1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orkos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Maria,
Tyresö

+
Fint fräscht hotell, bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Det var supertrevligt. Fint och med bara trevliga miljöer både ute och inne. Rent och fräscht. Trevlig personal. God frukost.
-
Saknade möjligen täcken, det vara bara bäddat med lakan. Det var ju varmt så det kan jag förstå, men jag gillar täcken ändå...

Bekräftad gäst: 2019-08-10


5 av 10

,

+
Snyggt och rent.
-
Framgår inte tydligt i beskrivningen hur avskilt detta hotell faktiskt ligger. T ex att hyrbil krävs eftersom kommunikationen är obefintlig. Närhet till strand stämmer inte heller helt eftersom den närmsta stranden inte är lämplig för bad. Närhet till mindre centrum är en rejäl överdrift då det enbart omfattar ett mindre supermarket och två enkla tavernor. Poolområdet saknar parasoller och är i princip enbart inbjudande för barn och lek.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

,

+
Lugnt, fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Linnéa ,
Skövde

+
Modernt, bra frukost, trevlig personal, fin
-
Receptionen borde vara öppen 24/7, bättre städning (de missade en dag när vi var där), bättre internet på rummen, stod på hemsidan 50m till centrum (det stämde ej), dålig information om transfer på hemsidan (för lång båt tur)

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Marina ,
Le Broc Frankrike

+
Snyggt renoverat
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Pia,
Löddeköpinge

+
Mycket fräscht, vackra hus och stilrena rum. Lugnt och rogivande
-
Hårda sängar, bäddmadrasser skulle göra under. Servera frukost/matsäck vid tidig avfärd hem. Tv på rummet fungerade inte.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Matilda ,
Stockholm

+
-
Vore bra att få info om att spa-delen inte var öppen. Skulle även vara ett plus med några parasoll vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Kajsa,
Malmö

+
Hela hotellområdet är jättefint.
-
Lite variation på frukosten hade inte skadat. En god idé år att kanske ha någon slags shuttleservice till och från Naxos stad, mot en mindre kostnad.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


8 av 10

Lise,
Oslo

+
Selve hotellet var både fint og hyggelig. Hadde vært greit å vite at det blåser hele tiden på dette stedet med tanke på bruk av strendene. Dette er først og fremst et sted for kitere/surfere. Vi måtte komme oss inn til strendene ved Agia Anna og Naxos by for å bade. Neste gang ville vi bodd f. Eks i naxos by.
-
Selve hotellet er veldig bra.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
46
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-07

Inlägg av 670elisabeth_ Växjö, Sverige

Semester

Jättefint hotel, trevligt bemötande. Fin strand va 500 Maria från hotellet. Var medveten om att man måste ha någon typ av motorfordon för att ta sig någonstans. Finns inga tavernor med godkänd mat runt hotellet. 3 km till närmaste hotellområde där man kan äta o roa sig. 20 km till naxos stad

 
2016-07-06

Inlägg av 879robert_ Stockholm, Sverige

Bra, anspråkslöst hotell med fint läge

Detta är ett ganska enkelt och anspråkslöst hotell med rena och fräscha rum. Vårt rum hade balkong med väldigt fin utsikt. Det är en blandning av surfare och barnfamiljer som bor på hotellet. Det blåser mycket, vilket surfare gillar, men kanske kan vara till besvär om det inte är så varmt i luften. I så fall söker man sig till den mycket fina stranden några hundra meter söderut där det är vindskyddat. Frukosten är okej, men inte mer. Läget i Mikri Vigla är perfekt, nära de få restauranger som finns och en supermarket tvärs över gatan. Personalen är hjälpsam, men engelskan lite knackig vilket resulterade i att vi missade bussen till stan.

 
2012-06-28

Inlägg av Niklas D Stockholm, Sverige

Fräscht, trevligt och bra hotell vid stranden

Detta trevliga hotell vid stranden i Mikri Vigla är ett bra ställe, inte minst om man är intresserad av kite- och vindsurfing. Fräscha rum med, som i vårt fall, tre balkonger (!) och rena lakan och handukar varje dag. Frukost ingår. Trevlig personal som är hjälpsam på alla sätt. Lugnt och trevligt ställe med nära till bad och trevliga tavernor.

 
2019-08-07

Inlägg av Gavin123321 Great Casterton, Storbritannien

Excellent in most areas

Great location, lovely rooms, excellent breakfast, superb service and worth the money. A few changes to make a 5* review: the sunbeds by the pool are dreadful, broken old and uncomfortable. Why do most hotels have appalling sunbeds?! The Wi-fi is a joke. Had to ask three days in a row for shower gel and finally received 6 shampoos!

 
2019-07-08

Inlägg av ettied2016 Pretoria, Sydafrika

An Oasis

The Orkos Beach Hotel is truly magnificent. The hotel is so gorgeous, well decorated, clean and the staff are super friendly and helpful! The breakfast was so delicious, the best breakfast buffet I have had by far and there are a few gorgeous beaches to choose from close by.