Kundomdömen om Aegean Land

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 214 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Ulrika,
Visby

+
Jättebra service när man sa till om saker
-
Personalen i restaurangen var helt ointresserade. Vi var de enda gästerna och fick vänta en timme på maten medan personalen stod med mobilerna. Det funkar inte att vänta en timme på mat med små barn. Lgh hade inga stolar och bord! Inte lätt att laga och äta mat då. Vi sa dock till om detta och då kom de med det.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Maria,
Jönköping

+
Att det var nära stranden
-
Renovera rummen framför allt badrummen. Det luktade mögel i badrumen. Personalen i restaurangen var inte så trevliga en del sa knappt Hej när man kom in. Matten på frukosten minskade för varje dag som gick och det var samma mat.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Fredrika,
Lidhult

+
-
Frukosten va riktigt dålig! Annars va allt toppen!

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Mariann,
Varberg

+
Nya poolhandukar varje dag som man kunde ta med till stranden. Det fina läget och den trevliga personalen.
-
I vårt rum saknade duschhörnan "väggar" vilket gjorde att man inte kunde duscha utan att blöta ner hela badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Ingrid,
Markaryd

+
Läget
-
Rummet var lite kalt och TV var pytteliten, soffan lite sjaskig.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Gunilla,
Åkersberga

+
Läget
-
I köksavdelningen fanns bara ett jättekastrull och en pytteliten. Inga knivar när vi kom och inga djupa tallrikar. Vi fick knivar och en vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Carl,
Trollhättan

+
Läget vid Plaka Besch och ett fint poolområde
-
Köksskåpet i lägenheten stank av mögel (rum 118). Börjar bli dags att byta ut möblemang som känns 80-tal och spisen som gjort sitt.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Shahriar,
Lomma

+
Trevlig personal, bra läget, vackert och välplanerat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Nils,
BÅSTAD

+
Personal o service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


3 av 10

Susanne,
Mjölby

+
Närhet till fina stranden och hotellträdgården
-
Ta emot klagomål bättre, informera gäster om rummet ska renoveras / målas medan gäster bor i det. Om det är mögel i rummet ska gäster ej bo i det.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

248 omdömen
Utmärkt
 
159
Väldigt bra
 
60
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-08-18

Inlägg av mickekastel

Apollo

Reste hit med Apollo en vecka och vi måste säga att detta är ett av de bästa hotellen vi bott på i Grekland. Superfrukost, trevlig personal, stora och fräscha rum med mycket avställningsytor och hängare. Rent och snyggt överallt. Gratis solstolar på stranden bara du köpte något. Poolområdet också jättebra för den som ville ligga där. Området Plaka passade oss perfekt för här är det lugnare än i Agia Anna och stan. Bussen till stan går varje halvtimme och kostar 4e tor för den som vill dit. Voula och Jans deli var de bästa restaurangerna i närområdet tyckte vi.

 
2019-07-18

Inlägg av 434andersh

Suveränt

Kan bara säga fem saker om detta hotell: 1 excellent läge 50 meter till en riktigt bra strand med gratis solstolar om man handlar något från den mycket bra service som erbjuds. 2. Excellent service i receptionen, som verkligen får en att känna sig välkommen och ställer upp och hjälper till med allt från att fixa fram en sjukgymnast, då min rygg värkte till att ordna hyr atv. 3. Excellent frukost i en jätte trevlig och lugn miljö 4. Excellent bar med en serviceminded och proffsig bartender. 5. Excellent, fina och fräscha pooler med serveringspersonal som gjorde allt med ett leende som smittar av sig. 6. Excellent fina rum som alltid var perfekt städade Det blev visst 6 punkter, meb vi kan varmt rekommendera hotellet och det finns många bra restauranger, där jag varmt kan rekommendera Picasso som har en Mexikansk meny som är utöver det vanliga.

 
2019-06-20

Inlägg av kent k Grästorp, Sverige

Trevliga ägare, service inriktad personal.

Ett trevligt två vånings hotell med frukost. Städning, handduksbyte varje dag. Frukosten, mycket bra. Ägg o bacon mm. Kaffe, te med goda bakverk. Stora rum med stort badrum. Safebox och ac ingår om man reser med Apollo. Stor pool med många solsängar, poolhandukar, poolservice. En liten bit från huvudbyggnaden ligger beachrestaurangen, med en mindre pool. Sedan kommer stranden med tillhörande solsängar och parasoller. Vill man in till Naxos stad, går det bussar en gång i timman. Bussbiljetter köper man på turistbyrån, man går ut på grusvägen. Går åt höger, ca. 200 meter. Biljetterna kostar 2 euro enkel väg. Ett bra hotell som föll oss i smaken.

 
2016-09-25

Inlägg av Lasseo Nacka, Sverige

Bästa hotellet på Naxos

Vi åkte med Apollo resebyrå till Naxos vilket innebar flyg från Sverige till Santorini och sedan båt till Naxos. Denna långa resa var det enda negativa med vår resa. Vi kom fram till hotellet sen eftermiddag och möttes av leende hotellpersonal som snabbt hjälpte oss att hitta våra rum. Vårt rum vette mot pool och hav. Egen balkong med 2 stolar och bord. Poolen var lite njurformad och solstolarna bredde ut sig runt densamma. Frukosten var riktigt bra med både varma och kalla rätter. Skulle man vilja klaga på frukosten skulle det vara att det bara fanns ost, skinka och marmelad till de som äter bröd på morgnarna. Hotellet ligger alldeles vid stranden och solstolarna på stranden som tillhörde hotellet och grannbaren var gratis. Området runt hotellet, längs strandvägen, hade många restauranger och maten och drycken var inte så dyrt. Strandvägen var nästan som en sandgata. Vi tror att Plaka stranden varit en populär strand bland Hippies och en del hade stannat kvar. Buss gick till och från staden med halvtimmes trafik och det kostade bara 2€ enkel resa Vi rekommenderar detta hotell på det varmaste och kommer säkert att resa tillbaka igen, trots den långa resan, och då stanna lite längre.

 
2014-08-17

Inlägg av Vbagare Sthlm

Mycket bra hotell!

Jag och pojkvännen stannade en vecka på detta hotell. Rummet var mycket rent och hade bra standard för att vara i Grekland. Ett stort plus var det fräscha badrummet samt att rummet hade ett stort kylskåp. En nackdel var ACn i rummet.. Den fungerade men alternativen var antingen iskallt eller för varmt. Något att ha i åtanke då sängen (som var skön) endast erbjöd lakan och ej täcke. En annan nackdel var att vi varje dag påpekade och önskade att städerskan skulle lämna balkongdörren helt stängd efter städning. Både för att insekter kom in samt att vi var på bottenvåning och ville ej lämna öppen tillgång till våra tillhörigheter.. Men varken städerskan eller receptionen verkade lyssna. Poolen var stor och fräsch och hade generösa och fina solstolar. En nackdel här var att ingen personal övervakade poolen så många barn härjade fritt och använde bl.a. Livbojar som leksaker och störde. Hotellet var mycket nära vackra Plaka Beach där hotellet även erbjöd gratis solstolar. Även strandhanddukar! Fanns även många bra restauranger i närheten. Ett stort minus på hotellen var den bristande frukosten. Varm mjölk, torrt bröd, äcklig omellett och ingen färsk juice. Gick ej att göra sig mätt på. Helhetsmässigt var vi ändå jättenöjda och skulle varmt rekommendera hotellet. Personalen var jättesnälla och hjälpsamma. Speciellt kvinnan som driver stället.