1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orkos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Linnéa ,
Skövde

+
Modernt, bra frukost, trevlig personal, fin
-
Receptionen borde vara öppen 24/7, bättre städning (de missade en dag när vi var där), bättre internet på rummen, stod på hemsidan 50m till centrum (det stämde ej), dålig information om transfer på hemsidan (för lång båt tur)

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Marina ,
Le Broc Frankrike

+
Snyggt renoverat
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Pia,
Löddeköpinge

+
Mycket fräscht, vackra hus och stilrena rum. Lugnt och rogivande
-
Hårda sängar, bäddmadrasser skulle göra under. Servera frukost/matsäck vid tidig avfärd hem. Tv på rummet fungerade inte.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Matilda ,
Stockholm

+
-
Vore bra att få info om att spa-delen inte var öppen. Skulle även vara ett plus med några parasoll vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Kajsa,
Malmö

+
Hela hotellområdet är jättefint.
-
Lite variation på frukosten hade inte skadat. En god idé år att kanske ha någon slags shuttleservice till och från Naxos stad, mot en mindre kostnad.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


8 av 10

Marianne,
Lillestrøm

+
Hyggelige uteområder. Kort vei til Mikri Viglia-stranden.
-
Noe ensformig frokost (samme hver dag).

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Martin,
Oslo

+
beliggenheten
-
24/7 bemanning i resepsjon

Bekräftad gäst: 2018-06-30


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

129 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
44
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-07

Inlägg av Elisabeth Å

Semester

Jättefint hotel, trevligt bemötande. Fin strand va 500 Maria från hotellet. Var medveten om att man måste ha någon typ av motorfordon för att ta sig någonstans. Finns inga tavernor med godkänd mat runt hotellet. 3 km till närmaste hotellområde där man kan äta o roa sig. 20 km till naxos stad

 
2016-07-06

Inlägg av 879robert_ Stockholm, Sverige

Bra, anspråkslöst hotell med fint läge

Detta är ett ganska enkelt och anspråkslöst hotell med rena och fräscha rum. Vårt rum hade balkong med väldigt fin utsikt. Det är en blandning av surfare och barnfamiljer som bor på hotellet. Det blåser mycket, vilket surfare gillar, men kanske kan vara till besvär om det inte är så varmt i luften. I så fall söker man sig till den mycket fina stranden några hundra meter söderut där det är vindskyddat. Frukosten är okej, men inte mer. Läget i Mikri Vigla är perfekt, nära de få restauranger som finns och en supermarket tvärs över gatan. Personalen är hjälpsam, men engelskan lite knackig vilket resulterade i att vi missade bussen till stan.

 
2012-06-28

Inlägg av Niklas D Stockholm, Sverige

Fräscht, trevligt och bra hotell vid stranden

Detta trevliga hotell vid stranden i Mikri Vigla är ett bra ställe, inte minst om man är intresserad av kite- och vindsurfing. Fräscha rum med, som i vårt fall, tre balkonger (!) och rena lakan och handukar varje dag. Frukost ingår. Trevlig personal som är hjälpsam på alla sätt. Lugnt och trevligt ställe med nära till bad och trevliga tavernor.

 
2018-08-22

Inlägg av watch4upa PA

Nice grounds, interesting set up, nice breakfast!

Hotel is located about 20 min from the airport, half of the way the road changes to dirt and rocks unpaved road. The hotel is located within 10min walk to a nice sunbathing beach and close to very windy surfing beach. The room: was very interesting: two levels and everything built in. Problem that no storage/shelves/closets or anywhere to ut your things. The bathroom on the upper level has a problematic drain that if clogged, will flood the entire room and downstairs, since there is no separation between the shower and the bedroom, only a flimsy curtain (so you are literally showering in the bedroom!) Staff is helpful, breakfast is very nice. A couple of restaurants in the area close by, but i recommend to go some place else, for the food is not the greatest, except the simple gyro's place, which makes great gyros and souvlaki.

 
2018-08-17

Inlägg av EliasK79 Aten, Grekland

Best value in Naxos

Our experience in Orkos Beach Hotel was one of a kind! The personnel is very polite, the hotel is very beautiful and clean, the breakfast is fantastic and it is close to the most amazing beaches of the island! We enjoyed every bit of our stay in Naxos there and will surely visit it again!