1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aeolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kenneth,
Varberg

+
En fantastisk bra personal med Michailis i spetsen!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Andrea,
Stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

AnnBritt,
Skellefteå

+
Sköna sängar! Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Mimmi ,
Göteborg

+
Mycket god service, fina rum, städning varje dag! Helt okey frukost med olika alternativ, nära till strand, restauranger och butiker!
-
Hotellet såg bättre ut i verkligheten än på de bilder som fanns på hemsidan! Mycket finare pool än vad som framgick och hög standard för att vara ett 3-stjärnigt hotell!

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

M och M,
Vedum

+
Centralt.Bra personal och städning.Fin frukost och wifi i lägenheten.
-
Köket var allt för trångt och dåligt utrustat.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Niclas,
Stockholm

+
Läget nära beach och stad, bra rum/badrum, bra med pool på hotell med detta stadsnära läge även om den är liten. Sängar/madrasser okej.
-
Väldigt bra frukost buffé, vill inte klaga på den, men vi hade uppskattat lite mer ”nyttiga” saker som müsli, nötter etc.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Oliver,
Göteborg

+
Centralt och nära till strand. Väldigt bra dusch för grekiska standarder.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Marcus,
Linköping

+
Jättebra personal och ett toppenläge oavsett om man ska ut och äta, shoppa eller ligga på stranden.
-
frukosten, fanns endast ljust bröd samt dåligt med frukt.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

,

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Krister,
Jönköping

+
Wi-fi funkade perfekt. Rent och snyggt. Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

126 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
52
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-01

Inlägg av RobinA1613

Bra upplevelse

Vi är nöjda med aeolis! Det som verkligen var utöver det vanliga var hotellchefen(ägaren?) som alltid var tillgänglig och engagerade sig stort i vad man hade problem med. Vi hade blivit av med ett bagage på flyget dit och han ringde runt till alla möjliga, sedan körde oss i hans bil dit vi kunde hämta bagaget. Fixade frukost och var uppe när vi checkade ut vid 4.45 på morgonen. Rummet helt som förväntat, bra skick och de höll rent varje dag. ACn var ganska högljudd men det var inte ett problem för oss. Vi hade rum på bottenplan och gick direkt ut till poolen som var ren och trevlig att svalka sig i. Frukosten är som ofta i sydeuropa en massa godsaker. Men gott bröd med pålägg finns.

 
2018-08-03

Inlägg av WWtravelexperiences

Semester

Ett trevligt litet hotell som lämpar sig bra för familjer med lite större barn. Servicen är god men hotellets utbud är begränsat. Det finns en mindre pool på den lilla bakgården som har både en grund och en djupare del. Har man inte förväntningar om att poolen ska motsvara en större resort så är den fullt tillräcklig och det är underbart skönt att avsluta en dag på stranden med att koppla av vid poolen någon timme. Rummen har ac, balkong eller uteplats. De städas varje dag men dammsugningen kunde vara bättre. Görs tydligen bara när ny gäst flyttar in eller så görs det slarvigt. Det blir ganska mycket sand från stranden på golvet. I övrigt är hygienen god med nya handdukar och lakan varje dag. Läget är mycket bra i centrala Naxos med närhet till allt. Stranden, shopping, restauranger, bil- och mc uthyrning finns allt på bekvämt avstånd och varken eget fordon eller taxi behövs för det dagliga behovet. Hotellet serverar frukost som är ok men inte mer. I övrigt saknar hotellet restaurang men har en bar för förfriskningar. Ett bra och prisvärt hotell där man blir vänligt bemött och man trivs. Ett stenkast från strandens hotell men ändå i ett väldigt bra läge i Naxos lilla stad.

 
2015-08-19

Inlägg av Chassa M

Rent och fräscht

Vi tyckte att det var ett mycket centralt beläget hotell med nära till alla restauranger och stranden. Trevlig personal som fanns tillgängliga dygnet runt. Lite väl lyhört på kvällarna om man har barn som sover lätt. Frukosten var inte bra tyckte vi men funkar. Inget jag skulle betalat för om det inte ingick. Poolen på insidan var bra även om placeringen av den va lite udda.

 
2018-09-30

Inlägg av mungocatbs15 Bristol, Storbritannien

Perfect

Hotel is well located for the port, old town, beach all a short walk away with plenty of bars and restaurants closer by. Michael is a wonderful host. Very welcoming and nothing too much trouble. Rooms are lovely. Large, clean and nice bathrooms. Small pool and sun bathing area. Good breakfast. Perfect

 
2018-09-26

Inlägg av M-LandR Perth

This is the best hotel we never stayed in!

When the four of us arrived to check-in for our stay at the Aeolis, Michaelidis greeted us, offered us refreshments and then apologised and said a mistake had been made and he did not in fact have accommodation for us. Because it was their fault he had organised a couple of alternative places for us to stay. One was a beautiful modern house with a pool near Ag. Anna and the other was a hotel right on St Georges Beach - which we chose. He helped us move all our luggage into the other hotel, and later came and presented us with a couple of bottles of wine. Mistakes happen to anyone and we enjoyed the hotel we stayed in and really appreciated the way he handled the situation. That was by no means all Michaelidis did for us however!!! After we'd left Naxos for Paros, a day early and in a hurry as a gale was about to hit, I discovered I'd left our passports behind - somewhere... I sent emails to everywhere I could possibly have left them. As soon as MIchaelidis learnt about our passports he took up our cause and phoned car-hire companies and hotels etc until we worked out where I'd left them. He then contacted the ferry captain to bring them to us at Paros as with the wild weather a courier might not get them to us in time. What a wonderful man! We can't thank you enough Michaelidis!