1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Harmony

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
Rent och snyggt trevlig personal
-
Fixa till vägen från lokalkörbanan,rena lervällingen vid regn.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Stina,
Ljungby

+
Otroligt bra bemötande av personalen. God och generös frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

,

+
Underbar personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Eva,
Solna

+
Poolen, närheten till stranden, affär och bussen. Personalen var underbar!
-
Dörr mellan rummen, etagelägenheten.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

,

+
Bra läge med fin balkong med utsikt över havet, nära till en fin strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Närheten till stranden. Personalen Poolen Lugnt o harmoniskt Servicen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Monica,
Helsingborg

+
Nära stranden, restaurangen, butik, samt buss stop
-
Bättre städning + utan små myror som kom 2 gånger på 14 dagar ( otrevligt )

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Lori ,
Vallentuna

+
The service
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

Jessica,
Halmstad

+
Trevlig personal och ägarinna.
-
Lite fler bestick och glas i lägenheten hade varit bra. Enkel standard. Omständig transfer. Mycket väntan mellan flyg och båttransport med ganska långsam äldre båt samt släpande på bagage. Allt var annars välorganiserat. Räkna med att det tar 11-12 timmar från det att du stiger på flyget innan du är på plats på hotellet detsamma gäller hemresa.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

,
Stockholm

+
Stor balkong o stort rum.
-
Se till att det finns ordentligt med glas, porslin etc. Dålig info ang spec skatt som skulle betalas på plats till hotellet!!!

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
9
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-02

Inlägg av larohl Partille, Sverige

Jättebra

Perfekt familjehotell/lägenhet. Läget i början på Plakastranden närheten till restaurangerna på Plaka samt gångavstånd till Agia Anna var perfekt för oss,resande med dotter o måg hans föräldrar samt barnbarn. Dessutom finns Maragkas supermarket precis vid infarten till hotellet. Busshållplatsen strax utanför när man ville åka in till Naxos chora. Familjen som driver hotellet var hur trevliga som helst, och poolen var perfekt för en 7 & 5 åring en grund del med sittkanter som sedan över gick sluttande till den djupa. Det var rent o välstädat både inne och ute. Återkommer gärna hit. Lars

 
2017-07-26

Inlägg av GIggsan Stockholm, Sverige

Perfekt!

Vi spenderade 2 veckor på Harmony i juli. Vi valde markterass för att ha enkel tillgång till poolen, perfekt med små barn. Och vi var väldigt nöjda! Rummen håller bra grekiskt enkel standard, rent och snyggt! Städning varje dag vilket är ett plus. Poolen är mkt fräsh och ren och lagom stor, även en grund del med sittplatser. Liten poolbar med dryck och glass. De två tjejerna som jobbade i bar/reception var fantastiska och trevliga, imponerande! Hoppas ni får smaka Marias underbara bakverk ;) Hotellet är lugnt och på ett par minuter når man lååång strand, tavernor och minimarket. Och det är mkt nära till Agia Anna. Perfekt läge! Längtar tillbaka redan....

 
2013-06-05

Inlägg av DianaJulia Varberg, Sverige

Trevligt hotell!

Vi reste två vuxna & ett barn på 4 år. Från början hade vi bokat tre nätter men trivdes så bra att vi stannade ytterligare tre nätter. Hotellet ligger mycket nära den helt underbara stranden & från några av rummen har man härlig havsutsikt. De som driver hotellet är mycket hjälpsamma och trevliga! Damen som städar gör det väldigt noga - rent & fräscht! Hotellet har en härlig pool, fin liten utomhusbar och väldigt snygga solstolar (som dock är lite hårda). I närheten av hotellet finns flertalet restauranger och en minimarket. Busshållplats finns utanför hotellet och med bussen tar man sig lätt in till Naxos Stad. Vi kan verkligen rekommendera "Villa Harmony"!

 
2017-10-09

Inlägg av AdamDanaeGee Rockford, Michigan

Great location and nicer than expected!

We had a great experience at this hotel. It was extremely clean and very nice. The location was perfect and Maria was extremely nice and great to work with. We were here for two days and could have stayed a few more days. Naxos was a great island with lots to do and much quieter than Santorini which is what we wanted. I do have to say that the beds were a bit hard, but that was our experience in all of our hotels in Greece. This was a perfect for my wife and I and we loved it!

 
2017-06-04

Inlägg av BoL238 Stockholm, Sverige

Charming hotel in perfect place

Wonderful little hotel in the best location, close to the beach at Plaka. Buses to Chora just around the corner. Perfect to spend the day at the beach and go to the city for dinner. Clean and comfortable rooms with everything you need. Really friendly staff.