1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Plaza Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kristina,
Åmål

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Lisbeth,
københavn

+
Beliggenheden ved Plaza beach
-
Gratis solstole på stranden

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Marita,
Stockholm

+
Närheten till stranden, trevlig personal
-
Mjukare sängar!!!

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Lars,
Falkenberg

+
Läget. Service.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


8 av 10

klara ,
luleå

+
Poolområdet, lunchmenyn & städningen. Jättenära till stranden
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2018-06-02


6 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

341 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
127
Bra
 
44
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-06-29

Inlägg av Kristina_HSTD Halmstad, Sverige

Härligt hotell precis vid havet ☀️

Mycket trevligt hotell med ett superbra läge vid fina stranden Plaka Beach. Hotellet har ett fint poolområde med en trevlig poolbar som serverar enklare rätter. Går man bara över gatan från hotellet så kommer man rakt ner på stranden. Hotellet serverar en god frukost och en jättegod buffé med grekiska och internationella rätter. Personalen som arbetar i restaurangen har verkligen tagit god hand om oss och överträffat alla våra förväntningar när det gäller att vara proffsiga och omtänksamma. Vi är supernöjda med vår vistelse på Plaza Beach hotell och vi kommer säkerligen att komma tillbaka hit igen!

 
2017-07-17

Inlägg av AnJaSweden Lund, Sverige

Lugn och ro

Underbart hotell långt från Naxos stads hets. Här bor man fräscht och bra nära fin strand och härlig pool. Långa promenader längs stranden och en bit bort finns många restauranger. Buss till Naxos stad går (minst) en gång i halvtimmen dit man kanske vill åka på kvällen. Personalen ger ypperlig service!

 
2017-05-17

Inlägg av 33PerP Helsingborg, Sverige

Nice Greek Hotel

3 gången som vi bor på detta hotell. Utmärkt läge nära stranden och ändhållplatsen på busslinjen som går in till Naxos-stad varje halvtimme. Jättefint poolområde även med barnpool och bubbelpool. Jätte serviceminded personal I poolbaren, goda drinkar, sådär mat. Området är byggt I Cycladisk stil med vit puts och sten. Mycket trevliga rum med bra städning och Ac. Nästan alla rum har utsikt mot pool och strand

 
2015-07-29

Inlägg av Mnstrmmm Lund, Sverige

Trevligt hotell vid Plaka Beach

Lugnt, fräscht och trevligt hotell vid Plaka Beach på Naxos. Hotellet tillhandahåller god service (t ex tvätt och biluthyrning) och har egen restaurang och bar. Man kan gå mellan poolen och beachen och bada beroende på vad man känner för. Det finns några restauranger i närheten av hotellet. Det finns en bussförbindelse till Naxos stad där busshållsplatsen är i anslutning till hotellet. Hotellet har en minimarket med det allra nödvändigaste.

 
2019-06-29

Inlägg av joandgr Kent, Storbritannien

Good and not so good

We recently stayed at this hotel for seven nights and on the whole enjoyed our stay.I would have said it was good if this grading was available. Our room was large with a beautiful big terrace overlooking the pool and the sea. It was a bit dark with dark furniture which was in good condition but the room would benefit from being refitted,the shower was very small. On the plus side the bed was comfortable and the sheets and towels were changed regulary. The pillows were very hard and gave us neck and headaches. The air con was excellent. All the staff were very pleasant and helpful. We liked the pool bar,good service and good snacks if you wanted a light meal. The breakfast was very average, a bit like a canteen,big selection of hot and cold food but not very inviting. The yogurt and fresh fruit were good although sometimes the fruit was tinned. We thought the fruit juice was horrible.We didn't try the restaurant but several nearby taverna's were good. The pool was lovely and we had no problem finding a sunbed. The bus service was excellent,no need to hire a car. We did one day trip around the Island and the coach collected and returned us to the hotel. We liked Agia Anna best,lovely restaurants on the beach and amazing sunsets. On balance we think their are probably better places to stay on this beautiful island.