1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Land

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Markus,
Karlstad

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Christina,
Skövde

+
Br läge vid stranden och gratis solstolar. Lagom stort hotell
-
Tråkigt att vara där sista veckan och att nästan allt var slut i restauranten. Märkets att det var ett magert utbud vid frukost t ex. Hade inte trott det.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Jessica,
Katrineholm

+
Fint, trevligt och fräscht hotell
-
Allt var ju inte öppet eftersom det var i slutet på säsongen. Väldigt trött och seg bartender...

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Karl-Gunnar,
Västerås

+
Bra läge vid stranden
-
Köket innehöll inte alls tillräckligt med köksutrustning, t ex ingen stekpanna, bara en stor kastrull, inga vinglas, ingen större kniv till bröd, dåligt med bestick, inga djupa tallrikar, inga stora tallrikar m m. Här skulle behövas en rejäl genomgång av köken och dess utrustning, Tråkigt på ett i övrigt alldeles utmärkt rum

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Margareta,
Partille

+
Läget o den trevliga personalen
-
Annan musik i poolbaren

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

,

+
Bra service på hotellet.
-
Bättre sängar, vi fick byta ut vår madrass, fick då en madrass som ej passade till sängen, hade räckt att de köpt in en bäddmadrass så hade sängen blivit lite mjukare.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Susanne,
Greve

+
-
Man kunne tydeligt mærke at de var ved at lukke ned fior vinteren. Personalet i restaurationen var venlige men langsomme og meget larmende. Endvidere var der alt for mange både personale og gæster der røg, hvor man sidder og spiser.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Jan,
Borås

+
Läget och den höga standrden på hela anläggningen
-
Polen borde öppna kl 8 och inte kl 9. Skönt att kunna simma lite på morgonen innan frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

,

+
-
Sååå lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Anders,
Löddeköpinge

+
Lungt och skönt
-
Bättre service och utbud i bar/restaurang

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

223 omdömen
Utmärkt
 
146
Väldigt bra
 
52
Bra
 
18
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-09-25

Inlägg av Lasseo Nacka, Sverige

Bästa hotellet på Naxos

Vi åkte med Apollo resebyrå till Naxos vilket innebar flyg från Sverige till Santorini och sedan båt till Naxos. Denna långa resa var det enda negativa med vår resa. Vi kom fram till hotellet sen eftermiddag och möttes av leende hotellpersonal som snabbt hjälpte oss att hitta våra rum. Vårt rum vette mot pool och hav. Egen balkong med 2 stolar och bord. Poolen var lite njurformad och solstolarna bredde ut sig runt densamma. Frukosten var riktigt bra med både varma och kalla rätter. Skulle man vilja klaga på frukosten skulle det vara att det bara fanns ost, skinka och marmelad till de som äter bröd på morgnarna. Hotellet ligger alldeles vid stranden och solstolarna på stranden som tillhörde hotellet och grannbaren var gratis. Området runt hotellet, längs strandvägen, hade många restauranger och maten och drycken var inte så dyrt. Strandvägen var nästan som en sandgata. Vi tror att Plaka stranden varit en populär strand bland Hippies och en del hade stannat kvar. Buss gick till och från staden med halvtimmes trafik och det kostade bara 2€ enkel resa Vi rekommenderar detta hotell på det varmaste och kommer säkert att resa tillbaka igen, trots den långa resan, och då stanna lite längre.

 
2014-08-17

Inlägg av Vbagare Sthlm

Mycket bra hotell!

Jag och pojkvännen stannade en vecka på detta hotell. Rummet var mycket rent och hade bra standard för att vara i Grekland. Ett stort plus var det fräscha badrummet samt att rummet hade ett stort kylskåp. En nackdel var ACn i rummet.. Den fungerade men alternativen var antingen iskallt eller för varmt. Något att ha i åtanke då sängen (som var skön) endast erbjöd lakan och ej täcke. En annan nackdel var att vi varje dag påpekade och önskade att städerskan skulle lämna balkongdörren helt stängd efter städning. Både för att insekter kom in samt att vi var på bottenvåning och ville ej lämna öppen tillgång till våra tillhörigheter.. Men varken städerskan eller receptionen verkade lyssna. Poolen var stor och fräsch och hade generösa och fina solstolar. En nackdel här var att ingen personal övervakade poolen så många barn härjade fritt och använde bl.a. Livbojar som leksaker och störde. Hotellet var mycket nära vackra Plaka Beach där hotellet även erbjöd gratis solstolar. Även strandhanddukar! Fanns även många bra restauranger i närheten. Ett stort minus på hotellen var den bristande frukosten. Varm mjölk, torrt bröd, äcklig omellett och ingen färsk juice. Gick ej att göra sig mätt på. Helhetsmässigt var vi ändå jättenöjda och skulle varmt rekommendera hotellet. Personalen var jättesnälla och hjälpsamma. Speciellt kvinnan som driver stället.

 
2014-07-28

Inlägg av Staffan G Uppsala, Sverige

Perfekt bas för en toppensemester!

Utmärkt läget på Plaka beach. Fin arkitektur, byggnaderna fint utformade och trevligt placerade runt poolområdet. Trevlig sammansättning av gäster samt lugn och trevlig stämning bland dem. Trevlig och hjälpsam personal. Riklig och god frukost. Poolbarens grekiska sallad öns bästa? Extra plus för gratis solstolar på stranden och fria badhanddukar. Rummet perfekt med kylskåp, air condition och balkong samt fint och rent badrum med bra dusch.

 
2013-10-10

Inlägg av Anna A Överhörnäs, Sverige

Mycket trevlig personal o fint område med stor pool

Fint hotellområde med grön gräsmatta, blommor och fin pool som passar att dyka i samtidigt som det finns plats för barn att leka. Nära till stranden, 150m bort, där det blåste väldigt mycket men kan säkert variera. För övrigt på stranden så är det fler som badar utan än med badkläder. Bra service på Aegean Palace och man blir lika glad varje gång av att träffa på personalen, speciellt ägaren Anna och Anna som satt i receptionen. Vi fick även sova i bröllopssvit bara för att det var vår bröllopsresa, inte helt fel! Frukosten bjöd på mycket och perfekt om man gillar engelskfrukost och/eller nybakade kakor. Vi saknade grovt bröd, färskpressad juice och fler frukter att välja på men den färska fruktsalladen dög gott och väl och med grekisk yoghurt till blev det en favorit. Sängarna var som på det flesta ställen lite hårdare än hemma och med väldigt höga kuddar men ända bland dom bättre "utomlandssängarna". Mysigt ställe att bo på, lite långt till staden men det går bussar varje halvtimme så är ganska lätt att åka in om man skulle känna för att äta middag eller ta en shoppingtur på stan, som har öppet hela natten i princip;). I närheten (promenad mot staden) rekommenderas Picasso som var en riktigt mysig restaurang med grekinspirerad mexikansk mat.

 
2013-09-02

Inlägg av Freja1G_teborg göteborg

Bästa Naxoshotellet

Åter igen har vi haft glädjen att bo på detta härliga hotell. Strandnära - tänk att gå några meter o få bästa tänkbara bad! Hotellfrukosten utomordentligt god. Mariana som basar för detta gör ett mycket bra jobb. Anna k i receptionen fixar det mesta.