på hotellet, tog lång tid då en person skulle bära upp väskorna till varje rum samt checka in samtidigt.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

per,
skövde

+
Centralt lugnt läge God frukost trevlig och hjälpsam personal på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
56
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-01

Inlägg av RobinA1613

Bra upplevelse

Vi är nöjda med aeolis! Det som verkligen var utöver det vanliga var hotellchefen(ägaren?) som alltid var tillgänglig och engagerade sig stort i vad man hade problem med. Vi hade blivit av med ett bagage på flyget dit och han ringde runt till alla möjliga, sedan körde oss i hans bil dit vi kunde hämta bagaget. Fixade frukost och var uppe när vi checkade ut vid 4.45 på morgonen. Rummet helt som förväntat, bra skick och de höll rent varje dag. ACn var ganska högljudd men det var inte ett problem för oss. Vi hade rum på bottenplan och gick direkt ut till poolen som var ren och trevlig att svalka sig i. Frukosten är som ofta i sydeuropa en massa godsaker. Men gott bröd med pålägg finns.

 
2018-08-03

Inlägg av WWtravelexperiences

Semester

Ett trevligt litet hotell som lämpar sig bra för familjer med lite större barn. Servicen är god men hotellets utbud är begränsat. Det finns en mindre pool på den lilla bakgården som har både en grund och en djupare del. Har man inte förväntningar om att poolen ska motsvara en större resort så är den fullt tillräcklig och det är underbart skönt att avsluta en dag på stranden med att koppla av vid poolen någon timme. Rummen har ac, balkong eller uteplats. De städas varje dag men dammsugningen kunde vara bättre. Görs tydligen bara när ny gäst flyttar in eller så görs det slarvigt. Det blir ganska mycket sand från stranden på golvet. I övrigt är hygienen god med nya handdukar och lakan varje dag. Läget är mycket bra i centrala Naxos med närhet till allt. Stranden, shopping, restauranger, bil- och mc uthyrning finns allt på bekvämt avstånd och varken eget fordon eller taxi behövs för det dagliga behovet. Hotellet serverar frukost som är ok men inte mer. I övrigt saknar hotellet restaurang men har en bar för förfriskningar. Ett bra och prisvärt hotell där man blir vänligt bemött och man trivs. Ett stenkast från strandens hotell men ändå i ett väldigt bra läge i Naxos lilla stad.

 
2015-08-19

Inlägg av Chassa M

Rent och fräscht

Vi tyckte att det var ett mycket centralt beläget hotell med nära till alla restauranger och stranden. Trevlig personal som fanns tillgängliga dygnet runt. Lite väl lyhört på kvällarna om man har barn som sover lätt. Frukosten var inte bra tyckte vi men funkar. Inget jag skulle betalat för om det inte ingick. Poolen på insidan var bra även om placeringen av den va lite udda.

 
2019-09-16

Inlägg av 585paulv Calgary, Kanada

Great hotel that makes you feel welcome

We have been to Naxos about 18 times and in the beginning stayed in the Chora and later in Agios Prokopios. We found this hotel as it had a good location (close to the square), free wifi and a pool and hot tub. What we did not know is that we stayed here some fifteen years ago. The hotel was completely renovated with large rooms, good size bathroom and a shower with jets. We had some issues with the water mixing valve, but this was probably more a lack of technical skills than anything else. From checking in to checking out we felt welcome and staff was very helpful (arranging pick-up and drop-off at the airport). A welcome gift was really appreciated. Some issues with noise (outside, even on a side street and in the hotel when some very happy people came home at 2 am and let everybody know they had returned). Breakfast buffet was of very high quality. In addition to the breads, cheeses, cod cuts, yoghourt and much more, every morning there was a new dish (creme Caramel, rice pudding, ...) for everybody's taste. Machine coffee was good. Still trying to get used to people smoking at breakfast on the patio, but something you must - reluctantly - accept. Rooms on three levels (also basement). No elevator. Rooms were cleaned every day and towels changed daily as well. Lots of hot water and good water pressure. Bathroom amenities. Safe in the room and TV (did not use). If it would not have been for the noise, this hotel would have received a top rating.

 
2019-08-30

Inlägg av Erika a

Perfect!!!

We are a family with 2 adults and one three year old daughter. We stayd for 7 days in August and must say that Aeolis is one of the best hotels we've stayd at in greece. Been in greece for 20 years so that says alot. Near the port and the Beach. Very nice personal and nice rooms. The breakfast has everything you need. If we visit Naxos again we Will definitely stay at aeolis again.