Kundomdömen om Aeolis (Naxos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Bra frukost, trevlig och hjälpsam personal, centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

+
Läget
-
Bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

+
Fräscht o lugnt
-
Större kyl, trevligare personal

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Närheten till både strand och stad
-
Papperskorgar saknades.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
57
Bra
 
12
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-01

Inlägg av RobinA1613

Bra upplevelse

Vi är nöjda med aeolis! Det som verkligen var utöver det vanliga var hotellchefen(ägaren?) som alltid var tillgänglig och engagerade sig stort i vad man hade problem med. Vi hade blivit av med ett bagage på flyget dit och han ringde runt till alla möjliga, sedan körde oss i hans bil dit vi kunde hämta bagaget. Fixade frukost och var uppe när vi checkade ut vid 4.45 på morgonen. Rummet helt som förväntat, bra skick och de höll rent varje dag. ACn var ganska högljudd men det var inte ett problem för oss. Vi hade rum på bottenplan och gick direkt ut till poolen som var ren och trevlig att svalka sig i. Frukosten är som ofta i sydeuropa en massa godsaker. Men gott bröd med pålägg finns.

 
2018-08-03

Inlägg av WWtravelexperiences

Semester

Ett trevligt litet hotell som lämpar sig bra för familjer med lite större barn. Servicen är god men hotellets utbud är begränsat. Det finns en mindre pool på den lilla bakgården som har både en grund och en djupare del. Har man inte förväntningar om att poolen ska motsvara en större resort så är den fullt tillräcklig och det är underbart skönt att avsluta en dag på stranden med att koppla av vid poolen någon timme. Rummen har ac, balkong eller uteplats. De städas varje dag men dammsugningen kunde vara bättre. Görs tydligen bara när ny gäst flyttar in eller så görs det slarvigt. Det blir ganska mycket sand från stranden på golvet. I övrigt är hygienen god med nya handdukar och lakan varje dag. Läget är mycket bra i centrala Naxos med närhet till allt. Stranden, shopping, restauranger, bil- och mc uthyrning finns allt på bekvämt avstånd och varken eget fordon eller taxi behövs för det dagliga behovet. Hotellet serverar frukost som är ok men inte mer. I övrigt saknar hotellet restaurang men har en bar för förfriskningar. Ett bra och prisvärt hotell där man blir vänligt bemött och man trivs. Ett stenkast från strandens hotell men ändå i ett väldigt bra läge i Naxos lilla stad.

 
2015-08-19

Inlägg av Chassa M

Rent och fräscht

Vi tyckte att det var ett mycket centralt beläget hotell med nära till alla restauranger och stranden. Trevlig personal som fanns tillgängliga dygnet runt. Lite väl lyhört på kvällarna om man har barn som sover lätt. Frukosten var inte bra tyckte vi men funkar. Inget jag skulle betalat för om det inte ingick. Poolen på insidan var bra även om placeringen av den va lite udda.

 
2020-08-17

Inlägg av martingV5123GS

Holiday

The positives first. The hotel was very clean and most of the staff were friendly and helpful. We were particularly grateful to the late / evening shift receptionist - a friendly and helpful man who sorted some problems (including replacing a broken safe) quickly and efficiently. The beach is a 5(ish) minute walk. Easily manageable but definitely not 150mtrs as mentioned in a previous review. The port area is also a few minutes walk and is very lively, full of restaurants bars and shops. The walk up narrow lanes is also full of great shops and the occasional rooftop bar. Mese2 on the front and Oasis by the beach were excellent restaurants. We hired a car for a few days and would recommend Plaka Beach and Moutsouna Bay. Now the not so good news. The hotel is tired and small with furniture in the room showing signs of wear. It’s Very noisy all of the time - we had a room at the front. The view was the road, bins and other apartments. The daytime receptionist was as miserable as sin. Stay here if you want to be close to the action and a sandy beach but definitely not if you want peace and a view.

 
2019-11-04

Inlägg av Michael220 Nottingham, Storbritannien

My stay at Aeolis Boutique Hotel September 2019

I had a very enjoyable 2 week stay at the Aeolis Boutique Hotel, arranged through Olympic Holidays. George and the other staff were very pleasant. I was in Room 121 which was kept spotlessly clean throughout my stay. The room had a small balcony with table and chairs, which was a nice spot to have coffee.The buffet breakfast was excellent, with a very wide choice. The location was very good for me - only a few minutes from the main square and the sea front promenade. I have already booked to return to the Aeolis Hotel in September 2020!